Erotické masáže Praha

Melisa – Matahari

K první recenzi mě donutila až poměrně negativní zkušenost (a nějaký ten volný čas), ale nějak se začít musí, že? Na masáže chodím párkrát za rok, pár podniků už jsem zažil, tak tu snad nějaký vypovídající hodnota bude.

Matahari je fajn místo, zatím jsem tam měl vždy nadstandartní zážitky. Byl jsem zde i na svou první masáž, takže i když vidím, že ceny jsou dost vysoké, občas sem i přesto zajdu.

Objednávka přes jejich stránky, den před masáží potvrdíte a pak už se jen dostavit v daný čas na dané místo (Truhlářská, kousek od Palladia). Na recepci pak nahlásím jméno a do par vteřin maximálně minut už se vítáme. Logistika tedy funguje dobře.

Melisa působí sympaticky, příjemné se s ní „žvatlá“ o ničem. Tradiční problémek salónu je šero-tma, takže mžouráte a doufáte, že do ničeho nenarazíte a zároveň se snažíte okouknout masérku (od toho tam jste). Od příště do salónů s pirátskou páskou přes oko?

Do sprchy mě poslala samotného (osobně mi to nevadí, i když některé masérky to umí dobře rozjet, nechávám to na nich) a potom už sebou plácnu do postel a přichází masáž zad. Je to poměrné příjemné, občas i přitlačí, takže se skutečně jedná o masáž, její ruce se podívají do všech zákoutí. Akorát toho body-to-body mohlo být víc, postavu má krásnou (především prsa), takže za každé těsnější přitulení by byly kladné body.

Otočím se na záda – co si budeme nalhávat, přichází nejočekávanější část masáže – ale většinu času strávila klečením vedle mě a ruční prací se věnovala „panu domácímu“. Občas zapojila prsa a trošku s nimi pojezdila (highlight of the day) a pak zase zpět do základní čáru. Žádná invence, minimum tělo na tělo, jen záměr dovést to do konce s minimem snahy o něco pamětihodného, něco, proč by se měl klient vrátit.

Hotovo, utřít. Ještě máme čas. Chceš ještě chvíli masáž zad?

No byl jsem zklamaný. V rámci mých zkušeností to byl nejslabší zážitek. Můžeme namítnout, že jsem si měl říct o tohleto nebo támhleto, ale to já nechci. Chci, zvlášť za ty velký peníze, aby to byl prožitek, aby se holka trochu předvedla a nějakým způsobem překvapila a zařídila příjemný zážitek (ideálně pro oba). Jiné masérky mi to byly schopné poskytnout. Nepotřebujete roky zkušeností, abyste poznali, že tohle byl slabý pokus „odpracovat“ si to a odškrtnout jako „splněno“.  A to skutečně nejsem ošklivý,  nezdvořilý, nechutný, starý, chlupatý, smradlavý ani tlustý, takže na mě se vymlouvat nelze:)

Na závěr se mnou na par vteřin vlezla do sprchy, aby mi umyla záda a pak hupky-dupky pryč. No nic, tak třeba někdy příště, ale rozhodně jinde.

xxx.jpg

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx