Erotické masáže Praha

Jasmina – Luxury Grand

Poprvé jsem navštívil Luxury Grand a vybral jsem si Jasmínu, protože se mi líbily její recenze tady na Ťapkách. Vybral jsem si dobře.

Objednání

Objednával jsem přes whatsapp cca 4 dny před termínem. Komunikace operátorky byla strohá, ale rychlá a věcná, takže jsme se rychle domluvili na termínu.

Příchod

V den masáže jsem podle instrukce operátorky potvrdil ráno rezervaci přes whatsapp. Napsala mi, jestli mohu přijít o 5 minut později, s čímž jsem neměl problém. Poslala adresu (tu jsem znal už z webu) a informaci, že tam nemají zvonek a mám se tedy ozvat, až tam budu. Odpověděl jsem, že napíšu v ten domluvený čas od vchodu. Byl jsem tam přesně, napsal na WA, a pak jsem stál cca 5 minut přede dveřmi, než mi Jasmína přišla otevřít. Operátorka mi potom psala, že příště mám volat. Tak teď už to vím.

Přivítání a příprava masáže

Jasmína mě přišla vyzvednout ke dveřím v relativně civilním oblečení – kožené kalhoty a nějaké tričko a s douhými černými vlasi do ohonu. Příjemně mě překvapilo, že je tak měla i v průběhu masáže. Vzhledově je fakt pěkná mladá holka, bez přehnaného makeupu. Působila příjemně. Přivedla mě na pokoj se sprchou, kde už hrála hudba. Soundtrack byl k masáži vybraný dobře. Hrálo to ale dost nahlas, takže když jsme si něco říkali, muselo se to dost časo opakovat, protože nebylo rozumět. Jasmína věděla, že jdu na 90 minut. Na příplatky se neptala. Nabídla mi pití, čehož jsem využil. Má teď drobné zranění, kterému úplně nepomáhá časté sprchování, takže jsem se na začátku i na konci sprchoval sám. Nevadilo mi to – při masáži se fakt snažila, takže jsem neměl pocit nějakého zanedbávání. Sprcha na pokoji je fajn.

Průběh masáže

Přišla krátce po mém osprchování v černém župánku, který hned odložila. Má skvělé drobné mladé tělo s pěkným zadkem a pasujícíma prsama. Fakt pěkná a přirozená holka. Má drobné tetování na ruce, ale i to jí sluší. Na začátku se mě ptala, jestli se chci udělat dvakrát, aby tomu přizpůsobila tempo. Chtěl jsem jen jednou, ať se v průběhu vyhnu „poorgastickému splínu“. Masáž byla od začátku hodně kontaktní. Jak psali kolegové, není to na opravení bolavých zad – Jasmína od začátku jede podle hodně erotického scénáře. Už na břiše se hodně věnuje penisu a koulím. Používá dlaně, celé tělo i nehty. Přizpůsobila masáž, když jsem ji dával najevo, co se mi líbí. Krásně se nastavuje do zrcadla. Nevím, kdy přišla otočka, ale nijak nedočkavý jsem na ni nebyl, protože už na břiše to bylo super. Po ní se věnovala v podstatě už jen penisu a koulím. Měla to ale dobře vyladěné a střídala techniky, takže jsem se nemusel nijak zvlášť kontrolovat a mohl jsem si to jen užívat. V poloze na zádech se zase moc pěkně ukazovala. Jsem dolňák a měl jsem její rozkrok před sebou skoro celou dobu. S úsměvem přijímala jemné hlazení po celém těle. Žádné zákazy mi nedávala, prsty dovnitř jsem nezkoušel. V průběhu masáže jsem se zeptal, jestli by měla náladu na autoerotický přídavek. S úsměvem souhlasila, ale upozornila mě, že to bude bez dilda. Soulasil jsem, takže si přinesla nějaký podtlakový vibrátor. Dělala si to přede mnou poměrně dlouho. Byl to super pohled. Navíc mě u toho hladila a honila. Udělala mě v průběhu toho. Pokračovala potom dál, dokud nedodělala i sebe. Říkal jsem si, že je to super, že nepřestala hned a dá mi čas si orgasmus užít. Když skončila, zeptala se mě, jestli jsem taky byl, protože ke konci prý moc nevnímala . Pak už jsme jen chvíli leželi a šel jsem se osprchovat. Po masáži s Jasmínou doporučuju počítat s tím, že si budete sprchovat i vlasy.

Odchod

Po sprše si mě vyzvedla na pokoji, zaplatil jsem kvůli spokojenosti o něco víc a ona se ptala, jestli je to tak v pořádku. Odcházel jsem fakt spokojenej a nabitej její energií. Po skončení mi přišla zpráva od operátorky s dotazem na spokojenost. To mi přijde jako dobrý krok.

Shrnutí

Jasmína je krásná mladá holka, která skvěle umí svojí práci a asi jí i dělá ráda. Rád se za ní vrátím.

Popis služby: klasická erotická masáž na 90 minut, placeno 3200 (2700 základ + 500 příplatek za autoerotiku) plus něco navíc.
Odkaz na profil: https://www.tapky.info/?4226,jasmina-luxury-grand-605-958-304-605958304
Hodnocení: super

jasmina_121.jpg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx