Erotické masáže Praha

Kaja – Rabbit Hall

Protože jsem v poslední době několikrát skončil ne úplně plánovaně u masérek, které byly méně štíhlé, než je můj ideál, a četl jsem předcházejících pár recenzí na Kaju a viděl její fotky i videa na stránce salónu, tak jsem neodolal. A nic z toho nebylo přehnané, realita u mne ještě malinko předčila očekávání. Kaja by i v mých očích mohla být postavou a obličejem modelkou, vlastně i ladností pohybu atp. Pro někoho už může být přeštíhlá, ale takový by se ke Kaji asi neobjednával při parametrech 171/49, které podle mne sedí. Jestli má někdo úžasně ploché bříško, tak Kaja rozhodně, místy až propadlé, prostě hebká kůže lemuje maso a sem tam kost, žádný tuk. Nahoře tomu odpovídající jedničky, jakož řekněme i uváděnému věku 29. A i při masáži vlasy do copu, příjemný kompromis oproti u masérek obvyklému drdolu.

Objednání i vstup do RH na Vinohradské opět bezchybné. Po sestupu do „předsálí“ v suterénu chvilinku čekám a pak už mne z jedněch ze dvou dveří vedle závěsu vítá radostně se smějící Kaja tak, že se s ní hned cítím fajn.

Kaja je přívětivá, při masáži něžná, jemná, líbezná. Vzala ji rukama od nohou a zkušeně mi promasírovala i záda různými části svého těla včetně koziček, ale i třeba ostřejších loktíků, jimiž ovšem zatlačila s perfektním citem. Při tělo na tělo zejména na břiše si užijete nejrůznějšího projíždění po vašich zádech, kdy při své lehkosti tak může činit jako pírko i celou svou délkou. Přivíjí a ovíjí se a umí různě jemňounce laskat u hlavy, i když v oblasti rozkroku dráždí spíše jen náznakově, zato si zase třeba mé nohy položila na stehýnka až ke svému podbřišku. O vzrušení kámoše se staralo například i to, že se mi téměř neustále, někdy až rafinovaně ukazovala v bližším zrcadle. Působilo i to, jak má neuvěřitelně ladné pohyby a přechody mezi nápaditými, někdy skoro až akrobatickými polohami.

Opravdu jsem se ještě nikdy na masážích nemohl tak moc dočkat otočky – sice i tím, že část do ní byla poměrně dlouhá (řekl bych přes poločas, a to jsem úvodní sprchu absolvoval sám a v RH se platí až na konci), ale hlavně tím, že mne tak nažhavila představou obdobného přivíjení se zepředu a přímého pohledu na to krásné tělo a tvář… Nedivím se, že jak se Kaja vyjádřila, ji už předem stresují mladí (k nimž mne evidentně nepřiřadila 😊), kteří si žádají, zda se už mohou otočit.

Vše po otočce se už ale neopakovalo – taky na to nebylo tolik času – ale i tak to bylo krásné a vzrušující. Kaja mne taky nechala nadále hladit, citlivě si pohrát s jejími kozičkami, dát pár polibků na tělo… Ježdění po těle už moc nebylo, spíše oba koníčky, při nichž už se svými jemnými ručkami s dlouhými prstíky chopila mého nástroje, plynule přešla taky v 69. Když mi konečně v jedné, myslím že přilehlé poloze, nebo mi snad ležela pokrčenýma nohama na břiše?, dala příležitost se postupně a jemně (jinak to vážně ani neumím) prohladit k okraji její kočičky, tak se hned ozvala, že dál ale ne. Ale sama se pak přemístila rozkrokem na mou ruku a dokonce se po hřbetní straně mého předloktí či snad zápěstí sama začala trošku pohybovat a vypadala při tom spokojeně (takže ten zákaz nejspíš, jak už někdo psal, bude důsledek toho, že se prostě někteří nemohou ubránit tomu strkat do masérek necitlivě prsty nebo co…).

Ruční práce i ve finále něžné Kaji na mém nástroji byla na mne jemná asi až příliš, že jsem se pak už pro jistotu zeptal, kolik zbývá času a prý 4 minuty do sprchy, tak vyhověla mé prosbě o druhou 69, kdy jsem jí, v povzdálí od její škvírky, dokreslující krásu celé Kaji, jen trošinku promasíroval ten její nádherný úzký zadeček a k mému zakončení přece jen došlo v určeném čase. A i po stejně neuspěchaném a ladném otření zbyl čas asi na dvě minutky společného poležení a zhodnocení zážitku. 😊

I ve sprše jsem si pak s upřímnou a sdílnou Kajou ještě hezky popovídal a leccos se o ní dozvěděl. Ta obrovsky empatická líbeznost je přitom z mého pohledu její masážní role. Je to stále milá, ale současně asertivní inteligentní dívka, která se vyzná a dokáže si za tím jít. Nevěří si moc v češtině, přičemž ale hovoří dost dobře a podle mne nemá ani nijak zvláštní přízvuk, jen občas hledala nějaké slovo, anglicky prý umí (ještě) lépe.

Při loučení vždy potěší masérkou vyřčené přání, že bude ráda, když zase přijdete. A já to zvažuji, protože Kaja i její trochu odlišná masáž, než bývá běžné, byla pro mne jasně jednou z těch lepších, ne-li nejlepších, kdy ten prožitek, celkové uvolnění i myšlenky na Kaju ještě po několika dnech jen pomalu slábnou. A dokážu si představit, že s utvrzující se důvěrou ve slušnost masážníka mohou možná být další masáže s Kajou ještě lepší než ta první. (Nebo jak napsal někdo v mikrorecenzi na stránkách Rabbit Hall: když na Kaju budete hodní, třeba vám předvede i gymnastickou šňůru! 😊)

Masáž: Tělo na tělo 60 minut, 1900 Kč (akce do 2.6.)

Hodnocení:

Odkaz: https://tapky.info/?4963,kaja-rabbit-hall-774-910-918-774910918

kaja_02-0.jpg kaja_05-1.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx