Splašky a smyšlené promo recenze

Ellie – Rabitt Hall

Je úterý odpoledne a já si to kráčim na Vinohradskou.  Těším se kdo mi dneska otevře dveře. Jelikož jsem si vybral, podle fotek krasnou mladou blondýnku a že jich tam teda moc není. Tělo jak Venuše, tak uvidí, zda fotky nelžou. 

Zvoním zvoním… Kračím si to dolu po schodech a už na mě zpoza dveří vykukuje blondatá slečná, která se roztomile chichotá. Takové malé slunce. To potěší, když člověk vidí, že se na něj tak nekdo už od příchodu směje, těší a vyhlíži ho.   Představili jsme se, Ellie se mi podívala při podaní rukou hluboce do očí, taju pod jejím pohledem. Odvadí si me na pokoj. 

Je tak milá a všímavá.  Pta se jaký jsem měl den, jestli mě něco trapí a zda chci o tom mluvit. 

Jdem do sprchy, kde mě hezky namydlí at ji pořádně voním. Zajíždí i na místa kde se mi to líbí. Když mi myje záda, tak si všímam a cítit že postaví na špičky a přitiskne na mne ty své krásné vnady. 

 Masáž na břiše : Lehce mě hladí a masíruje hlavu a krk. Pomalu začíná nanášet olej.  Nanesla ho pouze na mé tělo a ma pak rozmazávala svým tělem. Ellie za me umí famózní b2b byl jsem unášen. Zastavení a její objeti plnou vahou. Bylo to tak opojné. Jen jsem se mohl usmívat blahem. Použivala kolena, lokty, klouzala se celých 15 minut. 

Masáž na zádech:  Otačím se už s třetí nohou v pozoru. Šíleně me rajcuje. 

Masaz prvně zacina z boku pouze prsy. Tu a tam ji občas projedu poklad. Mrkne na me, ze pouze zvenku a ruku mi pohladí. Tudíž vic nezkouším.  Ani nevim jak to udělala a pres b2b je už celým tělem na me. Citim její cele hebke a jemné telo na mem. Položila mi na její zadeček me ruce a divala se mi hluboce do oči. Asi jsem se zamiloval.  B2b bylo takove, ze jsem ji musel brzdit protoze jsem mel co delat. Ty její pohledy s úsměvem na tváři. Ellie proste vi, co dela. Ztrácel jsem se . Nechtěl jsem, aby to skončilo.

Je to tu ! Střííkam.  Rukou se ho ani nedotkla. Tohle jsem jeste nezažil.

Ke konci společne mazleni a povídání. Kdy mi vypráví zážitky co rada děla a jestli se mi líbila masaz, mam napsat recenzi. Udelam ji radost a rada si přečte Feedback.

Jestli ji čteš sluníčko, jsi uzasna jen v tom pokračuj dal.

Shrnutí : Salon a atmosféra 9/10

Fotky masérky a realita 10/10

Samotná masaz 10/10

Erotický mix

60 min / 1600 kč

https://www.tapky.info/?4888,ellie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Hodnocení recenze:  

IMG_6968-1.jpeg IMG_6969-0.jpeg

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx