Erotické masáže Praha

Sara – Fantazie Massage

Salon Fantazie jsem dlouho ignoroval. Jeho lokalita je pro mě nevýhodná a podle prvotních recenzí tam nebyla úplná jistota dobrého zážitku. Sáru jsem si ale hned všiml, byla jedinou z jejich nabídky, za kterou bych teoreticky šel (ještě když tam nebyla Sakura). Jelikož se zde na tento salon v poslední době docela rozmnožila pozitivní hodnocení a motivovaný slevou za první návštěvu jsem se tedy nakonec rozhodl pod kaštany zavítat.

Intro mé premiéry ale moc nevyšlo. Před velmi rušným vchodem na MHD zastávce jsem musel postávat skoro 5 minut. Dveře v suterénu mi otevřela asi Iren a oznámila, že si na Sáru budu muset chvilku počkat. Tak jsem si sedl a čekal. Ale trvalo to dost dlouho, takže jsem ten čas využil ke sprchě a osvěžení dechu ústní vodou, která tam byla na umyvadle. Sprcha jinak funguje parádně, což ve sklepních salonech není vždy samozřejmostí.

Sára stále nepřicházela, takže jsem měl dostatek času na prozkoumání masérské místnosti. Líbilo se mi přiměřené červené osvětlení, což je podle mě nejvhodnější k erotickým masážím. Nízká zrcadla byla podél matrace a před ní.

Později jsem zjistil, že to z boku není dobře umístěno, respektive je příliš úzké a u B2B v něm vidět jen čelo hlavy masérky s jedním okem a vrch zadku. Takže doporučuji to zrcadlo dát níže nebo nainstalovat širší. Jinak byl ten pokojíček docela útulný. Stihl jsem také snížit hlasitost hudby a skrýt nějaké čokoládky vedle matrace na odměnu po masáži. 😉

Po asi 15 minutách konečně vchází Sára. Vidno, že je poněkud ve stresu a roztržitá. Omlouvá se mi a dohadujeme masáž, sprchu atp. Následně zase odbíhá pryč asi na dalších 10 minut. Naštěstí jsem po masáži neměl nic v plánu, jinak bych musel naše setkání už ukončit. První dojem ze Sáry byl ale fajn, taková milá štíhlá mrštná mladá holka, takže jsem se i navzdory tomu dlouhému čekání začínal docela těšit na masáž.

Sára se vrací už v ručníku a začínáme s půlhodinovým skluzem, no nic, stane se. Ale hned po jejích prvních dotecích jsem tušil, že to bude dobré. Začíná mě jemně, ale procítěně hladit po těle a už po pár vteřinách zavítá i ke kamarádovi. Má velmi jemné a příjemné ručky. Po lehké masáži nasucho na mě Sára nalije pořádně horký olej, rozmasíruje celé tělo a začíná její body to body masáž.

Již v této chvíli je jasné, že Sára je mazlík. V jednom momentě na mně leží celým tělem, proplétáme si prsty a hlavou se otírá o moji, až si ji tak přitalčí o můj zátylek jako kočka. Občas nějaké dýchání do ucha, po šíji nebo „earjob“.

Začínám se jí dotýkat i já a mám pocit, že se jí to líbí. Toto mám rád, je to pro mě uklidňující, když cítím to teplo a její energii a vím, že vzájemné doteky jsou masérce příjemné. Pasáž na břiše často není moc oblíbená, ale mě to baví, pokud to probíhá tak jak to dělá Sára. Začíná i trochu klouzat prsy po mých zádech. Erotický relax.

Přechází i do polohy zboku a já mám její prsíčka na dlani. Ruce nechávám natažené a když si na mě opět lehne, tak jí jednou zajdu opatrně mezi nohy. Chci jí trochu udělat dobře a Sára se tomu nebrání, pokračuje v klouzání i o mou ruku. Následuje i 69ka, prsy mi přechází po nohou. V zrcadle mi moje tupá hlava dělá cenzuru ve výhledu.

Na otočku jsem si musel docela počkat, asi 3x mě v této pasáži napadlo otočit se, ale Sára má svou sestavu. V zrcadle vidím na hodiny a ve skutečnosti přešlo jen něco přes 20 minut, takže se mi to zdálo délší jen pocitově, protože jsme vynechali společnou sprchu. Sára ale přece jen nějaké prvky opakuje zbytečně a mohla by tu otočku udělat i dřív. Samozřejmě, že vždycky se dá ozvat, ale já to rád nechávám na masérku.

V polovině tedy otočka. Sára sedí vedle mě a velmi (řekl bych že) „cudně“ jedním očkem si ho začne všímat, nejen vizuálně, ale také ručně. Něžně mi ho za krátkou chvíli dostává do pozoru. Následuje něco, co jsem ještě na erotické masáži nezažil. Sára si na mě velmi opatrně lehne, přičemž mi ho dává mezi naše těla. Oběma rukama mě silně obejme, až se musím mírně nadzvednout. Velmi pevně se držíme v objetí.

Takhle strávíme i pár minut, k masáži v podstatě nedochází, ale mně se to moc líbí. Romantika. 😊 Při tom si vyměňujeme polibky po tváři, krku a na uších. Masíruji jí při tom záda a ten fajnový zadek. Hodně intenzivní tělesný kontakt. Pokud tohle není GFE, tak už nevím… Oba jsme při tom ticho. Měl jsem z toho pocit, že jí to asi v osobním životě trochu chybí stejně jako mně, ale pravděpodobně to dělá s každým klientem.

Pokud by k tomu přidala imitaci sexu, tak bych se možná udělal už v této poloze, ale o tom Sára moc není. Po chvíli se zvedne a tak nějak s roztaženýma nohama nademnou klečí. Využívám situace k políbení jejích bradavek, načež si Sára na mě opět lehne, ale tak abych měl její prsa v obličeji. Začíná i trochu klouzat. Dlouho to ale nevydrží a zase mě pevně objímá.

Masíruje mě i zboku a potom už poloha 69. Pussycat tentokrát dlouho nevydržím a 1:1 asi nebylo, i když mi Sára tvrdila opak. Snaží se ve všem vyhovět. Jinak k jejímu tělu, má velmi pěkný tvarovaný zadek, nějaké nerušivé tetování, piercing v nose, pěkné dvojky prsa bez výraznějších dvorců a jemnou pokožku. Prostě mladá štíhlá holka. Ve tváři spíše „holka od vedle“, ale určitě neurazí. Její přístup je velmi fajn a po mém vyvrcholení se plaše jemným hláskem ptá, zda jsem byl spokojen, jako kdyby tomu nevěřila.

Byl jsem 🙂 Se Sárou je to GFE autententického typu. Není to žádná pseudosexuální jízda ani kreativní B2B představení, ale erotiky a doteků bylo dost. Po její masáži jsem se jí ještě trochu pověnoval i já a pomazlil s jejím tělíčkem. Na závěr se ještě společně umyjeme ve sprše.

Odcházím s úsměvem na tváři a dostávám ještě jediný polibek na pusu. I přes rozpačitý začátek se moje premiéra ve Fantazii vydařila. Fajntázie! Do budoucna si ale salon musí dát pozor na dochvilnost, ne každý má vyčleněné dvě hodiny na hodinovou masáž.

Hodnocení 🙂 Čas dodržen, i když door-to-door byl až cca 100 minut, z toho se Sárou jsem strávil těch cca 60 minut.

Pussycat masáž 60 minut za 2100kč (2400kč-300kč sleva za první návštěvu).

https://tapky.info/?4804,sara-fantazie-massage-770-199-109-770199109

sara-0.jpg sara_-1.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
4 června, 2024 12:31

Souhlas, kolego! Ta její poloha kdy si na tebe či i na mě lehla, byla TOP! Sára je mazel a strašně laskavá kočka:-))) někdy to nemusí bejt o velkejch prsou a sexy zadku, ale o tom mládí, o tý energii. Takže jsem rád že se i tobě první návštěva ve Fantazii, líbila

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx