Erotické masáže Praha

Kira – Infinity Spa

Masaz v dopolednich hodinach. Pokoj v ulici Halkova, vstup bez problemu, velikost pokoje dostatecna, jedno zrcadlo vedle matrace, povleceni ciste, sprcha na chodbe, ale cista.

Uvodni spolecna sprcha byla rychla a formalni. Na masazich zacinam a jsem vetsinou stydlivy a nervozni – nepatrim k tem, co maji erekci od prichodu az do konce. Naopak s tim mam bohuzel problem a potrebuji mily kontakt, dostatek GFE a citit atmosferu ci naklonnost i ze strany maserky, abych mohl byt v klidu. Kira byla slusna, zdvorila a mila, ale necitil jsem tam zajem nebo GFE. Mozna to bylo tim dopolednim casem, nebo mela kvuli absenci erekce a nervozite pocit, ze nemam zajem o vrelejsi kontakt a chci „formalni jednani“? Nevim, ja jsem se snazil dat muj zajem najevo, ale neuspesne.

Fyzicky je Kira drobna, pekna holka. Krasna stihla postava, perfektne padnouci mala prsa i zadecek, hladka kuze. Oblicej OK, prirozeny, odpovida veku. Mluvi plynule cesky, uz tu zije 7 let.

Masaz na brise byla fajn. Silnou sportovni masaz asi necekejte, Kira je drobna. Bohuzel ohledne GFE: parkrat mi lehce vydechla do ucha, to bylo vse. Zadne ruce, minimalni kontakt hlavy.

Masaz na zadech ve variante infinity mix byla prijemna. Perfektni byl pohled pri 69 na jeji intimni partie. Tak drobnou a peknou kocicku jsem jeste nevidel. Pohladil jsem pouze zadecek a stehna, takze jeji zakazy/povoleni neznam.

Vyborne hodnotim hudebni podklad, Kira masaz krasne prizpusobovala energii danych skladeb, moc prijemne.

Absolutne nejlepe pak hodnotim rucni praci – Kira ma skvelou techniku. Nevim, jak a co dela, ale bylo to poprve, co jsem byl takhle prijemne prekvapeny. Dokonce mi ho dokazala svymi hmaty postavit, prestoze jsem se bal, ze to skrz absenci GFE a nervozitu nepujde (uz se mi stalo). Zadna repetitivni tahacka, ale prijemne tahy a pohyby vseho druhu, v tom byla rozhodne nejlepsi z mych 4 masazi. Ani jsem nevedel, ze to tak prijemne rukou jde! 😀

Bohuzel ani na zaver nebylo GFE, Kira si lehla na matraci 20 cm vedle me tak, ze jsme se ani nedotykali. Fajn kamaradsky pokec, ale pusobilo to, ze je duchem spis nekde jinde, treba v prirode. Tady jen podotknu, ze to nebylo napr. nedostatecnou hygienou – dodrzuji pred masazi na 140%, dal se navonim, nafintim, je mi 25-35 let, hubeny, oholeny. Kira se mnou jednala zdvorile jako s hostem v luxusni restauraci, ale bez GFE ja proste nemuzu fungovat.

Zkusenejsi samci tady nejspis problem mit nebudou. Myslim, ze kdo neni stydlivy jako ja, pripadne si dokaze maserku zaukolovat, tak nebude mit nejmensi problem dostat i to GFE. Kira se mozna jen naladila na moji nervozni vlnu a myslela, ze to tak chci… Nebo mozna vecer to bude jine, ostatni recenze v tomto ohledu nevyznivaji tak negativne.

Opakovani bych chtel kvuli skvele technice, ale realne ho neplanuji, protoze bez GFE mam polovicni zazitek.

Masaz 4/5, technika 5/5, hudba 5/5, postava 5/5, oblicej 3/5, pristup 5/5, GFE 2/5, cestina 5/5

Masaz: Infinity mix
Delka: 60 min door-to-door
Cena: 2200 (akce new infinity)
Hodnoceni: prumer (chtel jsem dat lepsi za techniku, bohuzel GFE je u me klicovy prvek)
https://www.tapky.info/?4575,kira-infinity-spa-603-373-881-603373881

kira.jpg

3.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx