Věřte nevěřte - Fakt nebo Fikce ?

Lucie – Le Velour

Konečně jsem se odhodlal objednat si masáž / lekci ve studiu Le Velour, které už delší dobu sleduji a jejich služby a dívky odpovídají mým snům, přáním a fantaziím. A to především několikrát zmiňovaná Jenny a Lucie. Do kalendáře mi zapadl rozvrh Lucie, takže jsem vybral ji a to rovnou na lekci.

Objednával jsem přes jejich chat a to včetně požadavků a přání. Komunikace bez chyby. Informace o všem v rámci chatu, neproběhla ani žádná potvrzovací SMS. Operátorka skvělá

Vstup klasika, jako již několikrát zmiňováno, za mě bez problému. Po chvilce čekání dole přede dveřmi mi přišla otevřít krásná Lucie, tématicky oblečená, tak jak jsme se dohodli s operátorkou. Prakticky mi vyrazila dech. Byla nádherná, tento typ dívek se mi prostě líbí. . Ve skutečnosti mi připadala malinko mladší než na fotkách, ale není to na škodu.

Po úvodním rozhovoru, stanovení hranic a vysvlečení odchod do sprchy.

No a pak už začala jízda…… nevím, jestli to bylo ovlivněno tím, že to byla moje první profi lekce, ale nevěděl jsem, na co se mám soustředit a dívat dřív….tedy pokud jsem neměl přes oči masku . Asi to tady nebudu detailně popisovat, když je to tu zaměřené spíše na masáže, než na BDSM, ale Lucie mi ukázala to, o čem jsem snil, několik věcí bylo pro mě poprvé a skvělé.

V mém požadavku bylo „bez vyvrcholení“, takže i toto bylo splněno.

Doprovod do sprchy ve stylu BDSM 😉 návrat na pokoj a závěrečné hodnocení. Čas dodržen do puntíku.

Rozhodně doporučuji, rozhodně zopakuji.

Název masáže: BDSM lekce

Délka masáže: 60 min + 15 minut popovídání a příprava

Cena za lekci: 2600 Kč

Super dobrá

https://tapky.info/?4687,lucie-studio-le-velour-777-317-249-777317249

 

 

Lucie.webp

2 1 vote
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Jenny
19 dubna, 2024 10:00
Reply to  RogerF

Nevím, možná mu vadí že nešlo o masáž? Ťapkaři mají k bdsm často rezervovaný vztah a mohli by říct, že to sem nepatří. 🙂 každopádně díky za recenzi!

Admin
Famed Member
19 dubna, 2024 13:31

1) Nejen ze jsi novej, ale jsi podezdrelej, proto ses tady a ne primo v recenzich.
2) BDSM tu nevadi, naopak, rad bych se dozvedel neco noveho, zajimaveho, treba by to prilakalo dalsi lidi zkusit neco noveho, ale ty nenapises pro jistotu vubec nic. Takze vlastne takova zbytecna nerecenze k prdu …

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx