Erotické masáže Praha

Sofie + Alina – Candyshop

Recenze na duo Alina a Sofie, byla pro mě jakožto pro autistu a ADHD, docela funny. Nejdřív ze všeho, bych se tu některým pánům chtěl omluvit, pokud ste museli čekat o pár minut navíc 21.3.2024. Neboť mám radši, když se to v Cukrárně či jinde nehemží turistama a některými dalšími klienty. Nicméně, abych vám tedy popsal, jaké to pro mě bylo, tak začnu asi takto.:)

Pří příchodu jsem byl požádán, milou barmankou abych se posadil blíže závěsu s tím drinkem. Objednal jsem si cuba libre. Barmanku hodnotím velmi slušně a mile. 😊😙

Když jsem si tak vychutnával sklenku, hnedka mi nabízela podání ruky, drobnější slečna. (po čase mi bylo řečeno že to je Megan) ale hnedka musela jít dál a někam jinam do pokoje.

Tak jsem si dál popíjel, a jelikož jsem přišel o těch předem domluvených 15 minut dříve, tak holky ještě kolem mě chodily, já kecal s barmankou a říkal si, jaké holky za mnou přijdou. Jelikož jsem v Candyshopu, fakt nějaký ten čas nebyl, tak všechny slečny jsou tam pro mě nové.

Za pár minut, dorazila vyšší zrzka Sofi a menší blondýnka Alina. Přišli jsme na pokoj naproti baru a šlo se do sprchy.

Zároveň to byla pro mě novinka mít dvě holky v Cukrárně. Už mi majitelka říkala, že všechny holky v čtyrruční masáži, ekcelují. Nejsem si jistý, jestli se jednalo jen o finanční lákadlo, ale naštěstí tomu tak nebylo.

Vlítly na mě holky ve sprše, tak jak jsem si to přál a psal na WA.

Alinu jsem měl po levé ruce, Sofinku po pravé straně. Lehce jsme si pustili sprchu a Sofi se začala se mnou krásně líbat. Alinka začala sténat a najednou jsem se otočil k ní a naopak s ní se líbal. Wow. To byl hukot! Skoro jsem si připadal jako v nějakým pubertálním snu. Dvě slečny ve sprše a s oběma se líbám a mačkám jim jejich prdelky. Fakt neskutečná éro jízda už ve sprše. Ale to už je docela klasika 🤗🤑

A jak jsem tam tak postával, holky se mi věnovaly v plné palbě a jelikož jsem dorazil na hoďku a půl, proč nezkusit dva HE.

Tak teda první číslo proběhlo ve sprše, přičemž Sofi mě navigovala a zpovídala.

Po sprše, jsem si lehl na břicho a ještě těžce vydechoval. Cejtil jsem se jak po náročnym dlouhym běhu. Srdce jelo na plný obrátky, tep na max a to jsme měli před sebou takovou fůru času. Hnedka Alina kontrolovala kamaráda a dávala ho do pozoru zatímco si na mě Sofi sedla a velmi výrazně mi masírovala krk. Sem tam sténání, pusinky, okusování ucha, drbání vlasů, lechtání.

Za pár minut si na mě sedla Alina a prakticky dělala to samé co Sofi zatímco Sofi se vrhla na nohy a mou hráz. Jak řikám, celé to bylo od začátku do konce, dechberoucí čtyrruční masáž plná sténání, líbání. Už už jsem si chtěl povídat, vyprávět, ale holky neodpovídaly. Což mě automaticky napadlo, že dneska to bude fakt masáž a žádná terapie, hihi.

Když si zase Sofi sedla naopak před mojí hlavu, začala mi lechtat záda, Alina vzdychala a provokovala kámoše, občas se Sofi sklonila a trochu se líbali.

Holky se po celou dobu usmívaly, nastanovaly do zrcadla, zatímco moje hlava byla odsunutá do úplně jinejch světů a mé ruce tápaly, který holce se mám víc věnovat. Docela sranda. Přišlo na řadu pořádné líbání s Alinkou, když tentokrát ona si sedla před mojí hlavu, vzdychala mi do ucha, drbala vlasy a mnoho dalšího vzrušujícího. Už jsem po nějakém čase, přemejšlel o otočce, ale holky se mě nepustily a neustále se věnovaly mým nohám, krku, uším.

Po nějakých těch minutách, zašeptala Sofie, že se můžu otočit. A už jsem měl ty jejich roztomilé zadečky fakt na dosah. Držel jsem levou rukou, Alinu a pravou se snažil držet Sofi. Pak jsem si řekl, že to je blbá pozice a naopak si pohrával s prsy Sofi a užíval si prdelku Aliny. Pak jsem ruce vystřídal. Alina se na mě vrhla a velmi vášnivě jsme se líbali, pusinkovali, zatímco Sofie mi masírovala nohy, sténala, lehce honila. Oh no, já byl přímo v sedmym nebi. A přísahám, netušil jsem, jak obě holky utěším a podráždim je. Ale holky se nenechaly. Mršky to byly. Rozjeté byly až až a nehodlaly přestávat. V jednu chvíli jsem si představoval, že masturbuju před milujícím se párem. 😛

Jak jsem řekl, celé tohle setkání se neslo ve fakt nádherný péči a erotických hrátkách. A moje hyperaktivní mysl, byla zaneprázdněná dvěma krásnejma mladejma holkama a ani netuším jak, ale holkám se povedlo mě udělat i podruhé. Pak už jen mazlení a znova do sprchy kde jsme se ještě na střídačku líbali, dráždili ale….holky se na mě otočily a poprosily mě, abych oběma umyl záda 🤗🥰 s radostí jsem tuhle challenge přijal a zkušeně jsem obě krásné mladé prdelky a nahá dívčí záda, namydlil a opláchl.

P. S. Ano, šéfová měla pravdu. Cukrátka ve čtyrruční masáži, opravdu vynikají. Zkušeně se slečny doplňujou a velmi příjemně tvoří jeden velký zážitek, na který se jen tak nezapomíná. Teda alespoň v mém případě 🥰

Doporučení: Ano

Opakování: Ano

Druh masáže: body to body (2 masérky)

Délka masáže: 90 minut

Cena masáže: 3800,- (+ french kissing 1000,-)

https://tapky.info/?4743,sofia-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

https://tapky.info/?4765,alina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Celkově hodnotím: 😊 (skvělé, super)

sofia-7-3.jpg sofia-5-2.jpg alina-5-1.jpg alina-4-0.jpg

3.7 7 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
23 března, 2024 03:41

nezápomíná,o tom je ten život …. ať je na co vzpomínat ,krásná práce chlape  😎 

13 července, 2024 08:43

Jsme si jisti, že tato nová dívka „Lola“ je skutečně „Sofie“? Právě jsem viděl na webu, že přidali nějaké obrázky obličejů Loly, a nejsem si jistý, že je to Sofia. Navštívil jsem Sofii možná před 2 měsíci a myslím, že měla zelené/modré oči. Možná se mýlím, ale pokud si to někdo pamatuje, možná to potvrdí. Candy-shop je obvykle spolehlivý a pro mě nejlepší místo, ale stále mám určité pochybnosti.

CandyShop
13 července, 2024 10:20
Reply to  kakaroto

Hezký den,
Můžeme potvrdit, že se jedná o Sofii. Aktuálně pracuje jako erotická modelka a proto chtěla sladit svá profesní jména. Na jejích fotografiích s obličejem je přidán odkaz, kde můžete najít více XXX obsahu.

14 července, 2024 05:06
Reply to  CandyShop

Díky za objasnění. Před několika měsíci mi udělala skvělou masáž. Stojí za to zopakovat, až půjdu příště.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx