Erotické masáže Praha

Samanta – Infinity Spa

Začínám být na masážích závislý… Někdo na foru mě tu kdysi před první masáží varoval, že se to stane 🙂 Frekvence masáží se tak zvyšuje a já jsem znovu dostal chuť vyzkoušet nějakou novou slečnu. Rád chodím do Infinity, kde jsem ještě zdaleka nevyzkoušel vše. Tentokrát mi padla do oka Samanta, která na forkách měla pěkná plná ňadra. Zajímalo mě, jak je to doopravdy a tak jsem se objednal tentokrát do pobočky v Hálkově ulici.

Otevřít mi přišla přímo Samanta a hned se smála a dostal jsem uvítací pusu. Zavedla mě sebevědomě na pokoj, kde jsem si odložil. Pak odběhla a po chvíli se pro mě vrátila zabalená do ručníku. Zavedla mě do vedlejšího pokoje se saunou, kde je v rohu sprchový kout. Velká koupelna s vanou prochází asi rekonstrukcí, tak se nechám překvapit, jak to tam vylepší. Samanta je vyšší (178) postavy s blond vlasy. Obličej má líbivý, uváděný věk 21 sedí. Je z ukrajiny, ale mluví celkem obstojně česky, občas to proloží nějakým polským nebo ukrajinským slovem, ale komunikace bez problémů.

Když odložila ručník, tak jsem si mohl prohlédnout její mladistvou postavu s nádhernými plnými ňadry a luxusním zadečkem a už se těšil, co se bude dít.

Vlezli jsme si spolu do sprchy, kde jsme se začal seznamovat s jejím tělem dříve než pustila vodu 🙂 Ňadra má nádherná, pěkně pevná akorát do ruky (velké ruky :)). Tvary má krásně plné, nikde jí netrčí kosti, ale nikde nic nepřebývá. Pro mě ideální postava. Začala mě mydlit a já jí to oplatil… jen jsem se trochu zasekl na mydlení jen jednoho místa.. respektive 2 míst vedle sebe :)) Nebála se ani pořádně namydlit už připraveného kamaráda a příjemně mě navnadila na další program.

Po přesunu na pokoj začala klasicky masáží na břiše, kde rovnou zapojila B2B a využila svoje ňadra k masáži zad. Pak postupně přidávala ruce a přešla k intenzivnější masáži mých ztuhlých zad. Pak zase chvíli B2B a pak ruce. To střídání se mi celkem líbilo. Většina masérek začíná masírovat rukou a pak přejde na B2B, takže příjemná změna. Postupně se dostala i na nohy a pak zpět na šíji. Vše prokládala důkladným prsním B2B, kde seděla vedle mě a zadeček vystavila pěkně na zrcadlo… a to bylo na co se dívat 🙂

Po otočce hned navázala na B2B a opět pěkně vystavila zadeček do zrcadla. Tentokrát jsem už na něj dosáhnul a začal jí doteky oplácet. Opět střídavě zapojovala ruce a prokládalo to B2B. Když masírovala rukama, tak jsem toho okamžitě využil a sápal se po jejích ňadrech. Viděla, že se mi líbí a dotekům ani jemnému olizování bradavek se nebránila. Já z toho byl úplně mimo. Prostě to byl přesně ten typ prsou, co mě uvádí do varu. Nemohl jsem se jich nabažit 🙂 Samanta se zatím věnovala masáži správných míst a zadeček vystrkovala na zrcadlo. Nebylo to žádné rychlé střídání kreativních poloh, ale taková trpělivá masáž. Většinu času seděla vedle mě, ale já jsem všude dosáhl a všude viděl. Na závěr jsem si ji posadil na koníčka zády ke ně a věnoval se znovu jejím ňadrům a zadečku. Samanta postupně stupňovala tempo až mě úplně vyždímala a já stříkal všude kolem. Po závěru na mě ještě chvíli seděla a hladila mě po nohou.

Pak jsme ještě je tak leželi a krátce si povídali. Říkala, že je z Ukrajina a s masážemi začíná. Při závěrečné sprše jsme se opět navzájem umyly a já se opět zasekl na umývání dvou míst 🙂 Celkově příjemně strávená hodina. Je vidět, že Samanta ještě nemá tolik zkušeností, ale to se mi právě líbilo. Byla v tom taková přirozenost a opravdovost. Když se časem naučí pár pozic, aby masáž obzvláštnila, tak to bude super.

Ještě doplním, že jsem byl na 60 minut klasické masáže za 1900Kč.

Celkové hodnocení:

(dobrá)

https://tapky.info/?5006,samanta-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

IMG_7241-—-копия-683x1024.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
18 března, 2024 20:01

Takže úplně opačný dojem než předchozí recenzent nedávno.

18 března, 2024 22:26

To vypadá na uplně jinou samantu než kterou jsem poznal já, asi se naučila za měsíc česky a uplně změnila chování nebo máme jiný nároky 🙂 za mě to byl totální propadák

19 března, 2024 07:45
Reply to  Avangard

Pokud se posunula tim správným směrem tak je to super.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx