Erotické masáže Praha

Sandy – Candy Shop

Objednání jako vždy přez wa, den předem, původně jsem chtěl za jinou slečnou, bohužel v daný čas měla plno, operatorka nabízela jičasy ale to zase nemůžu já.
Po krátké uvaze jsem bral sandy, v salonu je krátce, jsem upozorněn že nedělá extas, což mi nevadí, většinou neberu pokud nejsou sympatie.

Příchod jako vždy bez problému, tentokrát byli dveře do sklepa pootevřené, nakouknu a slečna recepční na mě volá at ani nezavírám 🙂
Na baru klasika co k pití zakym jsem přišel, dostávám vodu a čekám na sandy, po chvíli přichází vítáme se a jdeme na pokoj u recepce.

Hned se mě ptá jestli můžeme mluvit anglicky, že je tady krátce, nemám s tim problém. Pak ještě vytahuje kartu jokera, což je akce + 10min.
Začnu ze sebe shazovat oblečení a u toho povídáme, po chvíli říkám že jsem ready na sprchu, sandy povídá a zapoměla se svlékat 🙂
shodí ze sebe šatičky, už čekám u sprchy, sandy přichází má krásné štíhlé tělo, je taková drobná, krásné prsa asi jedníčky ale vypadají větší.
Před sprchou se na mě vrhne začneme se objímat, hladit koukáme si z blízka do očí, usměvy, mazlení prostě pecka. 🙂
Posuneme se do sprchy kde to celé pokračuje ve stejném duchu, sandy je trochu menší
takže se musím krčit nebo ona stojí na špičkách 🙂 snaží se otevřít sprcháš a vůbec jí to nejde, oba nás to rozesměje,
sprcháč otevírám a do nastavených dlaní mačkám obsah. Namydlíme se a opláchneme. Sandy mi pomáhá při utírání, stoupne si na schod u sprchy a utírá mi záda.

Masáž začíná klasicky na břiše, sandy sedí vedle mě roztírá mi olej po zádech, občas se přiblíží, zavzdychá do ucha, políbí krk nebo tváře.
Rozjede b2b, klekne si vedle mě prsama přejíždí přez záda, vystřídá strany, pak se zapře rukama vedle mojí hlavy a začne se klouzat, hladím jí prsty na rukou
sandy po chvíli proplete prsty, přijde líbání krku, tváře, oční kontakt hlavy máme u sebe má dost rajcovní pohled. 🙂 Nezapomíná ani na občasnou kontrolu tam dole.

Otočka přichází asi v půlce, proběhnou pohledy do očí usměvy, usměvy a jde se na masáž. Opět rozlití oleje, prsama přejíždí po hrudníku, hladím jí zadek, který krásně vystrkuje.
Sandy přejde na koníčka začne poskakovat s kamošem v ruce a přitom se mi dívá do očí, v čas přestává a opět si klekne z boku a prsy přjíždí po těle, opět ji hladím a zkusím
zajet i mezi nohy bez zákazu, začnu ji dáždit, sandy začne vzdychat a krásně u toho vlhne. 🙂 přestane masírovat a jen drží polohu abych ji měl na dosah.
Ještě zopakuje polohu kdy máme hlavy u sebe, kouká do očí a má vážný rajcovní pohled. Pak se přesune an 69, vystrší na mě zadek a začíná honit, začnu jí to oplácet,
sandy opět vlhne a vzdychá dost nahlas, pochvíli je vymalováno, kapesníčky a sandy se přitulí z vážného pohledu se změní na roztomilí smějící se.
Ještě máme asi 20min tak mi promasíruje ruce, povídáme.

Závěrečná sprcha opět extremě mazlivá, kontaktní opakují se pohledy do očí, líbání krku.
Pak už jen proběhne platba, sandy odběhne vrací mi, loučíme se na baru, jdu po schodech nahoru a sandy mi ještě mává. Venku jsem po 75min.

Sandy je v česku krátce takže domluva jedine anglicky, je hodně mazlivá, má rajcovní pohled a zároven je i roztomilá, neměla žádne upravy jen udělané řasy,
věk a míry co mají na webu cca sedí, má větší rty ale budou přírodní.

mix masáž
60min + 10min akce
1700kč (akce)

Hodnocení:

https://www.tapky.info/?5011,sandy-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

sandy-6-1.webp sandy-8-0.webp

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx