Erotické masáže Praha

DAFNE – CANDY SHOP

Zaznamenal jsem, že Candy Shop otevřel novou pobočku mimo centrum hlavního města, takže to byl popud zjistit, jak to tam vlastně vypadá a které slečny tam dislokoval. Objednání bez problémů, parkování také, klidná ulice a salón v umístění zřejmě dřívějších thajských masáží, ale mohu se mýlit. Vzhledem k tomu, že minulé návštěvy jiných salónů byly směřovány zejména k milfkám, vybírám nyní nějakou mladou, nejlépe mnoha masážemi nezkaženou slečnu.

Přivítání příjemné, řekl bych až nesmělé, zjevně a evidentně masážní novicka Dafne. Vede mě dlouhou rovnou chodbou a zabočujeme do pěkně vybavené masážní místnosti s rozlehlou postelí, a i s velkou sprchou. Malým problémem bylo, že v ten den v domě byla prováděna nějaká oprava a nastavit nekolísavou vodu bylo problém.

Slečna je mlaďounká, takový východní typ, malilinko oplácaná, ale rozhodně ne moc, pěkná pevná prsa. V konverzaci prozrazuje, že doma také masírovala, takže jsem zvědav. V komunikaci všemu rozumí a snaží se povídat, bez problémů. Začínáme, jak jinak masáží zad a nohou zezadu, na moji prosbu trochu víc probere krční páteř, rozhodně masírovat umí. Prsa na mne pokládá zlehka, asi ještě nemá odhad na tlak, takže to postavenými bradavkami spíš lechtá; zajímavá zkušenost.

Po 15 minut provádíme otočku, olej na mě padá zepředu a rovnoměrně se věnuje i kamarádovi, což je kvitováno s povděkem. Na tak mladou masérku bez velkých zkušeností jí ale tuhle část někdo dobře vysvětlil. Masáž i s pytlíkem a kulkami je příjemná a zejména jemná, práce s přetahováním předkožky je skvělá. Občas se zeptá, zda je vše OK; možná příležitost pro kohokoliv si ji trochu usměrnit. To jsem po chvíli udělal; žádám o přestávku a slečna se přemísťuje do polohy 69. Pipinu má fakt ještě malou, ale klitoris reaguje okamžitě a obdržel jsem pochvalu za dobrý prstoklad.

Pak už moc času nezbývá a i kamarád je dost citlivý, takže slečna zlehka dokončuje přerušené dílo. Úslužně mě otírá a ve sprše omývá přebytek oleje.

V salónu se platí na konec; dobrý zvyk.

Doporučení klidně; hodnocení kladné ; opakování zatím ne.

Pussycat masáž; 2400.-; 60 min.;

https://www.tapky.info/?5096,dafne-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

dafne_011-1.jpg dafne_021-0.jpg

2 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
6 června, 2024 07:23

Drive tam byvala Nirvana.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx