Erotické masáže zbytek ČR

Ostrava: Andrea – studio Relax

Po delší době abstinece čuráka nařízené vrchním korporátním vedením v podobě týdenní služební cesty, proběhla návštěva masážního salónu Relax. Jako masérka byla vybraná Andrea.

Věk cca odpovídá, max. bych typoval do 35 let. Fotky, jako vždy v případě Relaxu odpovídají realitě. Výška 173 cm, hubená fitness postava, hladce oholená, drobné tetování na předloktí a piercing pravého cecku. Milovníci přírodních dívek si určitě příjdou na své. Známky po dítěti nejsou znát.

Po uvítání polibkem na obě strany, drobné konverzaci a nabídkou vody jsem byl nasměrován do sprchy. Společná sprcha před začátkem masáže nabídnuta nebyla, avšak ve sprše mě zarazil zbytek pěny poblíž vylevacího kanálku (nejspíš od předchozího klienta).

Samotná masáž proběhla z počátku na břiše, kdy po mě masérka klouzala pouze svými dlaněmi a hodně konverzovala nejspíše z důvodu jejího single života, který mi byl později přiznám. Osobně preferuji více procítěnejší masáž s větším zapojením neverbální komunikace. Toto všechno, ale nastalo po následné otočce na záda. Masáž celý svým tělem, GFE, líbáním (nikoliv francouzským, jako v případě Vendy z Cherry) poloze 69 včetně lízání, prstění a vzlykání. Koncovka proběhla v mnou milované 69 s jazykem uvnitř masérčiny kundičky a hasičským pokropením prsou o velikosti větších dvojek.

Po masáží mi byla nabídnuta společná sprcha, při které se nenechal masérka umýt z důvodu lepší pokožky. Nevím, zda se neumyla po mém odchodu, ale z konverzace přímo vyplynulo, že jí vyhovuje být celá od masážního oleje, který po zaschnutí ze sebe nesmývá. Jinak btw. chudácí klienti, kteří šli po mě. Následovalo obléknutí, rozlučení a pusa na tvář.

Název masáže: Erotická masáž

Délka masáže: 60 minut

Cena za masáž: 2 100 Kč

dkaz: https://www.tapky.info/?5143,andrea-studio-relax-ostrava-604-213-325-604213325

Hodnocení: jako ve škole 3-4 z důvodu pěny ve sprše, menší procítěnosti a masérčiny higieny. Jinak samotná masáž 2-3. Uvídím zda budu opakovat.

Alternativnitví masérky s větším GFE: Vendy Cherry, Nikolero (21 létá drobná blondýnka, která inzerujete na Amatérech pod tímto nickem).

RM2-52-1.webp RM2-75_up_SL-4-0.webp

2.3 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 června, 2024 21:34

Chtěl jsem Andreu příští týden vyzkoušet, ale teď asi moc nemám chuť. Ta sprcha mi moc nejde do hlavy, hygiena je základ a podle mě se šla umýt po tobě, ale těžko říct. Zažil jsem to párkrát v Cherry, ale i u Natálky, že při odchodu bez předchozí sprchy měla na sobě oblečené šaty, ve kterých mě vítala, a říkal jsem si, že kdyby se šla sprchnout až po mém odchodu, tak by bylo přece jednodušší nechat si okolo sebe jen ručník, případně nějaký župan.

Proto by bylo nejlepší začít nabízet společnou sprchu i před masáží. Protože fakt bych po tobě jít nechtěl, pokud se pořádně neumyla.
Jinak je vidět, že v Relaxu se chtějí blížit Cherry i v těch praktikách. Andrea se nechá lízat a prstit, Natálku jsem prstil několikrát já sám, když je to bez příplatku tak asi oka. Holky jsou single, a když je chuť, tak proč ne.
Myslím, že u toho někteří stálí klienti nekončí, ale o tom předpokládám tady nikdo veřejně psát nebude.
Ale za mě je fakt hygiena základ, takže u Andrey budu vědět, že jedině se společnou sprchou před masáží.

Mladynornik
1 července, 2024 19:53

Mám rád celkově holky z Relaxu, ač jsem nenavštívil zatím všechny z momentální sestavy, ale i předtím měly nějakou úroveň (Veronika, Tamara, Karolína atd), ale nevím co si mám myslet, když se tam přijme Katrin alias GeilePariss z livechatu. Tohle je vizitka, že podniku jde zřejmě už jen čistě o peníze a výdělek, když si holky budou brát letní dovolenou, ale už tam nejde o úroveň a kvalitu. Takhle, ač nerad, snad pomalu začínám věřit i tomu, co tady píší ostatní, protože když se přijímají s prominutím virtuální ku..y, tak není daleko k reálu. Možná jsem dnešním dnem již bývalý klient.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx