Diskuze

Vztah masážníků k masérkám

K založení téhle diskuse mne vedla jiná diskuse zde na fóru, ve které se začínající masérka svěřuje, že tato práce není pro ni, neboť si představovala mnohem mladší, atraktivnější a bonitnější klientelu. Část diskutujících souhlasila s názorem masérky a byla jim odporná představa, že před nimi jejich masérka obsluhovala někoho takového. Dokonce se to tam přesunulo do jistých invektiv. Je normální, že občas potkáme masérku, bohyni, která se nám tak vleze do hlavy, že bychom si nejraději odvedli domů. A pak tu čteme v recenzích, že v dotyčný v nadsázce nechce, aby mu na ni sahal prackama někdo další, natož nějaký hnusák a podobně. Je ale jasné, že masérka dělá svoji práci, samozřejmě má i jiné klienty  a svobodně se může rozhodnout, zdali nějakého „divného“ návštěvníka přijme nebo ne. A samozřejmě slušné chování, zdraví a hygiena je nezbytností, to tu ani nezmiňuji.

Vadí vám představa že před vámi navštívil masérku někdo mnohem starší nebo vzhledově neatraktivnější než jste vy? případně jak se s tím vyrovnáváte?

3.6 5 votes
Hodnocení recenze
25 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
8 dubna, 2024 19:02

Já mám naopak pocit, že by byla výhoda, pokud bych nejatraktivnější ze všech zákazníků byl já, čímž bych pro slečny představoval to lepší z toho co je může potkat a proto bych byl od nich vážen, ctěn a hýčkán. 😋 

utesitel
9 dubna, 2024 10:11

Veterane Veterane tak mě tyto úvahy až doteď nenapadaly vůbec. Chceš nám definitivně zkazit požitek, který při masážich máme? Nebo nás chceš všechny odradit?
Jinak když jinak nedáš tak souhlasím s Petrem, že by mi asi víc vadilo, kdyby si před mou návštěvou užíval někdo moc se sexy lookem, ovšem já naštěstí nevím kdo přišel přede mnou a kdo bude po mě a ani mě to nikdy nezajímalo a teorie milostného vztahu je u mě tabu už jenom proto, že by mi vadilo,kdyby mi na holku někdo každý den beztrestně sahal.
Buďme prosím všichni rozumní a ať chodíme pouze za tělesnými prožitky a nepleťme do toho jakékoliv vztahy. Když už tak pouze v náš vymezený čas,ale až náš čas vyprší tak vytěsnit z hlavy.

10 dubna, 2024 06:21
Reply to  utesitel

Když už tak pouze v náš vymezený čas,ale až náš čas vyprší tak vytěsnit z hlavy.

No presne tak, prijit jako za sluzbou a po skonceni casu zase odejit, vzdyt jedna z veci za kterou platis je i aby vse zustalo za dvermi salonu.

9 dubna, 2024 18:51

Veteráne, seš si jistej, že ten článek opravdu psala masérka? 😁

11 dubna, 2024 18:04
Reply to  Veteran

You have a very good point here: girls involved in this business (as well as in Onlyfans or similar forms of online prostitution) do it without thinking of future consequences. Actually, I think they do it thinking there will be no consequences at all.

Most of the time, there are long term consequences: either their past catches up with them or they struggle to keep a stable partner and long term relationships. This illusion that you can „jump“ from a sexual worker life to an ordinary one without a problem is something that needs to be debunked.

11 dubna, 2024 21:26
Reply to  Grafzeus

That is true today. But question is whether it will be the same when this OF generation gets old. When so many will be involved more or less it may be “normalized” to a point.

Jenny
14 dubna, 2024 22:16
Reply to  Veteran

Dobrý večer, Veterane,
Tak jsem si vytvořila profil sama za sebe, protože by nebylo fér mluvit za všechny jen jménem studia (a můžu se alespoň víc rozšoupnout :D).
Ten článek od nešťastné holčiny se četl fakt nedobře, je nás dost které to tak nemáme a je to k vzteku, jak se pak máte na nás koukat a čemukoli věřit…
Ráda říkám, že chlapi nejsou blbí. Poznáte toho hodně – co je upřímné a co ne. Jestli nás masáž baví a jestli se nám líbíte, nebo jestli jen počítáme minuty.
Tvoje zmínka o prostituci je fér, ale něco tam chybí. Při masážích máme (narozdíl od privátu) možnost si určit hranice, tak abychom si mohly masáž užít i my a chtěly to znovu a znovu. Je to pro nás takto udržitelné. Ta možnost vám něco dovolit, nebo se naopak stáhnout v nás vyvolává pocit opravdovosti a v ideálním případě i ve vás. A to je ta uspokojující část na masážích.
Mrzí mě, když se usměju a vás ruší myšlenka, že se usmívám pro peníze. Já vás opravdu ráda vidím a kromě happyendu máte dle mého názoru nárok i na to, aby z vás nikdo nedělal s prominutím voly.
To, jak to máme v osobním vztahu je individuální a je úkol každé masérky mít tohle vyřešené. Každopádně jsem ráda, že mám na výběr a můžu nabídnout jen to, s čím jsem v pohodě. Pak už je na vás, jestli vás moje nabídka zaujme a můj čas si koupíte.

15 dubna, 2024 12:29
Reply to  Jenny

Hi Jenny,
Are you blonde, taller than 170cm and C or D cup? If yes then I would like to see you smile.

Jenny
15 dubna, 2024 12:41
Reply to  JonSnow

🙂

15 dubna, 2024 13:55
Reply to  Jenny

A monalisa smile indeed.

utesitel
16 dubna, 2024 16:57
Reply to  Veteran

Ahoj vím že reaguješ na Jenny
Mě taky chybí reakce masérek.
Bohužel jsem se dočetl že masérka XP byla zablokována a bez ní i reakce ostatních jsou dle mého názoru dost omezené. Jedné vadily určité reakce na její příspěvky a druhá se asi cítí zde trochu opuštěné ale to je pouze můj názor.
Co se týká důvodů proč holky dělají tuto práci tak protože většina z nich je z Ukrajiny tak je důvodem nejspíš vydělat si na studia a bydlení a pro Jenny jak je známo je tohle životní styl a poslání. Nicméně neřešme to existují zde psychologicke poradny a jiné služby tak bych se o ty holky tak moc nebál a jelikož si mohou určit své hranice a většina klientů je slušných tak ty následky dle mého nebudou tak horké.

17 dubna, 2024 08:43
Reply to  Veteran

Právě proto raději nereaguji na příspěvky jako jsou ty Tvé.
Přijde mi to trochu jako výkřik zakomplexovaného týpka…
A tady je škoda reagovat. Krásný den

Jenny
17 dubna, 2024 15:25
Reply to  Veteran

Jejda, tys to ale schytal 🙂 chápu ty mínusy, ale nemění to nic na tom, že masážníky tohle napadá a i já dostala párkrát dotaz „proč tohle děláš?“. Je to pro některé z vás přirozená úvaha.
Důvod, proč nás to může urazit (i když ta otázka z vaší strany není myšlena zle) souvisí s tím, co jsem psala výš – vidíme rozdíl mezi prostitucí a masážemi.
A i vy ho vidíte, taková perlička od klienta, který se snažil u nás koupit sex a my ho poslali na privát:
„Já ale nechci ku*vu, chci to od masérky, protože to nenabízí.“ Ač je to paradox, tak to hodně vypovídá 😀

A teď info pro vás – dle mých zkušeností jsou dva druhy masérek. Ty, které to dělají proto, že hodina masáže je často placená lépe než hodina sexu, primárně jim jde o snadný výdělek, protože mají z různých důvodů neútěšnou finanční situaci a „nemají na výběr“. Je jich velká část a to se nechci nikoho dotknout.
Druhá možnost je, že jsme zkrátka v dnešní době učinili rozhodnutí živit se něčím, co je sice kontroverzní, ale dělá nám to upřímnou radost. Školu a práci v kanclu už máme za sebou, víme jak to chodí, ale nejradši vidíme chlapa nahého 🙂 máme doma partnera který je stejný „úchyl“ jako my a jako nevěru to nevnímá, jen jim je líto, že nemůžou koukat :))
Záměrně používám v dobrém výraz „úchyl“, protože si uvědomujeme, že mít takovouhle potřebu a zálibu není normální a že to nemůže dělat každý.
Důvody které jsem slyšela u holek které začínaly:
„Potřebuji ve svém životě nahá těla“
„Šéfovi vadilo že flirtuju se zákazníky, tak jsem si našla něco víc na míru.“
„Manžela mrzí, že ty moje prsa vidí jen on, tak jsme se rozhodli je víc zužitkovat :D.“
BDSM teď stranou, být dominou je lákavé zase z dalších důvodů..
A aby to nevypadalo, tak peníze jsou samozřejmě taky fajn, hrají roli. Ale není to tak, že bychom něco trpěly protože „za ty prachy to stojí“.

S negativními reakcemi se téměř nesetkavame, naše bublina je dost velká na to, abychom se bavili jen s těmi, kdo neřeší stigma kolem erotiky.. Doba se mění a lidi už jsou zkrátka víc v pohodě. Alespoň z mé zkušenosti, kde to v mém životě ví úplně všichni.

Jenny
17 dubna, 2024 15:31
Reply to  Jenny

Ok, „je mu líto že nemůže koukat“ je extrém 😀 většinou jsou s tím prostě jen v pohodě, ale detaily třeba nepotřebují. Je to skoro subkultura, máme s kým tyhle vztahové věci sdílet a je nás hodně.. Alternativní vztahy jsou dnes in.

utesitel
17 dubna, 2024 16:53
Reply to  Jenny

Ahoj Jenny
Nejdříve bych ti pogratuloval za to jak to máš doma vyřešeno se svým mužem. Podobně jako ty to má vyřešeno i Stella z RH. ( Zmínila se sama od sebe, já se neptal). Tady souhlasím s Veteranem že normální chlap by to asi netoleroval.
Jen tak pro zajímavost bych rád věděl,jestli byl tolerantní hned,nebo jsi ho nějak musela přesvědčit? Přesvědčila jsi ho sama nebo s nějakou pomocí?
V jiné záležitostí zde zmíněné to já mám podobně jako skupina masérek o které ses zmínila. Jsem už trochu starší a také se rád podívám na nahá mladá ženská těla. Když jsem byl mladší,tak byly nějaké ty zálety a i když stále vypadám (aspoň si to o sobě myslím) dobře,tak nějakou mladici sbalit je stále těžší, tak návštěvou masáží si to tak trochu kompenzuji.
Na závěr bych se tě rád zeptal,jak vypadají klienti čisté vzhledově? Tady si masérky (jen některé) stěžují že musejí toho Macka složitě hledat pod velkým břichem. Ovšem já když jsem párkrát narazil na zákazníky salónu (většinou v Matahari) tak jsem žádného ošklivce neviděl. Myslím že pro takové typy by návštěva salónu byla problém až na výjimky.
Budu se snažit tě navštívit a výjimečně (protože jsem přesvědčen že ti můžu věřit) ti prozradím své inkognito.Ale jenom možná a určitě až po masáži.
P.S. Ptát se masérky proč to dělá je ta nejlepší cesta jak si zážitek pokazit a pánové na to se určitě nikdy neptejte.

Jenny
17 dubna, 2024 18:33
Reply to  utesitel

Máme to tak od začátku, je to 100% oboustranné. Ještě dávno předtím, než jsme začali uvažovat o této mojí kariéře 🙂 A není v tom žádný kompromis, oba v tom máme to svoje. Ale to se musí dva najít, těžko by se to tam dostávalo kdyby byl jeden od začátku proti.

Masážníci jsou často fešáci! 😀 někdy jsou to sice fešáci s pupkem, ale my daleko víc koukáme na to, jak se k nám chovají.. To je téma, které řešíme v holčičím kruhu daleko častěji. Co kdo řekl nebo udělal, než jak vypadal. Důležitá je hygiena, ta je v prioritách hodně nahoře. Ale musím říct že v drtivé většině případů není žádný problém..

Nevím, jak je to v jiných salonech, ale když se projdeš po ulici, tak kdokoli z kolemjdoucích by mohl být klient. A většina chlapů jsou prostě normální lidi, ani oškliví ani modelové. Jediné co, tak masáž není úplně nejlevnější služba a podle toho se dá taky udělat představa.. Ale to pak už zase není o vzhledu, spíš o nějaké sociální vrstvě a chování s ní spojeným.

Stručně – máme rády hezké chlapy, to je jasné, a chodí vás krásných dost. A když už jste někdo spíš Kopta než Kotek, tak se alespoň usmějte a buďte na nás milí, napíšeme si k vám srdíčko i tak :D. On hezký chlap, který je arogantní je daleko horší.

utesitel
18 dubna, 2024 16:32
Reply to  Jenny

Ty žiješ na šťastné planetě. Já také vnímám dnešní dobu jako velmi uvolněnou a nikdy jsem neměl problém,aby partnerka nosila i velmi sexy outfity, ale aby kdokoliv kdo si zaplatí na ni sahal ne to normální chlap nemůže tolerovat Máš štěstí a jsem rád, že vnesla trochu světla do života masérek i když já je tak moc znát nechci. Co mě osobně zajímá je přijít na masáž s dobrou náladou po všech stránkách připraven a pozitivně zapůsobit a na oplátku být s dobrou náladou přivítán a ..
Úvahy Veterana nesdilim,ale na druhé straně diky jim tě tady dostal. Díky že jsi sem zavítala.

utesitel
18 dubna, 2024 16:45
Reply to  Veteran

Tak si nejsem jistý jestli ještě chceš znát názory Lindy. Vyjela na tebe dost ostře.Na druhé straně se ti podařilo zde dostat Jenny, která je jedna z mála , které nevadí dát ti nějaký ten inside. Většině ostatních to bude vadit. Můj názor na mínusy, které jsi dostal.

17 dubna, 2024 09:28
Reply to  Jenny

Jenny, smekám. Skvěle napsáno, bez omáčky. Respekt.

12 dubna, 2024 22:06

Tohle mi prostě nedá. Pokud má nekdo problém zrovna s tím kdo chodí za masérkami, tak je na špatném fóru. Při čtení recenzí si špatně představuje, že za maserkami nikdo jiný nechodí.

15 dubna, 2024 12:27

I am young and attractive, tell me your girl name so I will take a pussycat massage with her before you visit her. That way you will feel better to know she has been licked and kissed by the best in Prague.
You’re welcome 😇🙂

25
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx