Erotické masáže Praha

Liana Rabbit Hall

Návštěva Liany z minulého týdne ve Vršovické v Rabbitu, nemyslím si že je k podniku třeba něco psát všechno ok, mají tam nově dost věcí k BDSM, komunikace přes WhatsApp potvrzeno den předem.

Zvoním pět minut předem a hned a mi otevírají, na baru už stojí Liana a povídá si s barmankou, obě mě pozdraví v angličtině, pusa na tvář beru vodu a jde se na pokoj. Od začátku je Liana velmi kontaktní, dávám jí malý krém na ruce jako dárek ale prý má radši sladkosti čemuž se mi nechce věřit při její postavě a plochému bříšku.Podotknu že liana je opravdu vysoká 178 cm což mě k ní přivedlo, má krásné jedničky s dudlíkovými bradavkami, vypracované velké bříško a zadek, dlouhé nohy a hodně tetování který k ní sedí, piercing v pupíku a klitorisu a má hezkou tvář podle mě musela strašně roztomilá když byla mladá, o dost kratší vlasy než na fotkách, ze začátku je ani neměla v gumičce ,celkově působí strašně svůdně.

Dost vyzývavě mě začne svlékat, předvede menší striptýz, je vidět že dřív dělala tanečnici, umí se pěkně kroutit a jde se do sprchy. hnedka mě objímá hladí mydlí přihoňuje, klekne a si a vymydlí mi ho a přitom jsi olízne prst, a kouká dost vyzývavě do očí až jsem chvíli doufal v něco víc, nejradši bych se jí na to zeptal  😀 ale vstane a tře se zadečkem twerkuje, chybělo mezi stehna ale to nevadí sprcha super, a jdeme na futon.

lehám na záda a Liana se mě ptá co chci od masáže a přitom mi masíruje nohy v poloze 69 kdy mám její chodila u hlavy asi nezapomíná na Foot Fetish, pokračuje k lýtkám pak stehnům, věnuje velkou pozornost zadku a kamarádovi. potom si my sedne na zadá jezdí zadečkem umí sním dobře pracovat, hopsá atd. Jelikož mě část na břichu moc neříká u žádné masérky tak asi po 10 minutách prosím o otočku s čím Liana nemá vůbec problém.

Vezme olej pořádně se naolejuje a začíná s parádním body to body kdy se na mě hodně namáčkne jezdí nahoru a dolů tváře máme u sebe, kouká do očí, přiráží, když jí dám svojí nohu mezi její tak mi jí slušně ojede vzdychá, jednu ruku má mezi našimi těly a honí ale vždycky nechá na chvíli vydechnout a pak zase v pravidelných intervalech oddaluje moc dobře ví co dělá, líže mi uchu, dokonce mi olízla i tvář a bradavku, škádlíme se nosama, bylo opravdu těžké jí přitom nezačít líbat tak jsem alespoň vsunul pár polibků na její tvář, nejradši bych se zeptal ale 1000 je hodně. Druhou rukou mi po chvíli začala hladit anál což pro mě byla úplná novinka, ale nechal jsem jí ať si holka vyhraje když chce. Bylo mi až trochu smutno jak strašně moc blízko a přitom daleko to mělo k vášnivýmu sexu s nadrženou pornohvězdou. když mi dala prostor tak jsem si vyhrál s jejími prsy které se krásně líbají a nechala si líbat krk a bříško. Dole měla zákaz což mi k tomu divadlo moc nesedělo, ale na webu má pussycat po domluvě tak možná budete mít vetší Štěstí než já, anglicky zas tak dobře neumím tak jsem jí nemohl moc zpracovat, česky umí jenom pár slov, takže konverzace moc neproběhlo. ale vždycky jsem  jí přejel krátce mušličku při hlazení a nic nenamítala, na chvíli mi dala 69. pak zase tělo na tělo při kterém kapituluju mezi naše těla, Liana u toho dost silně zavzdychá a zapřiráží a nechá mě dost dlouho vycukat a s utíráním vůbec nepospíchá. zbývalo ještě 15 minut kdy mi nabídla druhé kolo, sedla si na mě a deset minut mě různě honila všemi možnými technikami ale nepovedlo se protože prostě nemůžu takhle rychle po sobě. jdeme do sprchy která je dost podobná té úvodní dobře mě umyje. oblíkneme se dám jí peníze a jde mě
vyprovodit ven, zrovna tam byl vietnamec který zavážel pití na bar.

Shrnutí: Liana je živel a erotiku má prostě v krvi je vidět že jí to baví a užívá si to, celkově působí hrozně nadrženě a je dominantní typ, je dost znát že dříve dělala striptérku a tanečnici, a asi ráda dělá masáž prostaty na kterou si prý nosí i  vlastní lubrikant a na konci mi dokonce nabízela na příště  Strapon a věřím jí že by mě ošukala dost dobře, ale to nepraktikuju 😀

Doporučení : určitě, zahraje vám moc pěkný uvěřitelný vášnivý divadlo.

Opakovaní : jestli nedostanu odvahu na tu prostatu tak nejspíš ne, mám radši submisivňejší masérky bez zákazů ale říkal jsem si že by Liana byla perfektní na Lesbi show škoda že to nejde domluvit dopředu a musí být nějakým zázrakem obě dívky které chci na stejné pobočce ve stejný den.

Masáž: Body to Body na hodinu v akci za 1900  (Opravdu si tu stovku nechá někdo vrátit ? :D)

Odkaz: admin edit: https://www.tapky.info/?4890,liana-rabbit-hall-774-910-918-774910918

hodnocení: super výkon

3-2.png 4-1.png 2-0.png

5 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx