Erotické masáže Praha

Zlata – Rabbit Hall

Cesta do Prahy na poslednú chvíľu, tak som si vybral Zlatu a skúsil som aj autoerotiku.

Podnik: Objednávka cez WA deň dopredu bez problémov, poslali ma na pobočku na Vinohradskej. Taká Rabbitia klasika, pekné čiste s erotickým nábojom a izba so sprchou a 3 zrkadlá vrátane stropného.

Vzhľad: Zlata vyzerá strašne mlado, veril by som jej aj menej ako 21. V porovnaní s väčšinou masérok je relatívne vysoká (173cm), chudučka a má až modelkovskú postavu. Sexy zadok a malé prsíčka, ale k nej by sa väčšie ani nehodili. Pár menších tetovaní, vkusné.

Osobnosť: Je z Ukrajiny, ale Česky hovorí bez problémov. Od prvej chvíle bola milá, ukecaná a starostlivá, všade ma vodila za ruku. Väčšinu času bola skôr roztomilá, ale v správnych momentoch bola aj veľmi sexy.

Sprcha: Sprcha nebola úplné ródeo, ale bola veľmi kontaktná. Hneď sa na mňa nalepila a hodnú chvíľu sme sa objímali a objavovali svoje telá.

Masáž na bruchu: Na to, ako je Zlata štíhla, vedela pri masáži aj celkom pritlačiť. Prešla mi najskôr masážou celé teľo od prstov na rukách až po chodidlá. Potom začalo asi najzaujímavejšie B2B, aké som zatiaľ zažil. Nečakal som to, lebo má malé prsíčka a s tým, ako je štíhla som občas zacítil aj rebierko, ale je to aj strašne flexibilná gymnastka. Masírovala ma teľom aj v polohách, do ktorých by sa väčšina masérok ani nedokázala dostať. Všetko to bolo veľmi dynamické, nenechala ma ani na chvíľu vydýchnuť. Ak to robí u každého, tak má z toho dobrú posilku. Na bruchu nebolo veľa GFE ani o kamaráta dole sa nestarala. Bolo to o masáži, dynamickom B2B v najrôznejších polohách a peknom nastavovaní do zrkadla. Celé to zakončila doslova príkazom „Otoč sa!“.

Masáž na chrbte: Časť na chrbte ako keby bola zrazu s úplne inou masérkou. Skľudnila sa, nebolo to už také rýchle a o pravej masáži sa ďalej hovoriť nedá. Naopak bolo to jemné, veľmi kontaktné a celé jedno veľké GFE. Ležala na mne, objímali sme sa a momenty blízkosti nos na nos alebo líce na líce striedali momenty, keď sa presunula trochu vyššie a nechala si bozkávať bradavky. Skúmal som jej celé telo vrátane jemných dotykov dole, všetko prijímané s radosťou a žiane zákazy. Potom prišla časť autoerotiky kde sa otočila, hlavu si položila k mojim nohám a roztiahla predo mnou svoje nožičky. Bol to brutálny pohľad, ako si to predo mnou užíva mladá modelka. Bolo to decentné, nemal som jej problém uveriť. Ku koncu sa trochu rozparádila, ale žiadne prehnané vzdychanie, krútenie sa alebo podobné herecké výkony. V tejto polohe potom ešte ostala a postarala sa o mňa.

Po masáži: Po masáži sa pritúlila, opäť veľmi intímne nos na nos a chvíľu sme odpočívali a hladkali sa. Potom ma opäť zobrala za ruku a išli sme do sprchy. Tam sme sa ešte trochu túlili, umyli sa a kecali. Čas sme o pár minút pretiahli.

Záver: Podnik klasický RH, sprcha na izbe a veľa zrkadieľ, niet čo zásadné vytknúť. Zlata je veľmi mlado vyzerajúca slečna s modelkovskou postavou. Starostlivá, komunikatívna, usmievavá. Kontaktná sprcha. Časť na bruchu bola v profesionálnom duchu a gymnastickom B2B, naopak časť na chrbte bola plná GFE a blízkosti. Autoerotiku v jej podaní určite neľutujem, bol to krásny pohľad. Môžem vrelo odporúčiť a určite budem zvažovať opakovanie.

Masáž: 60min Mix za 1600Kč + 500Kč autoerotika = 2100Kč

Hodnotenie: podnik: 8/10, vzhľad: 9/10 (mladučká tvár, sexy zadok a malé kozičky, ale k nej by sa väčšie nehodili), masáž: 7/10 (hotová gymnastka, občas bolo cítiť rebierko), GFE: 8/10 (žiadne brutálne ródeo ala porno, skôr decentné ako s milenkou), celkovo:  (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?4793,zlata-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Zlata887-2.webp Zlata77-1.webp Zlata66-0.webp

5 3 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 února, 2024 09:58

Díky za fajn tip. Už už koukám po novejch masérkách v RH.:))

5 března, 2024 11:29

Zdravím, zeptal bych se na tu autoerotiku, zda byla s nějakou hračkou? Díky za info.

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx