Erotické masáže Praha

Sara – Fantazie Massage

První návštěva 23.4. v tomto salonu. Nejčastěji chodím poslední dobou do Candy, kde jsem téměř vždy velmi spokojen, ale zrovna ty nejlepší masérky tento termín nemohly a rád zkouším nové… Chtěl jsem na základě zde uvedených recenzí, fotek a uvedeného věku Sakuru nebo Saru, ve vhodném termínu mohla Sara.

Domluva – nejdříve jsem se trochu zarazil, když se ozval mužský hlas. Nezvyk, mám zkušenosti z mnoha jiných salonů, i když je to v podstatě jedno, když to není face to face. Ale věřím, že někomu by to mohlo trochu vadit. Dále konverzace přes whatsapp. Dále jsem znejistěl, že prý pussycat, o který jsem měl prioritně zájem, dělá Sara jen po posouzení na místě. Byl jsem ale následně uklidněn, že za normálních okolností neodmítá, že doposud odmítla snad jen kvůli zdravotnímu stavu. Takže dobrá, šel jsme do toho.

Parkování v okolí docela dobré, zazvonil jsem, šel dovnitř a otevřela mi přímo Sara. Hezké děvče, věk odpovídá. První pocit ne ideální, protože mi přišla v prvních chvílích trochu bez nálady, taková akurátní, trochu odtažitější. O otočce jsem ale vůbec neuvažoval. Potvrdili jsme si, že Pussycat, žádný problém Sara odešla se připravit.

Nečekal jsme dlouho, přišla v krásném černém spodním prádle. Sprcha společná. Prostředí salonu spíše skromnější, sprcha menší a také skromnější, ne tak luxusní jako většinou jinde,  ale žádný problém, že by to odrazovalo to vůbec ne. Již ve sprše začala být Sara velmi příjemná, počáteční odtažitost zmizela, začala být i mnohem usměvavější. Krásné štíhlé ale ne vyhublé pevné tělo, pevná přírodní prsa, fotky ne webu věrohodné. Erotická atmosféra na velmi dobré úrovni již tam, doteky na správných místech, mazlení, obdobně jako v Candy, kde je to úrovní péče u společných sprch vyhlášené. Sara je z východu, ale umí slušně česky. Začátek masáže tradičně na břiše. Super bonus – Sara umí šikovně masírovat i zdravotně, rekondičně. Mám horší záda, o to více jsem ocenil i to. Používá při tom v podstatě celé tělo, i kolena. Příjemné, i dobrá masáž hýždí.  Zrcadla dobře nastavená a Sara se v nich také dobře nastavuje, jistě cíleně – o to více jsme se těšil, až si vychutnám její rozkrok, velmi se mi líbil i na pohled. Již na břiše opakovaně zajížděla do mého rozkroku a nechala si v této poloze hladit její rozkrok. Relativně dlouho to bylo na břiše, ale příjemné, nespěchal jsem jako většinou jindy, kdy se nemůžu dočkat otočky. Bylo to mazlivé, lehce sténala do ucha, které i líbala. Po otočce o bylo super, objímání, líbání v ceně jsem neměl, kdybych měl u sebe více peněz, asi bych si i doplatil, ale líbali jsme se na krku a uši. Konečně jsem se dočkal 69, hned pussycat, má jí krásně voňavou, krásnou a líbilo se jí to. Skvěle procítěně masíruje penis, ne jen nějaké automatické monotónní pohyby. Potom si lehla na záda, kde jsem jí lízal (všechny detaily ale uvádět nechci) a hnětl prsa. velmi se jí to líbilo, uspokojila se evidentně. Potom opět já na záda a 69 pussycat. Nakonec ona na zádech, nalehl jsem opatrně na ní a ukončil to v objetí tak, že jsem otíral úd o její podbřišek, takže to alespoň trochu připomínalo, jako bychom se milovali. Poté chvíle v objetí a společná nyní u pouze očistná sprcha.

Byl jsme nakonec velmi spokojen. Škoda že salon nemá věrnostní karty jako např v Candy nebo u princezen, prý to ale v blízké budoucnosti plánují zavést. Mají na první návštěvu salonu slevu 300 Kč, dále standardně happy hour v době do 15:00 sleva 200,- Kč. Po slevě za první návštěvu 300 Kč jsem tedy platil hodinu pussycat 2100,- Kč. Nedostatky  tedy nezávažné, sara je super, opakování určitě ano, ale v úterý 7.5. se těším na Sakuru, již domluveno 🙂

celkové hodnocení jednoznačně

https://tapky.info/?4804,sara-fantazie-massage-770-199-109-770199109

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx