Erotické masáže Praha

Nikol – Tantra Club

Takze Nikol. Nechal jsem si odstup a zkousel zapomenout, nejde to. Tohle je proste extra klasa. Po zazvoneni chvili cekacka a nasledne uvitani s usmevem. Jak jejim tak mym a ani z jedne z nasich tvari nezmizel prakticky po celou dobu navstevy.

Vede si me do poslednoho pokoje az uplne na konci, domlouvame se na tom co to bude a za kolik. Prijimam nabidku piti a Nikol odchazi se slovy ze sprchu si dame spolu. Tady jsem to trosku neodhadl, svlekam se a zacinam sprchu sam s tim ze se Nikol pripoji. No dava si celkem na cas, takze jsem vymydlenej a uz jim tam jen plytvam vodu 😀 Ve chvili kdy si reknu ze to vzdavam, vypnu vodu a oteviram dvere sprchy do pokoje vchazi Nikol. Skoro mi prijde ze stala za dvermi a cekala 😀 Necekala, protoze se omlouva za drzeni s tim ze nemam lezt ven ze jde ke me. Vsimam si ze se v mezicase prevlekla do sexy pradylka a je v pruhlednem zupanku. Hosi fakt kost k nakousnuti. Prichazi ke me ladnym krokem, shazuje zupanek a pomalu sundava podprsenku. Otaci se ke me tou super prdelkou nad kterou ma sexy kerku a stahuje si v predklonu kalhotky. Hosi to je porno zive 🙂 S usmevem jde ke me do sprchy a zacina rovnou objimackou a mazlenim. Pridava mydlo, pretaci se ke me zady chce abych ji mydlil prsa a ona mi zatim ten svuj stozar taky mydli a tre pulkama. Takhle si par minut hrajeme ve sprse, kdybych si rekl, tak prvni kolo konci uz tady. Setrim si to ale na futon.

Vylezame ze sprchy, porad spolu laskujeme a objimame se. Spitne mi do ucha, lehni si na bricho. S tim stozarem se mi ale moc nechce, takze ji rikam, nene ty si lehni a zkousim dominantnejsi postup. Nikol prijima a pta se jestli ji chci masirovat, rikam nene, chci si te uzit a  poradne pomazlit. lezime v objeti, hraju si s ni jako s milenkou kterou si chci pripravit na poradnej sex. Libi se ji to a vzruseni neni falesny. Dostava se mi i letme neplacene libacky, ktera prece jen s tou trochu prifouklou pusinkou neni uplne dokonala. Kazdopadne na pohled pusa hezka, nic extremniho, jak tu nekdo psal. Telo ma opravdu paradni a tak jsi uzivam kazdy kousek jejiho tela jak rukama tak pusou 🙂 Otacim si ji na bricho abych si uzil jejiho rozkosnyho zadecku. Jen vrni a nadzvedava se z matrace a jde mi naproti. Preliznu ji tedy uz v teto poloze a dilo dokoncime v poloze kdy lezi na zadech. Da mi to docela zabrat, ale nakonec se zadari. Chvili polezime jako milenci a pak se zacina venovat Nikol me.

Masaz zadni casti tela jiz preskakujeme a naolejuje si me jen zepredu a hezky pripravuje. Nasleduje mazleni a telo na telo kdy je ona na me. Proste milenecky pusinkovani, honeni, mazleni, klouzani. Nasledne se otaci do 69 a po tom co se jako pri sexu nabodava na muj jazyk nevydrzim a kapituluju.

Trosku nas ocisti a leha si mi na rameno, povidame si, libame se. Jsem ztracenej a nejradsi bych ji umackal a vzal si ji domu 😀 O sprchu se musim hlasit sam, protoze me trosku vydesilo kolik je hodin 🙂 Ve sprse ale pokracujeme porad ve stejnem mileneckem duchu, mackani a muchlovani nema konce. Jednou to ale skoncit muselo, takze posledni pomackani jiz obleceni, pri tomto objeti jsem z jejich ust zaslechl jen amore ja te sezeru 😀

Recenze je subjektivni, ale to jsou vsechny recenze. V kazdem pripade pro me Nikol TOP, ale samozrejme ze tomu hodne pridala vzajemna chemie, nebo z jeji strany super herecky vykon 😉 I kdyby tomu tak bylo tak mi to vubec nevadi, takhle to ma vypadat 🙂

hodnoceni: tezce zamilovan – super 🙂

VIP masaz v happy hours 2300 + tapky kod takze 70 minut + 500 pussycat

https://www.tapky.info/?4807,nikol-tantra-club-722-123-111-722123111

Nikol-01-min.jpg

4.7 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx