Erotické masáže Praha

Emily – studio Le Velour

Tak jsem také podlehl vábení očí této krásné éterické víly a někdy v květnu navštívil opětovně studio Le Velour.

K salónu souhlasím s ostatními recenzenty. Objednávání super, profesionální přístup, čistota koupelny a ručníky taky skvělý. Nabídnuta voda, což se v tom horkém dni hodilo.

Emily – fotky opravdu nelžou a řekl bych naopak že jsou dost věrné, možná tam vypadá trochu širší než ve skutečnosti je – je to drobnější stvoření s většími 3-4 prsy, nádherným obličejem, smyslným lolitkovským pohledem a krásnými vlasy a erotickým hlasem. Má určitě velké kouzlo. Tetování je požehnaně, ale dnes už mi spíše přijde, že je vzácnost, že masérka nějaké tetování nemá 🙂

Úvodní Le Velour rituál byl moc fajn a naznačil spoustu něhy a trochu i smyslnosti. Recenze nelhaly, Emily umí masírovat a má i sílu, ví kam sáhnout, až mi upřímně přijde, že to je trochu na úkor body to body, protože hodně zapojuje ruce a vzhledem k její nízké váze drobnější konstituci si dokážu představit větší klouzání. Masáž je mix silnějších hmatů a tulení.

Otočka přichází poměrně brzy a vyniknou především její oči a pohledy. I přes to všechno se ale GFE nekoná, což je v pořádku, myslím si, že tyto věci jsou individuální a že se Emily snažila aspoň profesionálně o smyslnější přístup. Určitě zapojuje i svá krásná prsa, sahání dovoleno a je to paráda, pár nápaditých figur bylo, ale poměrně rychle přechází v ruční práci a uhrančivý pohled. Tady musím říct, že to za mě bylo trochu zklamání, protože nevěřím, že tak skvělá masérka nemá širší repertoár a když  po 5 minutách přešla v podstatě do intenzivnějšího  „honění“ – bylo to celkem stereotypní – najednou se z něhy stala trochu víc strojová záležitost. Musel jsem párkrát Emily přibrzdit, protože to bylo až moc intenzivní, což trochu brala s humorem a řekla, že potřebuje abych ji nebrzdil, abychom se dostali do zdárného konce. Do 5 minut bylo hotovo. takže celá ruční práce byla lehce přes 10 minut. Jasně můžeme si tady říkat, že člověk si má říct, ale klasické téma, které se řeší a řešilo snad tisíckrát, člověk má rád, když to masérka vycítí a navíc je jasné, že nejdu na masáž, aby bylo 5 minut ruční práce a jinak se masíroval zbytek.

Následovalo 5 minut ležení vedle sebe, které už tak nějak ztratilo aureolu erotické masáže a opět to bylo spíš takové trochu strojové hlazení.

Co mě ale opět mrzí je čas a to je možná i důvod, proč jsem celkově nespokojený s většinou masáží a tak nějak nechci přistoupit na tuhle hru. Když odečtu sprchy a přivítání, tak čistý čas masáž i s tulením byl 45 minut a to beru jako faul. Já chápu, že 60 minut masáže je téměř vždy kratší, ale v podstatě hodlám tolerovat zkrácení na 55 minut a jinak mi to přijde ojeb. A jen chci říct, že jsem vzorný klient, který nezdržuje zbytečně a to zvláště při odchodu, hygienu také maximalizuji i sprchou doma a zkrátka se snažím, abych i já nedělal prostoje podniku. Nicméně stejně v tom plánování zkrátka musí počítat (a teď myslím všechny podniky obecně), že zkrátka nemůže být door to door 60 minut. Vím, že měla Emily dlouhý den a byla tam sama, ale zase je to o tom jak si to nastaví a nemělo by se to odrazit na délce „terapie“. Navíc mám tak trochu u Le Velour pocit z konverzací, že mají holky radši BDSM a vlastně samotné masáže pro ně nejsou tolik atraktivní, chápu to. V něčem mi je ten tulivý empatický přístup Le Velour sympatický, na druhou stranu, mi tam toho dost schází, zejména stran finishe masáží.

Závěrem sám sobě děkuju, že jsem nebral 90 minutovoou masáž.

Pokud vám výše zmíněné věci nevadí nebo bude mít Emily méně nabitý den tak ji lze doporučit. Já dávám ale jednoznačně průměr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_4260.webp

5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
StudioLeVelour
12 července, 2024 16:40

Dobrý den,

Děkujeme za hezkou recenzi. Z textu vyplývá, že čas 60 minut byl dodržen? Abychom mohli spolehlivě dodržovat objednané rezervace a nenechali čekat další hosty, nemůžeme příliš přetahovat čas masáže a proto je skutečně čistý čas masáže 45-50 minut, zbytek času je vyplněn sprchou a rozhovorem, každopádně se vám vždy děvčata v placeném čase snaží maximálně věnovat. Toto máme vysvětleno i v často kladených dotazech na webu.
Při objednání 90min bude masáž delší a můžete se tak dostat více do hloubky 🙂 čas sprchy a „dojezdu“ po masáži je i při 90min stejně dlouhý, takže samotná masáž je o celou tu půlhodinu delší.
Co se týče masáží vs bdsm, tak to mají děvčata individuální, nicméně všechny se shodnou na tom, že v rozmanitosti je krása a díky tomu jak se to točí, tak nehrozí upadnutí do stereotypu :))

Jenny,
Studio Le Velour

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx