Erotické masáže Praha

Sonya — Rabit Hall Vinohrady

Jsem pravidelný čtenář zdejších recenzí, které mi nejednou pomohly si vybrat. Proto jsem se rozhodl také svou troškou přispět do mlýna.

Vždy se objednávám na masáže několik dní dopředu. Volba padla na mou oblíbenou králíkárnu. Dle časových možností slečen a načtených recenzí, padla volba na Sonyu.

V dohodnutý čas stojím před vchodem na Vinohradské. Myslím, že pobočku není potřeba popisovat. Jen bych zmínil, že Staropramenná mi vyhovuje více, protože je na pokojích lepší osvětlení. A když chytnete dobrý pokoj je tam i sprcha.

Sonya je milá a usměvavá. Je sice z východu, ale češtinu ovládá skvěle, abychom se na všem domluvili. Fotky celkem sedí. Tělo má na dotek stále pevné. Sonya je spíše typ pro ty co mají rádi větší prsa.

Odvedla si mě na pokoj, kde mi nabídla něco k pití a proběhla dohoda o typu masáže. Vybral jsem si tedy body to body a s úměvem dodala, že jinak zákazy nejsou (v rámci pravidel). Asi jsem jí byl sympatický.

Čekal jsem nabídku společné sprchy, která se nedostavila, místo toho Sonya vlezla do sprchy a už mě pobízela, ať jdu za ní. Takový přístup mám rád. Sprcha byla hlavně o očistě a o prvním seznámením s jejím tělem.

Po sprše přišla část na břiše. Masáž byla dost příjemná s přiměřený použitím síly. Sonya zapojovala celé tělo a předvedla pár zajímavých gymnastických prvků. Při některých polohách se krásně nastavovala, abych měl v zrcadle dobrý výhled. Předvedla i dle mého názoru jedno z lepších GFE. Šeptala a vzdychala mi do uší a občas mi zajala do vlasů.

Otočka proběhla jako obvykle cca v polovině času. Ze začátku pokračovala  kontaktní masáží celým tělem. Tady už začala věnovat pozornost mému penisu. Nechala mě abych postupně prozkoumal její tělo, zejména její prsa. S těmi jsem se důvěrně seznámil, což se Sonye pravděpodobně dost líbilo, dle jejího úsměvu a očního kontaktu, který moc chválím.

Bohužel tako část netrvala moc dlouho a Sonya se přesunula vedle mě a vrhla se do honění mého penisu. Sonya zvolila pozici, tak že jsem na ní dosáhl a mohl jsem prsty pohodlně prozkoumávat její klín. Ani zde nepřišel žádný zákaz, i přesto že jsem zašel k hranicím pravidel jak to jen šlo.

Bohužel honění nebylo moc nápadité a já jsem neměl dostatečnou výdrž. Sonya se do toho pustila dost vehementně. Takže než jsem jí stačil požádat o zpomalení už jsem stříkal a Sonya mě svým pevným úchopem vyždímala do poslední kapky.

Po utření nám ještě zbývalo do sprchy pár minut, tak se ke mě Sonya přitulila a proběhl menší small-talk. Na závěr sprcha, opět to bylo jen očistě a po zaplacení mě Sonya políbila na tvář a s úsměvem vypustila ven. Celkový čas 60  + cca 5 minut.

Klady:

  • Hodně dobré Body to body
  • Hodně GFE, včetně úsměvu a očního kontaktu
  • Žádné zákazy

Na zvážení:

  • Při honění trochu zpomalit a zapojit více nápaditosti s oddalováním
  • Škoda, že nedělá pussycat nebo nějaké další rošťárny

Celkové hodnotím Sonyu pozitivně. Návštěvu doporučuju, zejména těm kdo chtějí dobré GFE. Opáčko v budoucnu bude, hlavně pokud začne třeba dělat moje oblíbené pussycat masáže.

Podnik:  Rabbit Hall
Pobočka: Vinohradská
Masáž: Body to body
Čas: 60 minut
Cena: 1600 Kč
Odkaz: https://tapky.info/?4889,sonya-rabbit-hall-774-910-918-774910918
Hodnocení: (hodně GFE)

 

Sonya-Web.jpg

1 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
1 března, 2024 15:18
Reply to  FordPrefect2

Novacci budou muset davat selfie se slecnou po tom co se tu ted deje ….

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx