Erotické masáže Praha

Liza – Candy shop

Zase jsem po nějaké době zavítal do Candy shopu a volba padla na Lizu. Objednání v pohodě přes sms.
Vstup do salonu asi netřeba nějak zvlášť představovat. Zkrátka vstup z ulice na bzučák a dole ve dveřích už na vás čeká recepční. Hned doráží také Liza a já jí tak poprvé spatřuji na živo. Mám rád vždycky trošku to očekávání kdo na mě bude v salonu ve skutečnosti čekat, přeci jen fotky často dost zkreslují. Tentokrát však fotky rozhodně nepřehaněly. Přichází milá a v obličeji hezká slečna. To už si mě odvádí na pokoj.
Jsem rád, že jsem vychytal pokoj se sprchou, to je vždycky příjemnější a já si na to zrovna docela potrpím. Jde se tedy do sprchy a já navíc poprvé spatřuji Lizu v celé své kráse. Má moc hezkou postavu, prsa akorát a dobrej zadek. Komunikace probíhá vesměs v pohode a to v češtině. Ve sprše se Liza zeptá zda dvě kola, načež odpovidam že jedno. Jsem spíše jednorázovej a po výstřiku na mě prostě často přijde ten pocit, že bych už šel. I tak ale ve sprše probíhají příjemné chvíle plné vzájemných dotyků.
Po příchodu na futon Liza začíná masáží zad. Myslím, že by se ani jako klasická masérka neztratila, ale na to by jí byla škoda 🙂 Po chvíli masáž přechází v body to body. Liza se i umí hezky nastavovat v zrcadle. Také zavadí o správná místa. I se optá, zda všechno v pořádku. Její přístup je opravdu profesionální a zároveň velmi milý.
Po nějaké době Liza velí k otočce. Opět lehká ruční masáž, která se rychle mění v body to body s velmi příjemnými doteky. Také přidává imitaci sexu. Postupně se začíná víc a víc věnovat kamarádovi dole. Liza umí spoustu technik a člověk s ní zas zažije něco jiného. Když je po všem, tak ještě chvíli lehá vedle mě a máme ještě pár minut na poležení. Poté očistná sprcha, placení a spokojený odchod.
Body to body, 1h, 1700 Kč (akce)
Hodnocení super

liza-8.jpg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx