Erotické masáže Praha

Liza – Candy Shop Maiselova

Rozhodl jsem se navštívit všemi poměrně vychvalovaný Candy Shop. Po přečtení recenzí a shlédnutí, kdo je přítomen v době, kdy Candy chci navštívit, jsem zvolil Lizu.

Domluva vcelku v pohodě přes WhatsApp. U vstupu zvonek dobře označený, přicházím přesně na čas, zvoním, vcházím do domu a sleduji šipku „masáže“. Dveře do sklepních prostor mi otvírá recepční, sestupuji po schodech a vcházím do prostor recepce. Za závěsem rusky či ukrajinsky štěbetá několik děvčat, recepční se ptá, co si dám, volím vodu, dostávám ve sklenici a již se se mnou s úsměvem přichází vítat Liza.

Ještě se zastavím u té entry procedury… Rozhodně nejsem žádný stydlín, ale přece jen preferuji, když jsem domluven s konkrétní dívkou, že se potkám jen s ní.

Jdeme na pokoj, zrcadla všude, dokonce i na stropě.

Liza velmi příjemná, pozitivní a usměvavá. Je z Ukrajiny, ale česky mluví velmi dobře.Postavu má nádhernou a prsíčka pevná a akorát do ruky.

Svlékám se, pomáhá mi odložit mé svršky a naviguje mne do sprchy (úvodní sprchu mám vždy radši sám). Sprcha v tomto pokoji není a tak zavinut do ručníku ťapkám do sprchy, ta je dostatečně prostorná a voda s konstatntním tlakem i proudem.

Po sprše se vracím na pokoj a Liza říká, že si jde také dát krátkou spršku. Vrací se asi po 2 minutách a ptá se, jak to mám rád, zda tvrději, intenzivněji, či jemně a něžně. Volím druhou alternativu a Liza říká, že je ráda, že je moc velké teplo.

Tím se dostávám k tomu, že až bude horké léto, tak pokoje v Candy shopu protože jsou sklepní a bez přirozené možnosti větrání, budou působit jako sauna. Proto je v horkých dnech lepší pokoj bez sprchy, protože pak máte alespoň suché a nikoli vlhké vedro. 😀

Na rozdíl od jiných masážních salónu je zde na posteli jednorázový potah (asi buničina) takový, jaký občas používají lékaři. Jsem spíše na klasiku, toto není dotekově tolik příjemné a navíc se to s každým pohybem posunuje.

A teď tedy konečně k masáži.

Nepíšu zde erotickou povídku, navíc jsem četl předchozí recenze Lizy a tak nechci opakovat to, co zde bylo již mnohokrát detailně popsáno. Proto tedy jen podstatné věci:

Asi díky preferovanému typu masáže začínáme rovnou na zádech, Liza uléhá vedle mne, hladí mne po celém těle a probouzí mého kamaráda. Polévá na mne i sebe teplým olejem a chvíli jedeme milé B2B. Strídavě si na mne sedá, tře se o mne, sedá si vedle mne, honí a tře mého kamaráda, osmívá se, občas vlepí malou pusinku, pak přechází do pozice 69, což je opravdu krásný výhled, poměrně často mění pozice a pak přechází do pozice na koníčka, kde v podstatě imituje soulož tím, že provádí pohyby jako při souloži jen s tím, že mně ho honí rukami za svými zády. Toto je moc příjemné a určitě to musí být i dost fyzicky náročné (tím chci potvrdit, že Liza má opravdu nádherné, pevné vysportované tělo). Vzhledem k tomu, že jsem ustál tu imitaci soulože, přešla Liza k závěrečné zkušené honitbě, tato již byla zakončena tak, jak bylo očekáváno. 😀

Otření papírovými ubrousky, společná sprcha, důkladné omytí od oleje, návrat na pokoj a placení až před odchodem. Pusa na tvář, úsměv a rozloučení.

Od vstupních dveří ke vstupním dveřím 65 minut.

K Lize bych se někdy určitě rád vrátil, Candy shop trošičku pod očekáváním, takže uvidíme. Možná si příště počkám, až bude Liza na druhé adrese Candy shopu. 😀

Masáž Body to body

60minut

2.000 Kč + tip 200
Hodnocení super

admin edit: https://www.tapky.info/?4552,liza-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

liza-10.webp

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx