Erotické masáže Praha

Diana – Fantazie

Pozitivní recenze i mě dovedly do Fantazie. Domluva velmi dobrá, rychlé odpovědi, pěkný souhrn objednávky. Prostě kvalitní profi servis. Z nabízených slečen jsem vybral pro moji premiéru Dianu. Zvonek, po chvilce bzučák a po točitých schodech do suterénu kde se otevírají železné dveře a za nimi vykukuje moje vybraná Diana. Trochu mi padá brada, protože dle mého vkusu je to v obličeji moc krásná slečna. Věk odpovídá míry a váhy zřejmě také. Prdelka je prozatím tak akorát na masáže a v Diany masáži své uplatnění najde.

Domluva o masáži, beru pussycat, tuhle krásku chci komplet 🙂 Následně řešíme společnou sprchu, ale prý je sprcha v pokoji dost malá tak prý jestli mi to nebude vadit tak ať si ji dám sám. No těšil jsem se na společnou, ale neodporuju a sprchu dávám sám.

Když se utírám tak přichází Diana a sleduji sexy striptýzek a prý si mám lehnout na břicho, což činím. Masáž začíná celkem hodně dobrou masáží zad, krku atd. Nebojí se přitlačit, takže je to moc fajn. Následně přechází na nohy. V masáži nejsou žádná hluchá místa, takže vše pohodově plyne. Po nohou si naolejuje zadeček a začíná masáž zadečkem, kdy se nebojí použít celou váhu těla, takže i tato masáž je celkem silná, takže ani nestíhám šmírovat její roztažené nožky směrem do zrcadla 🙂 Poté přechází na velmi procítěná masáž koulí a ptáčka. Její doteky jsou opravdu hodně něžné, ale i když jsem zvyklý na pořádný úchop tak jsem z ní velmi rychle tvrdej. Následně si naolejuje přední část těla a jde na tělo na tělo, líbá mi ucho a já v kombinaci se stopořením se velmi rychle přetáčím, takže z toho vzniká tělo na tělo čelem k sobě. Hezky se třeme, i nějaká pusa padne. Její tělo a ruka si pohrává s mým ptáčkem tak dobře, že bych velmi rychle kapituloval. Takže zkouším otázku jestli by si nelehla na záda. Neprotestuje, takže si s ní mohu pohrávat i já jako s milenkou. Tělíčko má krásné, takže si ho užívám, pohledem, rukama i jazykem. Kundičku má také pěknou, voňavou, na pussycat jak dělanou. Lízání si užívá, tak se snažím o 106 a vždycky když již myslím že bude, tak to nějak nekončí. Vzdávám to, prohrál jsem, tuhle holku do cíle nedovedu. Jen se usmívá a říká, že to má s orgasmem těžké. Lehá si opět na mě a nasazuje zlatý hřeb večera, což je milenecký koníček, při kterém mi tře ptáčka mezi půlkami přesnými pohyby jako při sexu. Pekelně vzrušující, super tělíčko, krásná tvářička a tahle dokonalá imitace. No vymalováno a postříkanej zadeček byl během chvilky, jako panic 😀

Chvilka poležení, ale už přetahujeme, takže sprcha, kde mi jen pomůže zvenku umýt záda od oleje a zbytek už zvládnu sám. Pusa, a smutné rozloučení u dveří, domu se mi vážně ani nechce.

Hodnocení super 🙂

Pussycat 2400 – 300 sleva tapky na první návštěvu.

https://tapky.info/?4747,diana-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

diana_001.jpg

4.4 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
6 června, 2024 12:39

Tak to je výzva  😜 

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx