Erotické masáže Praha

Ellie – Rabbit Hall

Na masáž jdem s kamarádem. On je z toho trochu nervózní, na ničem podobném nikdy nebyl, ale zvu mu to jako dárek …takže když to je zadarmo, samozřejmě se mu začne chtít. Na stránkách Rabbit Hall volím Ellie. Chci nějakou drobnější, na první pohled dynamičtější holčinu. Zajímá mě už předem, jaký bude porovnání s klasickým privátem, očekávám prémiovější zážitek, ale k tomu na konci.

Ve dveřích na nás čekají dvě krásné mladé slečny. Podle upřímných úsměvů je vidět, že práce je baví. V duch si říkám: ,,beztak se obě usmívají, protože já a můj kámoš jsme zatraceně sexy”

Na pokoji si chvíli povídáme, napiju se vody, Ellie se zatím chystá. Já na sebe vodu omylem vyleju, jsem rád, že jsem pobavil 😀 Zajímá mě, jak tahle práce funguje, hodně se ptám, Ellie se pořád usmívá, dopíjím vodu …tohle se mi líbí, tohle bude bomba, říkám si.

Zvednu se, a jdeme do sprchy. Mám chuť se jí dotýkat… její tělo mi přijde zajímavý. Dost mě bere, holek mi postelí prošlo asi 80 a musím říct, že málokdy mě někdo nadchne. Tentokrát to přišlo. Nějaká holka ten náboj v oku má, nějaká ne …Ellie je v té první skupině.

K těm očím: to je docela důležitý, protože Ellie po celou dobu udržovala naprosto perfektní oční kontakt, je to něco vzrušujícího. Je z toho cítit, že je tady a teď, že je opravdová profesionálka, že mi ten večer odevzdává kousek sebe, kousek svojí hodnoty. V tomhle duchu se nesla celá B2B. Každý dotek, každý pohled, každý její pohyb byl něčím speciální. Neskutečný, co se žena dokáže naučit, říkám si.

Teď trochu souhrnem k pocitům: nechce se mi úplně popisovat chronologicky co se odehrávalo. Tohle mi přijde důležitější… bylo to skoro až spirituální. Těžko říct, jak to ta holka dělá, ale když člověk zavřel oči, mohl se nechat unášet až do vesmíru. Byl to naprostý vrchol toho nejlepšího relaxu, skoro až meditativní. Když člověk oči otevřel, byl to vrchol něhy a vzrušení zároveň. Pozoroval jsem její tělo, jak se hýbe, koukal jsem se jí do očí. Byl jsem konečně teď a tady. Vzrušovala mě a měl jsem chuť jí to nějak oplatit, začít jí to dělat. Věřím, že dobře vím, jak ženu vystřelit k extázi, a chtěl jsem jí taky něco dopřát. Tu myšlenku jsem ale zavrhnul, snížil bych tím úroveň zážitku.

Suma sumárum: pokud chce někdo zažít něco neopakovatelného tak tohle je to pravé. Není to o sexu ale intimitě. Privát je neosobní, neintimní. Vlastně až nepříjemný prostředí. Tohle je naopak vrchol vší intimity. Je to něco, na co se vzpomíná… a jestli v tomhle světě chcete volit profesionálku, co vás do tohohle tranzu dostane, nemůžete mít nikoho lepšího než Ellie. Má u mě 10/10.

S kamarádem jsme ještě prohodili pár vtipů, obejmuli jsme se, a další 3 hodiny jsme seděli na baru nebo se procházeli noční Prahou. Vstřebávali jsme ten zážitek, a neustále jsme se usmívali. Bylo nám oběma jasný, že tohle budem chtít znova.

2.4 8 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx