Erotické masáže Praha

Alina – Candy

Za leden jsem měl výhru do Secret Place. Podle informací na webu má poukaz platit měsíc a já věděl, že během února to časově nezvládnu. Proto jsem se hned na začátku měsíce dotazoval v SP, jestli bude možné poukaz využít až během března. Můj plán byl, že pokud by se jim to nelíbílo, zkusil bych kompromis v podobě např. nějaké slevy a pokud by to možné nebylo vůbec, napsal bych adminovi, ať mou výhru použije pro např. dalšího vylosovaného, který ale už byl „pod čarou“. Odpověď z SP byla, že to není problém. V době, kdy už jsem věděl svůj časový rozvrh, jsem tedy psal do SP, že bych rád rezervaci a že mám poukaz. Odpověď byla, že už neplatí. No, ok. Vyřešilo to tedy mou nejistotu s výběrem masérky. Mnou zvažovaná v rozvrhu bývala obvykle v jiné hodiny, než bych mohl já.

Takže žádné zkoušení nepoznaného a během chvíle mám rezervaci v Candy. Ta – jako vždy – bez problémů – nejdříve chat, pak posílám SMS s potvrzením mé rezervace. Bez nějakého překvapení je také příchod do salonu, uvítání na baru, nabídka drinku.

Za malou chvíli přichází Alina. Podle fotek bych čekal někoho úplně jiného. Přichází drobná hubená blondýnka. Přifouklé rty zde byly zmíněny – někdo psal, že jen „zlehka“ – já bych ohodnotil, že dost. To svým způsobem zklamání – očekávání byla jiná – házím za hlavu, protože byť není Alina úplně můj typ, tak se mile usmívá a působí jako fajn holka a já chci zkusit to, o čem píší ti, kdo už uní byli. Přesouváme se na pokoj, pomáhá mi se svlékáním. Ptá se jakou masáž jsem si vybral, já říkám, že to nechám na ní, ale že bych bral něco, kde nebudu ležet na břiše. Zasměje se a povídá „na břiše moc ležet nebudeš.“ Příplatky nenabízí, já se na ně neptám. Ve sprše se pouštíme do vzájemné očisty a přichází otázka „Jednou, nebo dvakrát?“. Já tento dotaz v Candy zažívám poprvé a protože mám docela veselou náladu, tak zavtipkuju, že třikrát. Alina bere věci do svých rukou, vystřídá imitaci sexu zepředu, zezadu, pohoní a během chvíle je první kolo hotovo.

Přesouváme se na zem a v poloze na břiše dostávám fajn B2B, kdy po mě Alina klouže z různých směrů a různými částmi těla. Oproti jiným masérkám méně používá zadek. Často mění polohy kolem mého těla, párkrát pořádně přitlačí. Pokud je v dosahu, nebrání se mým dotekům, ale ruce si vykloubit nechci a nejsem ten typ, který musí za každou cenu cpát své ruce masérce mezi nohy. Má hezká malá prsa, pěkný drobný zadek. Párkrát ji dost hlasitě křupne v kolenech, až jsem se lekl, jestli je v pořádku.

Za nedlouho přichází pokyn k otočení se. Alina pokračuje s masírováním pomocí svého těla a taky se více zaměřuje na kontrolu a uvedení kamaráda do plné pohotovosti. To se jí daří úspěšně, střídá polohy, imituje sex. Nepřijde mi, že by se vybízela k dotekům tam dole, ale když tam mé ruce zabloudí, žádný útěk, nebo odtažení se. Končím v poloze, kdy mi sedí na břiše a honí mi ho za svými zády. Utření, přilehnutí a dotaz jak se mám. No co v takovou chvíli odpovědět, že jo. Mám se výborně. Jinak po celou dobu se usmívá, ale nepůsobí to na mě jako „profesionálně naučený“ úsměv. Působí to na mě přirozeně. Během masáže se také několikrát ptá, jestli je vše v pořádku.

Ptám se, kolik vlastně máme ještě času. Odpoví něco jako „Říkal jsi třikrát, to ještě stihneme.“ No, zaskočila mě, nejsem si tím jistý, ale zkusit se má vše. Začíná znova sestavu, kde je základem „koníček“ ve všech variantách, ale tady už spíše zaměřený na jasný cíl. Nechávám to na ní a k mému (a možná i jejímu) překvapení se daří a to třetí kolo zvládnu. Tak tohle jsem nečekal.

Krátký oddech, přesun do sprchy. Navzájem si pomáháme s umýváním oleje a vtipkuji, že to zkusíme počtvrté. Směje se, že jsem říkal třikrát a to je splněno. Ne, počtvrté bych to fakt nedal. Během závěrčené sprchy, ale i během „oddechovek“ při masáži nenucený pokec o všem možném. Občas některým věcem v češtině nerozumí zcela správně (dvojsmysly…). Umí zalichotit. Celkově za mě jeden z těch lepších „small talk“.

Alina je fajn. Byť to v reálu není úplně můj typ (pokud by foto odpovídalo více realitě, nevybral bych si jí), tak masáž splnila to, co jsem od ní podle předchozích recenzí očekával. Dojem z masérky, jejího přístupu a chování byl za mě jeden z těch nej. Že bude masáž o něco divočejší – to jsem očekával, chtěl jsem to zkusit – a dostal jsem to v plné míře.

Proto hodnocení jasné – super

Masáž: hodina B2B, 1700 (zimní zahřátí)

https://tapky.info/?4765,alina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

1000020183.jpg

4.5 6 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
28 března, 2024 11:18

Čau, jen ohledně toho Secret place, takže nejdřív jsi to měl povolený tu pozdější rezervaci, ale pak ti bylo řečeno, něco ve stylu: máš smůlu chlapče? Oh well. Nezávidim, ale je fajn, žes to takhle v poho zvládl :)))

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx