Erotické masáže Praha

Michel Candy shop

Ačkoliv jsem spíš na dámy 35+ zachtělo se mi po delší době nějakého mladšího dobroudružství, nejlépe lolitku a musím říct, že se mi to splnilo měrou vrchovatou.

Po přečtení několika recenzí jsem šel odzkoušet podnik Candy shop, přiznám se, že na masáže moc nechodím, spíše vyjímečně, ale v poslední době jsou bohužel na masážích krásnější holky, co si budeme nalhávat.

Mischel je opravdu hezká malinká dlouhovláska, věkově max. 20, má pár nerušivých tetování a krásně hebkou pokožku. Je z Ukrajiny, čeština nic moc, ale dá se.  Po sprše už jsem byl přichystán k akci a těšil se, co mě čeká. Musím říct, že vše předčilo moje očekávání. Jak je malinká, tak se krásně kroutí, klouže po těle tak hezky, přirozeně, žádný prudký pohyby jako Mona a dost hezky se umí přitulit.  Chvíli mě masírovala mě celý tělem a já se nejvíc těšil, až se začne věnovat mému mužství, protože jsem byl nečekaně od začátku tvrdý jako skála!   Ruční práce skvělá, dalo mi práci, abych si to víc vychutnal a tak jsem v podvědomí musel brzdit, aby nebyl konec dřív, než jsem si předsevzal. Masáž na zádech jsem zkrátil na minimum a jal jsem se lehnout na záda, abych si mohl víc vychutnat její doteky, klouzání prsama,  špulení zadečku a tu ruční práci, kdy mě napadaly myšlenky, jaký by to bylo, kdyby si ho opravdu vzala do pusy, protože nás od toho dělili jen milimetry. Je vidět, že ji hrozně baví sledovat, jak se to chlapům líbí a umí se u toho i uvěřitelně zvukově projevit, takže já si vrněl spokojeností a ve finále se hezky se vystříkal na její prsa.

Opravu za mě doporučení, hezká mladá malinká lolitka,  opravdu se nestydí ukázat i detaily, přitulí se a hlavně má člověk pocit, že ji práce opravdu baví. Navíc ta postava je naprosto nádherná, pokožka neskutečně hladká, přímo sametově.

Body to body

2000 korun

60 minut

doporučení 

admin edit: https://tapky.info/?5051,michel-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Screenshot-2024-05-02-at-14-24-38-Michel-Novinka.png

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx