Erotické masáže Praha

Regina – Candyshop

Dobrý den vespolek, pánové. Tak už jsem i já potěšil svojí návštěvu Reginu. Popravdě řečeno, masáž jako taková, měla takový specifický náboj. Po celou dobu, jsem se cejtil tak nějak nejistě, ale zároveň krásně. Ale abych to nepopisoval hnedka takhle ze začátku, tak den vypadal takhle.
Přišel jsem, jako už skoro vždy, s malou květinkou a bonboniérou, na bar Candyshopu. Musel jsem bohužel chvilku počkat, protože Regina neměla v ten den moc prostoru si odpočinout, načerpat nové síly a taak. Tak jsem si alespoň odběhl do okolní Žabky, si koupit i pro sebe, něco dobrýho.
Když už nadešel čas zvonit na Cukrárnu v Maiselově ulici, usedl jsem na bar a objednal si něco malého jakožto drink. Myslim, že to byl cuba libre.
Po chvíli se mi představila, jedna taková lehce tmavší slečna. Byla to právě Reginka. Holka nevypadá, jak bych to řekl, jako sex bomba, ale ani neni nikterak nesympatická. Je to taková zvláštní slečna. Taková zajímavá a svým způsobem, specifická holka. Tak či tak, jsem si řekl, že jí taky vyzkoušim. Šli jsme do pokoje a ještě než jsme vlétli do sprchy a začali dělat blbůstky, tak jsem se malinko zamotal v konverzaci s Regi, mezitím mi kráska, mi nebo vlastně spíše nám oběma, připraví postel, myšleno podložku, a šlo se na věc.
Už ve sprše jsem se chtěl s ní malinko pusinkovat, ale jaksi to úplně nebylo to pravé ořechové. Žádný extra éro spád, to teda nebylo. Nebylo to takovýto, co znám(e), z Cukrárny. Spíše se jednalo jen a pouze o umytí. Nejsem si jistej, jestli neměla svůj den nebo jsem jí nesedl. Nebo se toho sešlo víc a přede mnou byl nějaký blbeček, to fakt už dneska nemůžu říct. Nicméně šlo se ze sprchy, rovnou na futon.
Tam jsem se hnedka otočil na záda, že bych to dneska rád, 2x. Holka mě nestíhala a zase to nepochopila. Divila se. Sice jsem jí to znova a znova řekl, ale ona že tedy jo, že jako proč ne, ale přišlo jí to divné. Možná jsem jenom na ní byl z onoho počátku, moc rychlý. Za což ale nikterak nemůžu. Už v jedný bejvalý práci, mi řikali střela xD xD xD
Nicméně, nato, že jsme se neznali a byla to moje premiéra, tak vymýšlela kdejaké sestavy a polohy. Takže v tomhle bodě, už jaksi opadla z Reginy taková jakoby otupělost nebo jak bych to jinak nazval a snažila se celkem dost. Neřikám, že jsem se zamiloval na první dobrou a že to je nejlepší holka ever. Nicméně, jsem si i tak řikal, že to nechám plynout a zbytečně nebudu tlačit na pilu. Tak nějak jsme se dobabrali konce, ale něco mě vlastně na ní začalo vadit. Když jsem kapituloval poprvé, já začal sténat, tak mě utišovala. Nejsem si jistej, jestli tohle bylo úplně správný nebo jestli fakt jsem jí byl sympatickej. Avšak tohle jsem nikde nezažil. Podle mě, tohle Regina řekl bych, dost pokazila. Bylo to celý ve výsledku super, ale příště budu radši chodit na setkání se slečnou, jenom na hoďku a dál se uvidí dle vzájemných sympatií. Po první HE, jsem si dal masáž zad a opět na to šla velmi příjemně. Nebylo to nikterak špatné. Bylo to svým způsobem originální. Regi je hravá. Taková něčím prostě zajímavá. A myslim že byla i docela dobrá ta masáž od Reginy. Pak se mě zeptala jestli teda nechci tu pussycat. Já řekl ze klidně a rád, a chvilku jsem jí začal provokovat a hrát si s jejím pokladem a bylo to vše ok. Nicméně při druhym kapitulování, opět byla na mě ššššš….tohle jsem prostě nepochopil. Přišlo mi to tak hloupý od ní. Netušim, proč to dělala.:( Po závěrečný sprše, jsme se jenom tak hezky oba namydlili a rozlučka s pusinkou a sbohem Cukrárno…
<span;>Nečekal jsem, že to byl nějaký průser, ale fakt timhle jejím omezováním, to docela výrazně nabouralo celou tu atmosféru. Kdybych si měl vybrat, za jakou holkou dám opáčko a se kterou to bylo fakt skvělý, tak asi si vyberu radši Alinu, než Reginu. Holt jsme si úplně nesedli.Avšak ještě abych dodal, tu druhou část masáže, jsem se teda otočil a holka se fakt snažila a nebylo to zas nějak špatný, to né, ale tím utišováním při prvním happy endu, to šlo bohužel do kopru. Přitom to mohlo dopadnout fakt krásně a Reginka tohle prostě narovinu, pohnojila. Nicméně, abych Cukrárně úplně nekřivdil, tak bych to na podnik jakožto takový, neházel a nikterak neobviňoval, jen prostě se chovala Regina zvláštně. Pokud bude ještě někdy pokračovat a budu mít slabou chvilku a fakt nikde jinde nebude na výběr, tak možná přeci jen, zkusím opáčko, jestli to nebude třeba s odstupem času, lepší a nebo naopak stále stejné.

Druh masáže: body to body
Délka masáže: 90 minut
Cena masáže: 2800,- (+ 2x extras)

https://tapky.info/?3870,regina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Hodnocení celé masáže: 😳 (průměr)

regina-18-1.jpg regina-19-0.jpg

1 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
2 května, 2024 18:53

Za me to byl jeden z top zazitku a i ted se mi vybavujou detaily, ktery me fakt dostaly. Regina je bezprostredni vysmata bytost a je hot as fuck 😛

2 května, 2024 19:02
Reply to  long.tongue

šššššš 🤫

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx