Věřte nevěřte - Fakt nebo Fikce ?

Liza – Infinity Spa

Už delší dobu chodím na masáže a až teď jsem se rozhodl se také podělit o zkušenosti. Za mě je to skvělá služba pro osamělé muže a skvělý relax. Navíc to ve výsledku vychází levněji než přítelkyně a ještě je k dispozici opravdu bohatá nabídka nádherných těl, kdy si člověk vzpomene a za to bych rád v úvodu slečnám poděkoval.

Svojí první recenzi napíšu na Lizu ze salonu Infinity. Byla to moje první návštěva salonu a není si na co stěžovat. Přes sms jsem dostal instrukce a salon celkem bez problémů našel. Nachází se v boční ulici a vstup je z průjezdu, což je celkem příjemné, protože nemusíte nervózně přešlapovat na chodníku. Vždycky mám totiž pocit, že se někdo dívá . Salon se nachází trochu netradičně v prvním patře za modrými dveřmi. Otevřela mi slečna s průsvitném županu ve spodním prádle a pustila mě dovnitř. První dojem pozitivní. Je vyšší postavy, na stránkách uvádějí 175 cm a to odhadem sedí, má blond rozpuštěné vlasy. Uvedla mě na pokoj, kterých je v salonu více. Zeptala se, jestli chci společnou sprchu a já souhlasil. Řekla ať si odložím a odběhla.  Vrátila se se staženými vlasy, zabalená v ručníku. Sprchu mají celkem prostornou hned naproti pokoji, ve kterém jsem byl. Pustila vodu, chvíli nastavovala a pak mě celého namočila. Já jen zíral na její nahé tělo a začal jsem se chvět. Dala si mýdlo do dlaně a vzala mojí ruku a také mi ji celou mýdlem naplnila. Pochopil jsem, že chce namydlit, tak jsem se trochu nesměle pustil do práce. V salonech, kde jsem byl v minulosti většinou masérky mydlit nechtěly. Vždy řekly něco ve stylu, že už je to jejich desátá sprcha za den a že je mýdlo brzy rozežere… Liza to má asi jinak. Naopak jsem se mydlili pěkně dlouho a já se postupně osmělil a zaměřil se hlavně na prsa. Pak jsem si před ní klekl a pěkně jí namydlil i nohy. Chvíli nán trvalo, než jsme všechno mýdlo umyli a ve sprše po nás zůstalo pěkně mokro. Liza se usmála a zeptala se, jestli se mi sprcha líbila a já přitakal.

Přesunuli jsme se zpět na pokoj, kde mi ukázala na lůžko a já ulehl na břicho. Liza si na mě obkročmo sedla a začala masírovat záda. Pak se přesunula na nohy a já ji celou dobu pozoroval v bočním zrcadle a těšil se až se znovu dotknu jejích prsou. Část na břiše už dlouho trvat neměla, což jsem uvítal. Jen po mě ještě chvíli jezdila a k masáži používala nohy.

Když jsem se otočil, tak mi roztáhla nohy a sedla si mezi ně. Začala masírovat stehna a postupně se posunula na břicho, kde mě na chvíli pěkně chytla za stojícího ptáka. Já jsem jí dal ruce na prsa a pomalu hnětl. Přestával jsem se soustředit a další detaily už mám trochu mlhavé. Pamatuji si její vůni, hladké tělo, ty její prsa, kterých jsem měl pořád plné ruce a pocit rozkoše, který procházel celým tělem. Klepal jsem se jako osika. Když viděla, že to na mě pomalu jde, tak si sedla vedle a intenzivní ruční prací mě vypustila jako píchlou duši . Já jsem zavřel oči a Liza otřela semeno z mojí hrudi. Ještě chvíli jsme mlčky ležely a pak přešli do sprchy. Ta už byla uvolněnější, protože ze mě spadlo napětí. Liza se usmívala a já také. Pomohla mi odstranit nánosy oleje a já se usměvavý vydal dívat na fotbal, který mi zase úsměv sebral. Asi budu chodit více na masáže než na fotbal.

  • Název (druh) masáže: klasická erotická masáž
  • Délka 60 minut
  • Cena 1900 Kč
  • Hodnocení recenze:
    (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?5133,liza-infinity-spa-603-373-881-eroticka-masaz

IMG_9744-865x1024.jpeg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
19 června, 2024 18:11

It’s former Samantha from same infinity shop. I don’t understand need for rebrand. She probably took a break and came back with new name.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx