Erotické masáže Praha

Liana – Rabbit Hall

Mám tu pro vás recenzi na Lianu. Já jí navštívil ve Vršovické, což asi netřeba nějak zvlášť představovat. Vchod v patře nad Penny, když jsem byl poprvé, tak jsem to teda trochu hledal.

Každopádně po zazvonění mi hned přichází otevřít Liana. Nabízí nějaké to pití a už si mě odvádí na pokoj.

Liana je holka z východu a komunikace s ní probíhá v angličtině. Je opravdu hezky vysoká, krásně tvarovené tělo a prdelka a menší prsa.

Jak je to u králíka dobrým zvykem, nabídla mi Liana společnou sprchu, kterou jsem neodmítl. Ta byla spíše jen omývací, ale aspoň jsem si poprvé pořádně prohlédl její tělo.

Po příchodu na futon začíná masáží chodidel a zad, spíš taková relaxační masáž, což mi na úvod docela bodne. Postupně začíná i dobře navozovat správnou erotickou atmosféru. Proplétání prstů, lehké vzdychani do ucha, každopádně mi přijde, že má z velké části naučenou sestavu, které se drží.

Po otočce začala Liana spíše takovým hlazením a masáží jednotlivých částí mého těla. Postupně k tomu přidala také tělo na tělo. Nezapomínala se ani věnovat mému rozkroku. Pokračovala také ve slušném GFE, to lehké vzdychani mě opravdu vždycky dostává, a k tomu navíc pohledy do očí. No po nějaké době se to už nedalo vydržet a bylo hotovo. Každopádně Liana měla poměrně dobře vymakané techniky a věděla co dělá. Jen jak říkám, chvílemi možná bylo trošku poznat, že má naučenou sestavu a té se drží. Ale jinak masáž celkově hodnotím jako jednu z těch lepších a asi můžu ostatním doporučit. Kdo jste na vyšší holky, tak zajděte určitě.

Hodnocení dobrá

Erotický mix, 1h, 1600 Kč (akce)

https://www.tapky.info/?4890,liana-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Liana5.jpg

2 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx