Erotické masáže Praha

Caroline – Nirvana Masaz

Tohle se napoprvé úplně nepovedlo. Proto jsem si s Caroline dal ještě jednu masáž a recenzi píši až po ní. Na tu první jsem získal 1000 Kč slevu díky předchozí recenzi na jinou masérku z Nirvany (trefil jsem se totiž do mimořádné akce salónu).

Z nabídky 3 masérek v den, kdy se mi hodilo jet do Prahy, jsem zvolil „Caroline NEW“, která na Ťapkách v té době nebyla v rámci salónu uvedena a na webu Nirvany i v době psaní recenze má jen anglickou verzi stránky (pod českým „NÁŠ TEAM“ vůbec není) a provizorní fotky nic moc – ale s tím jsem už počítal, že takové ubírají: ve skutečnosti má Caroline velice hezké, plnější křivky, a hezký obličej, z něhož jsou jí na fotkách vidět jen napíchnuté rty, což je za mne její jediné vzhledové mínus. Hlavou a obličejem je takovou o něco mladší a větší verzí drobné Aliny z Candy (dokonce jsou obě ze stejné oblasti Ukrajiny, pokud mi tedy holky nekecaly) a přirozenější: nepřebarvená rusovláska, bez tetování, jen má v pupíku piercing.

Domluva horší, protože Caroline tu není dlouho a česky téměř neumí a ani příliš nerozumí, anglicky jen základní věci, takže někdy i posunková řeč a komunikace nás stála relativně dost času (a bylo jí, jak uvidíte, potřeba).

No ze začátku bylo všechno, zvlášť na začínající masérku, bezva, jenže první věcí, která už nahlodala atmosféru a přerušila masáž – myslím že ještě ke konci na břiše – bylo, když jsem zkusil s hlazením jako vždy a všude jednou nenápadně zajet víte kam a Caroline mi hned, jakoby mile, ale stejně poměrně razantně hlásí, že tam se dotýkat nesmí. Já na to, že to většinou masérky dovolují a že se jim to líbí a s některými to dělá úplné divy, nato Caroline že jim říkali, že se to nemá a že intimní zóna je když tak extra. Jenže já jsem si před masáží znovu u vstupu na stole prohlížel ceník, a nic takového v něm Nirvana prostě nemá a pussycat když tak bývá přece něco jiného. Navíc mi Caroline odpovídá, že pussycat, i když ji má na stránce vypsanou, už nedělá, protože se (po nějaké zkušenosti?) bojí. Vlastně mi o to ani nijak nešlo, spíše jsem si chtěl vyjasnit – i po jiných recenzích z Nirvany – jak to tedy u nich je, kde základní masáž (není-li zrovna akce Ťapky) stojí 2200 Kč.

A brzy potom bohužel Carolinino nečerstvé oholení hlavně nad rozkrokem a částečně i na nohou, způsobuje, včetně toho, že Caroline není nejmenší ani nejlehčí, že jsem její bujné body-to-body na břiše ke konci už jen stěží přetrpěl a po otočce jsem jí (česky a posunkově) vysvětlil, z jakého důvodu o další klouzání po mne už nestojím – a když to ještě znovu zkusila, obával jsem se, že mi tím kartáčem rozdrápe kůží nekrytou část mého nástroje. Jenom ten svůj hezký zadeček měla i krásně hladký. Ovšem i bez tohoto problému mi přišlo ježdění Caroline po mém těle spíše takové energické než erotické. Přitom začátek v podobě lehkého hlazení až šimrání, ještě bez oleje, byl docela fajn.

Byli jsme časově tak v půlce, tak jsem navrhl, že se budeme už jenom mazlit a hladit, a že když se jí nebude mé hlazení jejího pokladu líbit, tak toho hned nechám. Po mých prvních masážních dotecích v daném místě dala najevo, že to není špatné – a za pár vteřin už byla ztracená… Uslyšel jsem i „Da!“ a šla tomu brzy svými pohyby i naproti. Ale úplné vyvrcholení jsem jí bohužel nedopřál, protože u toho pak začala dost zesilovat i zvukový projev, v salónu jsme nebyli sami a dveře do tohoto pokoje byly jen shrnovací a nechtěl jsem, aby na nás někdo přiběhl.

Nakonec jsme ještě pobyli v poloze 69, kdy jsme si dělali dobře navzájem. Caroline mne sice honila jednotvárně a příliš jemně, málo svíravě, ale zeptala se, zda to dělá dobře, tak jsem jí trochu poradil. Nejdřív byla blíže orgasmu opět spíše Caroline, což mne zase spolu s tím výhledem k úspěšnému zakončení dostatečně vzrušilo.

Při společném přechodu do sprchy se laškovně ptám Caroline: „Tak co napíšeme do recenze?“ – muselo jí totiž být jasné, že ji napíši (když věděla, za co u ní mám slevu) a taky mi pak ukázala na překladači na mobilu, že se celý den (kdy jí to asi řekli) bojí, jakou o ní napíšu – a posunkově mi mírně zděšeně ukazuje, že o té pussy určitě nemám psát. Ani o tom kartáčovém neoholení, že se jí to už nikdy nestane…

To by ale vlastně nebylo moc psát o čem – a pak ani nevím, jak jí mám zde hodnotit. A protože milé, sympatické, přátelské a vstřícné Caroline nechci uškodit na základě jedné neúplné zkušenosti, objednávám se k ní po více než týdnu znova – ona dokonce kvůli mne začne svou večerně-noční směnu o hodinu dříve.

Vítáme se už jako staří známí. No, oholení je tentokrát takové napůl: pořád to škrábe, ale už se to dá při body-to-body vydržet, a k její pussy se nesmím rukou skoro ani přiblížit, což mi při každém (z asi tří pokusů) okamžitě zdůrazňuje. Masáž není špatná, navíc mi citlivě, dle mých pokynů, kam netlačit a co jen relaxačně hladit, ulevila od bolení zad pod krkem – i byl úspěšný happy-end na to, že to byla toho dne má druhá masáž (první v jiném salónu, takže i přímé srovnání) – ale celkový požitek vlastně ze dvou jejích masáží pro mne nebyl takový, na jaký jsem už zvyklý.

Když do toho bohužel započtu i drobnější nedostatky salónu: byli jsme s Caroline na dvou různých pokojích a nedařící se zápolení s tlakem a teplotou vody ve sprše sice bývá zábavné pro úvodní seznámení s novou masérkou, ale pak už jen ubírá drahocenný čas. Osvětlení v Nirvaně opět slabší, a to jsem si poprvé před ulehnutím řekl a Caroline kromě červeného bočního nasvícení znovu zapnula na druhé straně tlumené lucerničky. Zrcadlo na obou pokojích myslím jen za hlavou, nebo jsem jiné v tom přítmí ani nezaznamenal.

Docela jsem před sepsáním recenze nosil v hlavě, jaké hodnocení Caroline, což je fajn holka a snaživá masérka, která může ještě, když zapracuje, hodně stoupat a s níž jsme si myslím i lidsky sedli, dát. A tvrdila mi na konci druhé masáže, že si na její „kartáč“ ještě nikdo nestěžoval a věřím, i podle jejího prvního recenzenta, že pokud nemáte širší srovnání, můžete si s Caroline díky jejímu přístupu sednout i masážně už teď. Nejraději bych hodnocení, z mého popisu (a předchozího recenzenta), nechal když tak na vašem úsudku. Ale když to celkově srovnám (a nemohu úplně odmyslet i ty faktory samotného salonu) a měl bych to vztáhnout k ceníkové ceně, která je oproti většině zavedených salónů až nepochopitelně vysoká a cokoli je prý „extra“, aniž by to navíc bylo někde uvedeno – tak to za mne prostě na známku „super“ tentokrát není.

Masáž: Mix masáž (resp. názvy masáže se na různých stránkách webu Nirvany liší)

Délka: 2 masáže po 60 minutách

Cena masáže: dle ceníku 2200 Kč, ve skutečnosti 1. masáž 1200 Kč (sleva Ťapky ze speciální akce Nirvany za předchozí recenzi), 2. masáž 1800 Kč (sleva Ťapky akce únor)

Hodnocení: (průměr, nic moc)

Odkaz: https://www.tapky.info/?4885,caroline-nirvana-masaz-775-445-442-775445442

IMG_4204.jpeg

4.3 6 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
3 března, 2024 20:58

Napsal jsi to dobře. Recenze tady nejsou jen na opěvování masérek, ale také na poukázání na věci, které by se daly zlepšit. Dobrý salon a masérka se budou snažit tyto nedostatky do budoucna co nejvíce odstranit. Je velký rozdíl mezi slušně napsanou konstruktivní kritikou a kydání hoven 😀 Jinak když si už salon ptá vyšší cenu v porovnání s konkurencí, tak bych očekával, že tam budou ta zatracená zrcadla umístěna správně, to je fakt takový problém?

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx