Erotické masáže Praha

Paula – Masáže Paula

Ahoj všichni,

před pár dny se mi naskytla cesta do Prahy a jelikož jsem věděl, že mi zbyde trochu času, tak jsem se rozhodl navštívit Paulu.

Objednával jsem se pár dní dopředu přes SMS. Objednání proběhlo zhruba v době, kdy Paula skončila v Alfa masážích a začala na sebe (o čemž jsem nevěděl), takže jsem nejdříve psal na Alfa masáže, kde mi bylo řečeno, že Paula už u nich není, že je v Podolí. Objednání samotné se vydařilo na první pokus, takže vše v pohodě. Komunikace je taková neformální, už do telefonu Paula píše, že se těší. Je to takový malý detail, na kterém v podstatě nezáleží, ale udělalo mi to radost.

V domluvený čas přicházím dle instrukcí na místo. Jako obvykle jsem byl před masáží celkem dost nervózní, což ale bylo okamžitě pryč, hned jak Paula otevřela dveře. Takhle upovídanou a srdečnou holku, jsem už dlouho hodně nepotkal. Z Pauly úplně jde hrozný množství pozitivní energie. Ihned se ptá jestli chci papuče, co chci k pití, jak se mám, jak jsem se o ní dozvěděl, odkud jsem, jaká byla cesta, co jsem měl k snídani a tak dál. Na prolomení ledů po prvotním setkáním je tohle úplně báječný, hnedko jsem se cítil jak s dlouholetou kamarádkou. Po úvodním pokecu mě provází malým, ale hezkým a útulným bytečkem, svlékáme se a jdeme do sprchy.

Sprcha super, krátké omytí a pak frontální útok na péro. Nejdříve škádlení zezadu, pak otočení a začíná jízda. Foukání na péro, mezi kozy, honění, do toho takové vzrušené porno úsměvy, co si budeme moc dlouho vydržet nejde. Po vystříkání na kozy mě úplně dostalo, když Paula vycenila zuby a svými slinami napodobovala sperma v puse. Vypadalo to opravdu hodně přesvědčivě a zase takovej malej super detail.

Po přesunu na matraci začínáme na břiše. Lehl jsem si trochu nešikovně, že mi péro zůstalo pod tělem, na čež si mě Paula hned srovnala, aby ho měla v dosahu. Masáži na břiše taky nemám co vytknout, je to taková kombinace sportovní masáže zad (kterou Paula umí moc dobře) a erotické masáže, kdy škádlí péro, hráz i zadek a prokládá to menším dirty talkem. Během sportovní části mluvíme o všem možným s Paulou ta konverzace jde úplně sama.

Otočka zhruba v půlce a tady začíná čiště erotická část. 69, imitace koníčka, foot-job, mezi kozy, mazlení, prostě všecho na co si člověk vzpomene. K dotekům Paula sama vyzývá. Vždy než začnu masérku dráždit mezi nohama, začínám radši obezřetně a pomalu a čekám, jaká bude reakce. Když jsem takhle začal u Pauly, tak mi na to řekla, cituji, pořádně mi rozjeď tu kundičku. Takže v tomhle ohledu taky paráda. Chvilinku před koncem se mě Paula ptá, jestli nechci zkusit masáž prostaty. Nikdy předtím jsem to nezkoušel, ale byl jsem zvědavý a, tak říkám, že ano. Paula nasazuje rukavici, jednou rukou se věnuje péru, druhou zadku. Po chvilce je vymalováno. Hned po činu mi Paula říká, že to prý nebyla úplně ta pravá masáž prostaty, že byla jen na kraji. Mě to teda přišlo až až, ale věřím ji :D.

Potom následuje společná sprcha, zase pokec a odchod. Paula vůbec nikam nespěchala, přetáhli jsme asi o deset minut.

Celkově byla za mě masáž naprosto super a nemám co vytknout. Líbily se mi drobný detaily, jakože Paula do sms napíše, že se na vás těší, po osprchování si vás sama usuší a celkově ten zájem a péči, kterou projevuje, to je úplně top. Sprcha + masáž je mega erotická, sexy úsměvy, dirty talk. Takže závěrem jednoznačně paráda, doporučení určitě, opakování zcela jisté.

Shrnutí:

  • Slečna – Paula, Masáže Paula
  • Druh masáže: Zde není na výběr, jen jeden druh se vším.
  • Délka: 60 min
  • Cena: 2500 Kč.

https://www.tapky.info/?1734,paula-masaze-paula-704-473-033-eroticka-maserka

paula_02.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
28 února, 2024 16:31

Ahoj,chystám se…skvělá recenze,dle by to měla splňovat každá masérka,která dělá toto zaměstnání..

28 února, 2024 20:49
Reply to  Cakorev

Chtěl jsem vedet jak je vybavena na hrudi😉

29 února, 2024 10:21

To je jen detail,jde mi o celkový dojem..a přístup..

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx