Erotické masáže Praha

Eva – Tantra Club

Výhra do Tantra Clubu a já si vybírám „podpultovou“ Evu – na oficiálních stránkách nemá profil. Podle fotek opálená sex bomba. Ve skutečnosti roztomilá Evička. 🤗 Sakra, ta je mladá, těch 19 let věřím, klidně i 18. Uf. Je moc hezká a usměvavá, spíše submisivního introvertnějšího charakteru. Černé vlasy a černá miniskuně, je to kočka. V první recenzi na Evu byly zmíněny přifouknuté rty, což fakt nemám rád. Ale pokud bych si tu recenzi nepřečetl, tak bych si toho asi ani nevšiml. Na škále 1-10 má Evička mini káčátko možná tak max. číslo 2 a dost možná to má přirozené.

V úvodu si ještě pětistovkou vylepším výhru o pussycat. Eva nemá nic proti. Přinese mi vodu a následuje její mini striptýz přede mnou, přičemž mě s úsměvem sleduje. Uf, déle se mi nestalo, aby mi stál už před sprchou 😁 Společná sprcha docela fajn a kontaktní. Žádná velká jízda, ale to mi při pohledu na tuto mladou žabku bylo jasné a vůbec mi to nevadí.

Hezky se objímáme a Evička se snaží umýt mě kompletně celého od hlavy k patě. Já se jí nemůžu přestat dotýkat, až mi je to trapné. Evičce ale zřejmě ne. Je tu jen pro mě a já se s ní cítím fajn. Otírá se o mě jejím tělem, až při tom jako kdyby tančila.

Po hezké sprše začínáme s masáží a já bych si nejraději hned lehl na záda, ale budu poslušný a lehám si na břicho. V zrcadle sleduji tu hezkou slečnu, která se na mě ustavičně dívá s úsměvem na tváři. Jako fakt, během celé masáže se mi Eva dívá do očí asi každých 20 vteřin, ať už do zrcadla, přes rameno nebo přímo do očí. Vytváří to ve mně dojem, že je fakt ráda, že tam jsem.

Možná je toho v tomto případě až moc, ale toto by se mohly naučit i některé její starší kolegyně. Připomnělo mi to masáž s Annou z Luxury, vlastně jsem tu masáž měl o jedny dveře dál. Anna se na mě také dívala takovým stylem, jako by mi chtěla splnit všechna přání a byla velmi pečlivá. Eva zas až taková není a méně komunikuje, ale to bude nejspíš jazykovou bariérou.

Eva mi tedy jemně masíruje tělo od nohou směrem vzhůru a celou dobu mě sleduje. Já sleduji i její nádherná velká přírodní prsa, která si při masírování (myslím, že úmyslně 😏) rameny tlačí k sobě. Hází při tom na mě ty koketní pohledy a je to celé tak rozkošně sexy. Nejaraději bych udělal to, co jednou vyřkl u sousedů jistý A.D.: „Bozkávam vás všade!“ 😁

Časem přijde i její B2B, využívá k tomu hlavně její prsa. Má to celé pevnou strukturu: zleva po mně klouže ve třech směrech – šikmo zdola, zboku a šikmo shora. Totéž pak zprava. Není to nejkreativnější, ale mně to jaksi nevadí. Nejvíce se mi líbí když je zadečkem těsně u mé hlavy a prsy mi klouže po zádech a zadku.

Eva se mi prostě moc líbila, fyzicky i jejím přístupem. Je to takové zlatíčko, na které se nemůžete zlobit, ne že bych k tomu měl nějaký důvod. Otočka a Evička mi nejprve pomasíruje vajíčka 😁 Ale ne, ale bylo by to hezké. Tohle mi jinak dost chybělo, na kamaráda dost zapomíná. Sedá si mi mezi nohy a pomasíruje mi opět nohy, stehna a slabiny. Stále udržuje oční kontakt a pořád se hezky usmívá, až jí to začínám věřit.

Tohle je velmi obtížné zahrát skoro hodinu v kuse. Poté, co splní své B2B závazky ze všech stran, se začínáme mazlit. Evička se umí také pěkně přitulit a trochu imitovat milování jemnými kopulačními pohyby. Užívám si pozornost této mladé slečny a v tomto momentě by se velmi hodilo líbání. Já asi ale nikdy nic nedostanu zadarmo. Atmosféra docela zhoustla a přišel čas na pussycat.

V této fázi, ale šla vybudovaná atmosféra trochu dolů (stejně jako já 😏). Buď se to Evě ode mě vůbec nelíbilo, nebo má vůči tomu nějaký blok. Nevadí, vždyť o nic nejde, v poloze 69 vypadá Evička sexy. Ale jako by při tom zkameněla. Možná to byla její nervozita, nevím, ale po chvíli musím uznat porážku a raději se vracíme ke společnému mazlení.

Eva se opět usmívá a všechno je tak jako předtím. K mému vyvrcholení dochází v jejím objetí. Opět musím poznamenat, že se mu mohla věnovat víc i během masáže, ne jen v závěrečné fázi. Rovněž mohla zkrátit samotné ruční masírování a více se věnovat GFE mazlení, nebo zkusit masáž jejím parádním zadečkem.

Na závěr dáváme ještě společnou sprchu, která je podobně kontaktní jako ta úvodní. Evička se ubezpečuje, zda je všechno ok a jestli jsem kompletně čistý. Nikam neodchází a obléká se opět přede mnou. Já se musím v duchu rozloučit s jejím tělíčkem a pomalu ale jistě i s jejím úsměvem.

Tak bylo to příjemné setkání s mladičkou krásnou tišší slečnou. Moc jsme toho nenakecali, ale komunikace probíhala přes naše pohledy. Nebyla to nějaká top GFE masáž nebo sex bez sexu, nepředvedla mi nějakou extra gymnastiku či výjimečné B2B polohy, ale mně se to s ní líbilo. Usmíval jsem se při tom celou dobu jako debílek a tento úsměv mi zůstal ještě celý večer po masáži, takže účel určitě splněn.

Eva bude také dobrá i pro ty, co si to chtějí trochu oddirigovat. Normálně bych si to s ní i zopakoval, ale bez výhry by mě celá tato záležitost stála 3000kč na hodinu a to bych z principu nedal, i kdybych na to měl.

Hodnocení 🙂 Čas dodržen.

VIP masáž/program na 60 minut za 2500kč (v rámci výhry zdarma) + investice do pussycat 500kč.

https://tapky.info/?4960,eva-tantra-club-722-123-111-722123111

eva_1-2.jpg eva-0.jpg eva_-1.jpg

5 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx