Ostatní

Marta – Rabbit Hall

Jelikož jsem chtěl pussycat a zároveň piss, výběr masérek i salonů se dost zúžil a vybral jsem slečnu Melisu – ten den byla ale úplně vybookovaná, takže jsem se nakonec objednal k Martě na pobočku ve Vršovické. Operátorka mě upozornila, že Marta má pussycat po domluvě na místě, ale že se určitě domluvíme.

Příchod na pobočku ukázkový – dveře na zvonek, ihned jsem byl vpuštěn, hned za dveřmi recepce. Recepční se pouze dotázala za kým jdu a během minutky už u mě byla Marta a odvedla si mě na pokoj.

Interiér za jedna – nové, čisté, vkusné, na pokoji sprcha a normální postel, ne matrace na zemi, příjemné teplo.

Marta – vzhled je vždycky subjektivní, ale tady v tom případě rozhodně moc krásná slečna, štíhlá, prsa i zadek tak akorát, přišla ve spodním prádle a župánku, ale co mě nejvíc překvapilo, jak je moc hezká v obličeji. Potkat ji někde v „normálním“ prostředí, tak z ní budu paf. Trochu škoda, že automaticky začala mluvit anglicky, ale během chvilky vyřešeno.

Bohužel po příchodu na pokoj rovnou začala s tím, že jsem chtěl pussycat a to že ona vůbec nedělá. Tak po chvíli hovoru, kdy jsem se mimo jiné dozvěděl, že to na webu mají, aby nalákali klienta a pak se s ním na místě domluvili jinak (jako wtf?), ale taky, že vlastně neví, proč to na stránkách má, že už žádala, aby to někdo smazal, jsem vysvětlil, že na úplně klasickou masáž si vlastně nepotrpím, že jsem přišel spíš za erotickým zážitkem a hezkou slečnou a že když na ní nemůžu vlastně ani šáhnout, tak si tu hodinu ani neužiju. Následně jsme se – a to bych chtěl zdůraznit – velmi mile rozloučili. Což je i důvod, proč jsem se rozhodl sem svou zkušenost napsat, protože celkově její přístup, ač byl zcela nesmlouvavý, tak byl zároveň velmi milý, slušný a profesionální. Plus ty její oči a krásný úsměv 😀

Takže celkově hodnotím pozitivně, protože přestože jsme se nedomluvili, tak jsem odcházel s lepším pocitem, než po některých jiných masážích 😀

GFE: 9/10

Druh masáže: Pussycat + piss

Délka masáže: 60 minut

Cena: 2600+500 (placeno 0kč)

Link: https://tapky.info/?4428,marta-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Hodnocení:  (super, dobrá)

 

Marta7.webp

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx