Věřte nevěřte - Fakt nebo Fikce ?

Nikola – Club Holy (Dům hrůz)

Nikola je mamina s ucházejícím obličejem a pěknýma velkýma prsama. Dojem kazí nechutný rosolovitý břicho, na kterém je vidět, že slečna tráví víc časem jídlem než pohybem.

Přes to břicho jsem se dokázal přenést a byl jsem za ní vícekrát. Sex s ní byl v pohodě až na to, že jsem snad nikdy nezažil, jak kouří. Vypadala, že to nedělá ráda a jednou mi řekla, že dřív dělala orál bez, ale nelíbilo se jí to, protože chlapi ho neměli hezkýho. Co jí naopak oslovovalo, byly sprostý slova při sexu. Sama si o ně jednou řekla a jednou při sexu sama sténala: „Ano, jsem děvka…“.

Zarazily mě její majetnický sklony který bych na privátu nečekal. Dozvěděla se, že jsem se objednal k její kolegyni, vyčetla mi to a řekla že to byl pro ní šok. Z tohoto to vypadalo, že chce abych k ní chodil. O hodně větší šok než ona jsem pak zažil já, když jsem se k ní zase jednou objednal. Rezervace i potvrzení proběhly v pohodě a  teprve když jsem dorazil do Hodonínský, operátorka mi řekla, že ke slečně se už nemám nikdy objednávat, že už mě nechce (proč to člověku neřeknou už při rezervaci?).  Pak mi ještě operátorka poslala naštvanou hlasovou zprávu, ve který mi vynadala, že jsem na slečnu mluvil sprostě a že jsem jí dával málo peněz (platil jsem základ, protože mou žádost o příplatek za líbáni odmítla – a orál bez nemá ráda).

Slečnu nedoporučuju. To břicho je dost odporný a ona se chová divně a je to s ní psycho. Jednou vás vyzve, ať něco děláte a když jí vyhovíte, tak vás k ní kvůli tomu příště k ní operátorka nepustí. Dalším problémem je samotnej privát Holy. Nejsem jedinej, komu operátorka vynadala. Jednou jsem tam dával otočku, protože mi nabídli jen nějakou 45letou Ukrajinku. Druhej den jsem tam jel znovu, že prý mají někoho novějšího než je ona. A zase mi otevřela ta Ukrajinka. Koukali jsme na sebe a bylo to trapný. Jindy jsem musel na slečnu půl hodiny čekat, protože zvorali objednávky (půl hodiny pak čekal i klient, co šel po mě). Jindy nás objednali tři k té slečně ve stejnou dobu a já měl kliku, že jsem přišel první. Zbylým dvěma chudákům kolegyně prostě oznámila, že mají smůlu. Otřes, hnus!

Nikola:

clubholy.cz/nikola/

IMG_20231129_013132_454.jpg

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
hulk
13 května, 2024 17:02

„Dům hrůz“ je dobrý název, to jsi trefil. Já už tam nevstoupím, ani kdyby to měl být poslední privát na celém světě, k Zemi se řítila kometa a já měl poslední možnost si vrznout. Radši zemřu s plným pytlem, než tohle 🙂

16 května, 2024 01:10

Holy Club mám na blacklistu již několik let. Ještě v době, kdy sídlili v Holyni, jsem odcházel s plným, protože dotyčná slečna prohlásila, že jsem na ni moc starý.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx