Erotické masáže Praha

Sandy – Candy Shop Massage

Být prvním recenzentem novinky z Candy je myslím vždy čest. A skvěle jsem si vybral. To tedy bylo vážně něco! Něžná líbezná Sandy. Od začátku do konce víc než jako s milenkou.

Při setkání s touto vyšší štíhlou dívčinou s protáhlým obličejíkem a jemnými rysy, čímž ještě předčila má očekávání ze zdařilých fotek, neskrývám nadšení a Sandy reaguje nápodobně. Jako spolužačka z univerzity, kterou bych jistě tajně miloval a asi ji nedokázal sbalit, i když (nebo možná právě protože) působí trošku cudně a plaše. Žádné přifouklé rty, jen nepřehnaně zvýrazněné řasy, a jak se brzy ukáže, žádné tetování, ani piercing. A k takové postavičce patřící malá prsíčka. Typově by vás nenapadlo, že Sandy není Češka a nejspíš ani že erotická masérka.

Po potvrzení objednání mi z Candy přišla ještě SMS, v níž upozorňují, že Sandy nenabízí žádná extras, načež odpovídám že mi to nevadí, spíše se mi však chce napsat, že za mne to je jen dobře (že si nenechává líbit kdeco od kohokoli…).

Že je Sandy v Candy nová, prozradí snad jen to, že neupozorní na známý zákeřný dvojschod pod recepcí. Po příchodu na pokoj se netají tím, že je tady (z Ukrajiny) krátce a ještě se nedorozumí česky, takže se bavíme anglicky, a pokud jí napoprvé nerozumím, tak spíše proto, že mluví trošku tiše. Já se zase netajím tím, že jsem z ní upřímně paf a osvěžuji si anglickou slovní zásobu okouzlujících přívlastků.

Placení nechává Sandy na konec nebo kdy budu chtít, stejně tak si nechává odsouhlasit míru osvětlení(!).👍 A když mám ještě na sobě košili a kalhoty, objeví se – jen v krátké róbě a kalhotkách – těsně přede mnou a začíná se ke mně tulit a pomáhat mi od zbývajících částí mého oděvu. Tak já tedy zase s tím jejím prádelkem. A pak mi v kleče pomalounkým popotahováním sundává trenky a přebírá si z nich to, co se z pod nich vyšvihne před její oči – být nastartován takhle hned na úvod se mi na masážích tedy ještě nikdy nestalo! Po vysvléknutí jí z toho topu se hned vrhám na její prsíčka. Kalhotky si pak sundává sama, ale asi jen mou chybou, že se svého přebývajícího oblečení zbavuji sám. A co to?: Sandy mne hned na to začíná něžně objímat, hladit a snad i sem tam pusinkovat (mimo obličej), a když jí to začínám opětovat, i jemňoučce blaženě vzdychat.

I ve sprše mne Sandy vyvádí ze zdání cudnosti a bere ji plně po Candyovsku. Během vzájemného mytí se ke mne vine a objímá mne, tulí se obličejem, takže nezůstávám pozadu a líbám ji po krku i výš a testem mi vychází, že při jemném zacházení přehnané zákazy nebudou. Ještě předtím pozvedá nohu a začíná si sama hrát s mým plně připraveným nástrojem a poté, už oběma nohama na zemi, se na něj ve stoje dole dychtivě nastrčí, že pro své ujištění rychle hmatám rukou za její zadeček, kde se s oddechnutím s koncem svého kámoše shledávám: sevřela ho mezi okraj broskvičky a stehýnko, a naznačuje k tomu ještě ty správné pohyby, takže už teď bych mohl stříkat. Ale šetřím si to a směřuji nás spíše na futon (resp. na tom pokoji je vážně na zemi matrace s rámem).

Podobně jako načato ve sprše, je pak i masáž od začátku až do konce spíše jako v posteli s milenkou S asi tak 200% milenkou. Většina Sandiny masáže spočívá v body-to-body, při němž se neustále přivinuje a přitiskuje a při svém objímání a mém hlazení či jakémkoli bližším kontaktu procítěně tichounce nosově vzdychá, takže to nemůže hrát a musí to znamenat, že si to opravdu užívá a že ji tak vzrušuji 😅, a to zároveň silně vzrušuje zase mne…

Fázi, kdy lze hovořit opravdu o masáži, začíná Sandy masírováním zad, kterým věnuje nejvíce pozornosti, později opět různými pohyby B2B, které nejčastěji spočívají v jemném kroužení, případně pohybech tam a zpět apod. Využívá hodně svých prsíček, a to, že jsou sotva znát, mne u tak jemné dívky vzrušuje vážně mnohem víc než nějaké vyboulené velikosti či dokonce umělé produkty. Díky tomu je Sandy při ježdění po těle navíc jen těsně nad vámi svým obličejem a při tom zblizoučka dýchá do ucha, na krk a podobně, dává pusinky (nebo jen já ji?), tak se odvažuji jí sát prsíčka a zdá se, že i to se jí moc líbí či ji to přímo bere. To už se samozřejmě týká části po otočce, která přišla asi nějak po polovině času (ale nemálo zabral už ten obřad svlékání a ovíjení se ve sprše). Masáž nohou v první části jen letmo, zato záda ještě sportovním stylem lokty a koleny a pro mou problematickou část páteře bylo fajn, že Sandy je štíhlá, ale zase nijak kostnatá dívka.

Při jejím vhodném natočení jsem si Sandy převzal – i vzhledem k jejímu naladění – už k předběžnému opětování její finální péče a mou jemnou práci si užívala. A když se pak vrátila k ježdění po mne, brala to po mém napjatém kámošovi docela natěsno, což se stávalo i ke konci masáže například z obou stran koníčka. Sama nakonec přešla do polohy 69, kdy mi ruka zvlhla myslím že ne od oleje. Není co dodat, a ty štíhlé nožky, co k ní vedou…

Pak jsem Sandy dopřál, aby se mohla znovu věnovat více ona mně a myslím, že po ještě jedné koníčkovské poloze pak k mému opravdu plnohodnotnému završení došlo v takové skoro milenecky přitisknuté poloze, kdy se Sandy trochu nadzvedla, když jsem dal najevo, že můj výstřik se blíží.

Říkám Sandy, že příště spolu musíme být déle, aspoň 90 minut, což ji viditelně potěšilo. Ještě vleže pár post-masážních upřímných anglických frází, očistná sprcha se vzájemným doptáním na nějaké reálie ze života, mé zaplacení a samostatné oblečení, po němž se pro mne Sandy vrací a přes bar mne vyvádí k milému rozloučení.

Za mne je tedy Sandy nejvyšší standard Candy – tedy jistě aspoň pro vás, kdo jste na štíhlé, něžné, a přitom vášnivé inteligentní dívky (je snad někdo, kdo není? 😊) a umíte se k nim asi patřičně chovat – a pokud možno umíte anglicky. Sandy to, jak se z rozvrhu zdá, se směnami zatím nepřeháněla, tak je šance, že by si mohla svůj opravdový procítěný, možná i nepředstíraný přístup i nějakou delší dobu udržet… Přejme si (i jí) to.

Masáž: tělo na tělo

Délka: 60 minut

Cena masáže: 1700 Kč (akce) + drobné dýško

Hodnocení:  super, dobrá

https://www.tapky.info/?5011,sandy-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

sandy-candy-7.webp

5 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx