Erotické masáže Praha

Sarlota – Studio Le Velour

Sarlota – Studio Le Velour

Další návštěva v mém oblíbeném Le Velour. Volba padla na pro mne ještě nevyzkoušenou dívku Šarlotu. Objednání bez problémů, jako vždy, přes jejich stránky. Co se týče objednávání, tak mají jeden z nejlepších systémů. Po objednání vše potvrdí pomocí SMS a emailu, kde dostanete i veškeré informace ohledně příchodu do studia. Studio se nachází na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Před domem není potřeba nikam volat, diskrétně zazvoníte a celkem rychle se dostanete dovnitř. Poté po schodech dolů a následně čekáte před dveřmi, až vám dívka otevře. Žádné dlouhé čekání a po pár vteřinách se již seznamuji se Šarlotou.

Šarlota otevřela v šatech, které toho z jejího těla zas až tak moc neodhalovaly, ale naznačovaly pěknou postavičku. Od prvního okamžiku Šarlota nasadila milý úsměv a šli jsme na pokoj. Po příchodu na pokoj nabídnuto pití. Vzájemná komunikace spíše úspornější, přišlo mi, že není moc ukecaná, ale vše potřebné jsme úspěšně domluvili. Následovala sprcha a návrat na pokoj, kde mě čekala uprostřed pokoje stojící Šarlotka.

Přišel jsem k ní a ona mne okamžitě objala a začala hladit na zádech, jednalo se o velice příjemné a jemné doteky. Celkem rychle sjela i níž a sundala mi ručník ovázaný kolem pasu a její hlazení se přesunulo na můj zadek, což pro ni nebyl vzhledem k našemu výškovému rozdílu problém. Bylo to sice velice příjemné, ale naše oblečení bylo dost nerovnoměrné a mě už jen hlazení přes šaty nestačilo, tak jsem se zeptal, zda si nechce také odložit? Mile přikývla, trošku poodstoupila a konečně si svlékla šaty, měla na sobě sexy prádýlko. Je sice výškově drobná, ale jinak má postavu tak akorát, nejedná se o vysloveně drobnou vyhublou dívku. Následovalo další přitulení a mazlení při kterém jsem si užil doteků na její tělo. Na sundání podprsenky jsem se už neptal a prostě jí ji rozepnul. Opět se mile usmála, odhodila ji a nechala mě si sáhnout. Vzápětí však už zavelela k přesunu na postel.

Masáž zad byla taková trochu neurčitá, něco na půli cesty mezi klasickou masáží a erotickým drážděním. Ale oběma částem něco chybělo… Na klasickou masáž to bylo málo intenzivní. Co se týče toho erotického dráždění, tak zůstalo jen u příjemného hlazení rukama. Skoro žádné B2B nebo nějaké větší zapojení například ňader se nekonalo. Po cca 20minutách (možná až příliš pozdě) následovala výzva k otočce.

Po otočce to začalo dostávat trochu grády. Minimálně pohled na její pěkné nahé tělíčko mě začal pěkně zvedat nejenom náladu. Nejprve pokračovala v hlazení mého těla a nastavila se mi u toho tak, abych i já se mohl potěšit doteky na jejím mladém tělíčku. Nejprve mě nechala chvíli se jí dotýkat na prsou a pak se posunula tak, abych ji hladil spíše jen po zádech a zadečku, na kterém měla stále ještě tanga, ale i tak to bylo sexy. O chvíli později už si je svlékla a dostali jsme se k těsnému B2B, kdy se na mne položila a krásně se třela svými kozičkami o mou hruď. Sama mě vyzvala, ať ji hladím u toho hladím na zádech a zadečku. Chvíli jsme se takto mazlili a pak si sedla vedle mě. Nevím, jestli to byl záměr, ale skoro jsem na ní nedostal. Vcelku umě se začala věnovat mému přirození, a to až tak moc, že mě celkem rychle udělala. Škoda, čekal jsem ještě nějaké přerušení, nebo oddálení. Tím spíš, že mi poté řekla, že máme ještě cca 10minut a zda se má ještě přitulit a chci si povídat?

Celkově moc nevím, jak hodnotit. Zažil jsem už v Le Velour daleko lepší akce, ale zase úplně propadák to nebyl a nevím, jak dlouho tam dívčina je. Takže nakonec hodnotím pozitivně.

Hodnocení recenze   (super,dobrá)

https://tapky.info/?5002,sarlota-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Masáž B2B, hodinka, 2100kč

sarlota_012.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
26 března, 2024 16:29

Podle toho, jak jsi to popsal, to byl čistý průměr  😳 

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx