Erotické masáže Praha

Lucie – Studio Le Velour

Uplynul nějaký ten čas, mně se povedlo konečně vykurýrovat z těch všech rýmiček a kašlíčků, které s sebou zimní čas pokaždé neodmyslitelně nese a myšlenky se začaly orientovat zase na nějaké to dobrodružství.

Abych to nevzal ale zase moc zhurta, tak jsem proběhnul na úvod jako první masážní salony, kde mě to táhne na osvědčená místa jako je pro mě např. Le Velour.

Otevřu aktuální nabídku Le Velour a na značkách byla tuším Lucie, Karolína a Zuzana. Jak tak koukám na rozpis časů – mimochodem Reservio je v tomhle ohledu geniální a ještě jsem to tu asi nezmínil, ale palec nahoru za využití tohoto systému – dalo se objednat ještě na nějaký termín ke každé z holek, ačkoliv se notně připozdívalo.

Ze jmenovaných slečen musím říci, že bych rád zkusil každou – to byla výzva už sama o sobě, úplně jsem zase viděl, jak když si objednám setkání s Karolínou nebo Zuzanou, budu s nima chtít zkusit i nabízený piss, kde mě svého času nenávratně “zkazila” ještě Amélie a já objevil, jak s oblibou říkávám, jednu z částí své 13. komnaty 🙂

Ale pryč s těmahle myšlenkama, chtěl jsem přeci masáž, abych to nebral zhurta a ke všemu do trojice tam byla ještě Lucie!
Už kdysi jsem si ji zapsal na “listinu” ala wish list, že bych ji chtěl někdy určitě navštívit – možná z ještě “zvrácenějších” důvodů než-li zbylé 2 slečny, ale nikdy jsme se zatím časově volnými termíny neprotli … až teď!

Lucie mi od samého počátku působení v Le Velour přišla strašně kontroverzní. Dle udaných čísel na webu, by měla být spíše řekněme plnoštíhlá, ale dle fotek to příliš nevypadá.
Za sebe nepreferuji příliš velká prsa, naopak větší zadeček je něco čemu neodolám. Z fotek v rámci proporcí zase moudrej nejsem 🙂 Myslím, že už to tu někdo zmiňoval, netuším jak to kdo fotil, ale určitě to ve mně vzbuzuje při nejmenším zvědavost jak se má realita vs. čísla a fotky 🙂
A tak nezbývá než se pustit do průzkumu bojem, tzv. na vlastní oči.

Otevírám Reservio, vybírám slečnu Lucii a držím se plánu – žádná divočina – tedy 90 minut B2B … odesílám, přichází potvrzení obratem.

V domluvenej čas jsem na známém místě. Zvoním, přicházím do suterénu, kde mě už za moment vítá Lucie v sexy šatičkách a brýlích. Velmi milé přivítání, ale v šeru mezi dveřmi toho moc nevidím a tak shodím boty a zaplouváme společně na pokoj.
Dotaz na pití, volím vodu, odkládám kabát na věšák a Lucie je zpět.
Usedá do křesílka, já tam stojím se skleničkou vody a konečně mám letmou chvilku si ji prohlédnout 🙂 no zase ne určitě tak velkou, abych nevypadal, že tam na ni civim jako tvrdé “Y”.
Na první pohled, mladá sympatická kočka, vetřu se za ní na druhé křesílko ke stolku a začíná trošku “zpověď”, jak je v Le Velour zvykem 🙂

Jsem v podezření, že jsem v Le Velour prvně, tak vše uvádím na pravou míru, že prvně tedy ne a tak probereme společně i vlastně už bývalé Luciiny kolegyně a hezky se přes “oslí můstek” dostaneme na BDSM, vlastně ani tak ne “oslí můstek”, ale zase v tom lítají jedeny z mých doposud nejsilnějších zážitků a již zmiňovaná Amélie 😛

Pro dnešek jsem si ale zlobení zakázal, jsem přece jen hodnej kluk, ale úplně jsem viděl ten záblesk v Luciiných očích … a bylo mi jasné, že sice dnes jsem tu na B2B, ale i tak to bude divoký …

Jak už je zde zvykem, Lucie zavelí ze svého křesílka obvyklý povel ke svléknutí, zkontroluje sprchu, dostanu ručník a hurá na očistu.
Po návratu na pokoj už mě zde Lucie čeká, odložím ručník a začne sbližování ve stoje. Mazlíme se, drobná poznámka od Lucie, že když už jsem prošel přes Amélii, pravidla mi říkat nebude :))) a já začnu postupně objevovat její křivky.
Jako správnej “dolňák” to beru od spoda přizdvihnu Lucii těsné šatičky a nahmatám parádní zadeček, společně rozepneme šaty a jako jedinej kus oblečení je společně stáhneme dolu, neplánovaně i včetně Luciiných brýlí 🙂
Jako další pozitivum, které sem v ten moment objevil musím vyzdvihnout, že ani prsa nejsou tak velká, jak jsem se zprvu “obával” a naopak nestudovat podrobně popis na webu, nevšiml bych si ani, že by měla být umělá.

Poté co jsme Lucii zbavili jediného kousku oblečení, který měla na sobě, jsme se k sobě těsně přivinuli a už teď mi bylo jasné, že Lucie je pořádně mazlivá kočka.

Položila si mě zprvu na břicho, natřela záda horkým olejem a postupně po mně začala celá klouzat a všemožně se vlnit a nastavovat se mi v různých pohledech do zrcadla předemnou.
Škoda jen, že tahle místnost nemá i nějaké zrcadlo z boku.

Následovala část, kterou bych klidně bez obav nazval jako sportovní masáž. Lucie používala všemožně lokty, prsty, klouby a docela fajnově mi projela všechny svaly na zádech a nohou od hlavy až k patám.
Na oblast krční páteře si dala záležet extra, kde si sedla předemě, opřela si mou hlavu do svého klína a já cítil její teplo mezi nohama, zatím co ona mi promasírovala poctivě celý krk.

Po důkladné sportovní masáži přišla otočka na záda, kde se ke mně Lucie celá přivinula z boku a následovalo různé hlazení, mazlení, dráždění a škrabkání ve spletenci našich těl.
Lucie samozřejmě zároveň nezapomíná se pečlivě věnovat i jiným místům a protože je to holka šikovná a moc hezká, já jsem se ke všemu už zase delší dobu nikam nedostal, tak už jsem to déle v našem objetí prostě vydržet nedokázal a muselo to ven 🙂

Lucie vše poctivě otřela a zase se kolem mě celá ovinula a jen jsme tak ještě notných pár minut relaxovali – moc příjemný závěr.

Následovala sprcha a po sprše ještě pokec, ze kterého se stal vlastně takový “zákaznický feedback” o tom jaké to bylo 🙂

Sumasumárum:
B2B masáž – 90 minut, placeno ceníkových 2800Kč

admin edit: https://www.tapky.info/?4687,lucie-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Za mě spokojenost a hodnotím jako:  (super,dobrá)

Jestli bych měl u Lucie něco extra vyzdvihnout, tak je to schopnost navodit pocit velké blízkosti, kde cítíte na své kůži dech a pomalu i tep toho druhého.

luc-0.jpg luc2-1.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx