Erotické masáže Praha

Recenze Sofia Fantazie Massage

Sofie – Fantazie Massage

Tak jsem se vydal na kontrolu recenze ohledně Sofie do Fantazie Massage jednoho víkendového dne. Jak píše kolega je to na Hradčanské – kousek od Automatu Matuška, nicméně jsem byl blbej a přesto vystoupil na Dejvický. Takže opět opakuji – pozor je to na hradčanské.

Objednání přes whatsup vcelku rychlé a asi za půl hodky potrvdí operátorka čas. Přicházím v 13:29 – zvonek a jdu tedy dolů k jedním dveřím po točitějších schodech, kde čekám, načež se otevřou úplně spodní dveře, kde mě v župánku vítá Sofia. Takže v podstatě po vstupu do baráku jít rovně a pak úplně dolů. Čekal jsem to menší vzhledem k počtu masérek, ale je to zajímavě členěno a myslím si, že tam může být 4-5 pokojů na masáž.

Sofia s naditým županem mě už v úvodu potěšila materiálem pod župánkem. Foto na webu docela sedí – ale realita je trochu povolenější a míň vyretušovaná. Věk za mě 35 možná výše – hodně namalovaný obličej a řasy, tetování jsem si nevšimnul. Je to krev a mlíko – můžu přirovnat k Molly ale takové trochu víc Wish verzi. není tak velká jako Molly – je menší – kulatý ruský širší obličej(prý Běloruský) a taková mírně povolenější, ale určitě ne oplácaná moc. Já byl s její postavou velmi spokojen – ženská měkká – ale štíhlá modelka to není. Prsa za mě spíš 5-6. Krásný tvar a plnost , která se trochu ztrácí při omaku. Zadeček spíše menší, silnější lýtka. menší vzrůst. Mluví anglicky. Na úvod jsem si nebyl jistý, ale pak při masáži je cítit kouřem od cigaret, přestože jinak hezky voní.

Vybírám nakonec v jejich ceníku pussycat. A musím se smát ona mi to vysvětlovala, jakože B2B je jen masáž bez mých doteků a že u pussycat můžu i šahat. Neměl jsem v úmyslu dělat klasickou pussycat a sáhnout jsem si chtěl, tak jsem si připlatil a platba proběhla předem.

Sprcha na pokoji, nevešel jsem se tam skoro ani já – 185 cm – takže bez masérky, která přišla asi pak za 6 minut. Začínáme břicho, je cítit, že je to opravdu masérka – příjemný dotek i tahy – hned zapojuje hodně prsa, protože poznala, že o ty mi jde hodně a určitě se občas věnuje i hrázi a tomu dole. Vzdychán do ucha, polibek na tvář. A i přes lehkou topornost přidá i pár prvků z klouzání nejen prsama, ale i zadečkem. Žádná velká akrobacie jako od jiných, zde zminovaných slečen, ale příjemné to bylo. Asi po 12 minutách otočka. A už je to hodně o vnadách, takže je lížu, saju bradavky a zkrátka se tam rochním. Hodně se nastavuje v zrcadle a přejíždí prsama kolmo na mě po penisu a lehce si ho pak i v kleče strčí do titjobu.

Prosím ji zda by si mohla lehnout na záda a udělat titjob a říká, že to je za příplatek + 500 Kč….to mě trochu překvapilo a rozesmutnilo, tak jsem říkal, jestli ji rozumím, ale bohužel ano. Zkoušel jsem to ukecat na míň, ale pak jsem na to kašlal, protože jsem tam právě kvůli titjobu přišel. Takže jsem souhlasil a asi 10 minut jsem ji na zádech i v kleče nechal pořádně těma prsama to oddřít a na konci je i postříkal – za ty prachy. Poté následovala velmi příjemná 10ti minutová masáž zad. Sofie byla po celou dobu usměvavá, ale přišla mi i maličko nervózní, možná až smutná a i přes pocit jako s nějakou vzdálenější kámoškou, tam možná byl lehký odstup. Jinak se ale snažila a byla ochotná a možná by se to dalo opakováním zlomit ve větší tóčo. Co je zklamání, že i když jsem měl pussycat, tak říkala, že líbat dole NE. Řekla to hezky a já o to ani neměl zájem, ale myslím si, že někoho to mlže zklamat.

Závěr: Při dnešních cenách mi přijde úsměvné, že sahat na masérku jde až v rámci pussycat masáže – případně by mě zajímalo vyjádření podniku, jestli to tak opravdu je- z webu to zas moc patrné není. Příplatek za titfuck mi přijde při pussycat masáži mimo – je moje blbost, že jsem ji ho dal – ale vlastně toto už je jeden z důvodů proč se nevrátím. Další důvod je čas – door to door je 58 minut, čistá masáž trvala 45 i s tím neerotickým závěrem v podobě masáží zad. Takže celkově masérka byla fajn a masírovala hezky i titfuck byl dobrej – ale poměr cena výkon + časový ojeb je zamračený smajlík a když to zprůměruju, tak nechávám neutrálního. Ale myslím si, že pro většinu z vás to půjde vzhledem k výše uvedeným skutečnostem na zamračenýho. Škoda – podnik i masérka by asi měly větší potenciál.

 

 

obr.bmp

5 4 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
12 března, 2024 06:47

To je dobrý ojeb titjob za 500 + časový ojeb děleno věkem = nepodporovat

12 března, 2024 10:10

Předpokládám, že v tomto salonu je líbání za 500 kč kromě rtů, footjob jen patami, žádné prstíky a lingam je masáž jen penisu, za varlata je příplatek samozřejmě. To dá rozum! 🤦🚫

12 března, 2024 11:37
Reply to  Sktr

bez priplatku jen drsnými patami. si me uplne polekal, tak nepujdu 🙂

12 března, 2024 18:25
Reply to  Sktr

Tam bude pětikilo asi i za podání ruky. Tak tam teda neee..

12 března, 2024 19:53

Zlate extáz masáže kdysi než to přebrali tito….tam jsem chodil moc rád, ke konci roku 2018 prakticky co týden…nyní chodím po schodech nahoru radši na tantru a vzpomínám když jsem kdysi mířil též do suterénu místo do patra…. nicméně i tak možná zkusím tento salón abych zavzpomínal 🤗

13 března, 2024 16:45

Píšeš, že je úsměvné, že sahat na masérku můžeš až v rámci pussycat, mně to ale přijde spíš k nasrání, než úsměvné.
Ale díky za varovnou recenzi, aspoň vím, kam nechodit  😀 

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx