Erotické masáže Praha

Anita – Tantra club

Zdravím vespolek. Tak už jsem i já vyrazil na Lužickou. A musím říct, že to byla ta nejlepší masážnická premiéra ever. A nato, že jsem měl jako vždy, trochu obavy a zároveň se docela těšil, tak naštěstí to byla docela výhra.
Ale hezky popořádku. Když jsem měl slečnu na devátou večer, řikal jsem si, že to je docela risk. Nějak jsem si nebyl jistej, jestli Anita nebude moc unavená a jestli bude mít ještě náladu se mazlit. A jelikož už jsem prošel pár salónů, tak si troufám tvrdit, že kvalita tam byla, asi jako dejme tomu kdybych byl 3.nebo 4.její klient. Anita je celkově hodná holka. Přišla slečna, hnedka mi podává ruku a já oznamuju, že jdu za Anitou. Ah, to byla ona. Tak hnedka vtípek ze začátku. Tak super, řikám si…to místo, má svoje kouzlo. Byl jsem tam v Lužický 29, jako moje úplně první erotická masáž. Tehdy to byl ještě Luxury Grand podnik, takže jisté vzpomínky tam byly. Ale neviděl jsem ten podnik (myšleno Tantra club) uvnitř. Z počátku jsem si s nima jen tak psal a informoval se, jak to tam chodí a do kdy slečny pracují. Až jednoho dne, jsem se odvázal a objednal se.

A jelikož mám poslední dobou, problémy se spánkem, tak jsem si během usínání, brouzdal holkama. A musím zde podotknout, že asi všechny holky, jsou tam krásné a zajímavé na prozkoušení. Nicméně v ten čas, kdy jsem chtěl přijít byla volná Eva a Anita. Zvolil jsem Anitu. A dle místních recenzí, jedna z TOP holek, co může aktuálně Tantra club, nabídnout. Holka je to hodná, milá, velmi mazlivá a GFE jede na maximum. Divim se, že ty holky jsou skvělý i takhle pozdějš večer. To jsem si donedávna myslel, že žádný ero masáže, přes noc nefungujou. Omlouvám se. Teď už to vim:)

A teď menší odbočka. Vim, že Loveme, má taky nonstop, ale tam zatím večer nějak nemám moc v plánu přijít. Né, že by mě to odrazovalo, to určitě né, ale tady spíš šlo o zkoušku nového podniku a premiérové holky. A tak jsem si řekl, že Tantru mám po cestě a na metru (nedaleko Náměšti Míru), takže to je dá se říct, moje další důležitá vlastnost salónů, podle čeho se rozhoduju. LG už asi nezkusim. To jsou Vršovice a to už je pro mě, malinko z ruky.

No nic, tak hezky zpátky k Anitě. Po příchodu se hnedka zeptala, co chci za drink + na jak dlouho jsem se zastavil a jakou masáž jsem si vybral. A já už měl vybráno, beru VIP program. Jasně, ceny jsou takový, jaký jsou ale nějak mi utkvělo v paměti, že to je naprosto stejná masáž co nabízí Cukrárna, Princezny a tak dále, ale že výše zmíněné salóny, maj nižší ceny. Že Tantra club, to má dost drahý. Ale jak řikám…symbolické místo mé úplně první ero masáže, nový salón, nové prostředí, atmosféra. Tudíž není nač čekat. Moje zvědavost kvetla do výšin. Když mi Anita donesla kafe s mými objednanými třemi cukry, hnedka jsme skočili do sprchy. A pánové, no teda….Anita, to je dračice! Mazlivá už v úvodu, hnedka se nastavuje, mazlí, ještě teda jsem si řekl při výběru druhu masáže + líbání. Ve sprše hnedka se lehce pusinkujeme, z toho najednou líbačka jak hovado, sténání do ucha, no panečku. Tohle mělo grády jak 🐖 (prase)

Po sprše a vzájemném usušení, hnedka jsem zalehl a slečna začala. Anitka začala hezky od nohou, lehce dráždila mé nervy lechtáním, hezky krk, ani mě nikterak nedrtila, spíš jenom tak hezké masážnické hlazení a roztírání oleje které nebylo nikterak nudné. Po pár minutách to ale přišlo 😍🤯…
Holka na mě naskočila, kousala, líbala mi ucho, jezdila po mě nahoru dolů, pusinkovala snad úplně celý krk, sem tam líbačka, sténání, zase hezky divoce nahoru dolů, šimrání, lechtání, líbačka, sténání a tak pořád dokola. Sice dokola, ale nebylo to vůbec špatný. Wow. Tohle je vážně super dobrá adresa. Díky za tip, kluci a chlapi 🤩🤩🤩 teda respektive za recky. Hodně ste mě přesvědčili, že tam musim taky:))
Než jsem byl vyzvanej na otočku, tak mi říkala Anita, že jestli znám ťapky (zmínil jsem se, že jsem je – Tantra club, našel) tak mi hnedka nabídla že při premiérové návštěvě, tam je +10 minut. Oh well, nečekané ale wow. Takhle informovaná a zároveň nabídku jsem nedbal a přijal jsem. S natěšením a uvnitř jsem si řikal: Wtf, to takhle jde? To nemusím nic platit navíc? Hustyyyy. Tak jsem se přiznal že jsem o tom nevěděl, ale že budu moc rád. Anitka mazlivka se přátelsky zasmála a všechno bylo v absolutním totálním pořádku.

Po otočce, Anita ještě přidala na vzrušující atmosféře, teď už to nešlo zastavit, holka rozjetá, evidentně jsme si padli do oka. Už se taky polila olejíčkem. A teď už i já jsem si začal hrát, prsa má pro mě tak akorát, dají se krásně zmáčknout, hladit, lízat. Hezké hezké.  Samozřejmě jsem si i dostatečně vyhrál s její prdelkou která není velká ale ani malá. Opět, budu se opakovat, ale tak akorát. A ani né tak vláčná ani né tak vysportovaná. Fakt hodně hezký zadeček. Tyjo, fakt sexy zadeček, nebo chcete-li ve slangu některých ukrajinek/rusek, Anita má velmi pěkný zadečok (takhle to řiká o své prdelce Erika z RH)
Při poloze na zádech, mě znova začala masírovat nohy, stehna, pak už klasicky 69tka a finíto.
Btw, při poloze kdy ještě byla na mě, tak jsem jí lehce dráždil a hladil její kočku a nějak jsem cukl. Ona na to: Né, můžeš se dotýkat. Mě to nevadí 😄 a takže najednou už jsem měl svoji ruku na jejím roztomilém pokladu. Čekal jsem, že mě zastaví, ale ona mi tam tu ruku fakt dala a nechala mi jí tam. Pěkně jsem si pohrál, provokoval, no a při tý 69tce, dojeli jsme do cíle, kapitulace, tak akorát.
V jednu chvíli jsem si řekl, že zkusím 2 kola ale na hoďku to asi nemá cenu. Nebo tak možná má, ale můj případ to zatím neni. Nevadí. I tak jsem odcházel totálně mind – blowing. Unešený zážitkem i prožitkem, jsem si zadal do Google maps, Náměstí Míru a ani jsem nečekal ale stihl jsem krásně tramvaj ze zastávky Jana Masaryka a dojel jsem domů za nedlouho. Ještě jsem se cestou stavil v Burrito loco a doplnil jsem ztracené/vydané energie, potažmo kalorie, hehe.)

P. S. Při tý cestě noční tramvají, jsem měl derealizaci (což je stav, kdy nevnímáte realitu, kdy ani nevíte kolik je hodin, jaký je datum a jestli ještě žiju) to je jedna z mejch pár duševních poruch. Dost často se s tím pojí i depersonalizace, kdy ani nevíte kdo ste a kam zrovna jedete. Naštěstí to netrvalo dlouho a to pomasážnický jídlo mi pomohlo se zas probudit, z tohodle někdy velmi nepříjemnýho stavu. Tak či onak, to vlastně ve výsledku, byl velmi příjemný nevnímání reality. Takový dalo by se říct, unesení do jinejch světů. A to je moc dobře. Nádherné pomasážnické snění, to pro mě bylo 🥰

Tímto na dálku zdravím tuhle divošku a mazlíka Anitu, které děkuji za premiéru, která byla tuze dobrá a které jsem už přislíbil hoďku a půl, při další návštěvě. 

Doporučuji: Ano
Opakovat: budu

Druh masáže: VIP program + líbání
Délka masáže: 1 hodina
Cena masáže: 2500,- (+ french kissing 500,-)

https://tapky.info/?4898,anita-tantra-club-722-123-111-722123111

Hodnocení celé masáže: 😊 (super)

anita-02-min-0.jpeg anita-03-min-1.jpeg

4.2 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx