Erotické masáže Praha

Jana – LoveMe Massage

Chtěl jsem zažít něco nového a tak jsem se vydal vyzkoušet nový salon. Dlouho jsem vybíral, až jsem zvolil LoveMe. Objednání celkem bez problémů. Z volných masérek jsem zvolil Janu (na stránkách jako Yana), štíhlou blondýnku s menším poprsím. Dostal jsem instrukce dostavit se na pobočku v Bílkově ulici.

Vchod je přímo z ulice a hned za dveřmi je recepce, kde jsem se ohlásil. Byl jsem tam trochu dříve a recepční mi řekla, že Jana si skočila na kafe. Nevadilo mi to, posadil jsem se a čekal. Za chvíli přišla Jana a ptala se mě jakou masáž budu chtít. Nejprve jsem chtěl Mix, ale sama mi doporučila Pussycat, že je to lepší. Nechal jsem se zlákat, ale v zápětí jsem byl upozorněn, že Pussycat v LoveMe znamená jen líbání na tělo a doteky dole, nikoliv líbání intimních partií. Cítil jsem trochu ojeb, ale souhlasil jsem. Jana vypadala sympaticky a doufal jsem, že masáž bude jízda.

Pak mě odvedla na pokoj, kam se šlo po točitých schodech dolů do podzemí. Pokoj nemá žádné dveře, prostě jen točité schodiště nahoru a dolů, to se mi moc nelíbilo. Odložil jsem věci a dostal ručník. Pak mě Jana odvedla opět po schodech nahoru do sprchy. Ptal jsem se na společnou sprchu a řekla mi, že bude na konci. To se mi taky moc nelíbilo a požádal jsem o sprchu i na začátku. To se zase moc nelíbilo Janě, ale svolila. Tu úvodní seznamovací část ve sprše mám nejraději.

Bohužel společná sprcha byla hodně odtažitá. Jana ode mě stála na vzdálenost paží. Když jsem se snažil seznámit s jejím tělem, tak se spíše zdráhala. Trochu jsem se seznámil s drobnými ňadry, které mají pěkně vystouplé bradavky, ale víc se nedělo. Jen mi namydlila hruď a byl konec. Žádný zájem o kamaráda ani o společné pomazlení. Erotika nula. Začínal jsem mít špatnou náladu 🙁
Když si vzpomenu na společnou sprchu u Barbary, která přímo vybízí k dotekům všude na těle, tak jsem věděl, že jsem špatně.

Pak opět po schodech dolů a na lůžko. Na břiše se nic zásadního nedělo. Nejprve letmé doteky, pak masáž nohou a zad. Masáž byla celkem příjemná, ale mojí špatnou náladu nezlepšila. Pak začala B2B, které bylo povedené. Tělo měla krásně teplé a třela se hezky, ale mě se pořád honila hlavou nepovedená sprcha a nějak jsem se nedokázal uvolnit.

Po otočce chvíli masírovala nohy a hruď. Vždy byla tak daleko, že jsem dosáhl jen na koleno. Pak se začala otírat břichem o intimní partie a rukou dráždit. To trochu začínalo mít parametry erotické masáže. Hladil jsem jí při tom po zadečku, který má krásně drobný. Snažil jsem se zajímat jazykem o její ňadra ale moc příležitosti mi nedala.

Pak se přetočila do polohy 69, ale zadečkem co nejdál ode mě. Snažil jsem se rukou dosáhnout na prsa, ale musel jsem se zvednout. Snažil jsem se jí dát pusu na zadek, ale opět se trochu posunula. Tak jsem si lehl, hladil ji po zadku a nechal se vyhonit. Žádný pokus o oddálení, žádná rafinovanost a péče. Byl jsem vlastně rád, že je hotovo a těšil se domů.

Pak na mě naházela asi tunu ubrousků a postupně utřela. Času bylo ještě celkem dost a tak jsem jen ležel a přemýšlel o tom, že jsem na špatném místě. Chvíli mě ještě jemně hladila po těle a pak se šlo do sprchy, kde jsme sice byli spolu, ale každý se umýval zvlášť.

Když to srovnám se zážitky, které jsem měl v jiných salonech, tak za mě propadák. Slečna je sympatická, má pěkné tělo a když by přidala snahu, tak by to nemuselo být tak špatné. Prostory salonu v Bílkově ulici také nejsou nic moc. Na chodbách je to samá pračka a sušička jako v nějaké prádelně a místnost bez dveří mi také nesedla.

Na to, že jsem platil za Pussycat, tak jsem žádné prvky této masáže nepocítil. Byla to stejná masáž, které se jinde říká „klasická“. Celkem to bylo na 60 minut za 2700,- Přišel jsem si podvedený a odcházel s pocitem nasrání. Chtěl jsem relax a uvolnění a dostal jsem spíš ojeb. Asi jsou tu hlavně pro turisty a trvalí zákazníci je nezajímají.

Do tohoto salonu se jen tak nevrátím. Určitě ne do pobočky v Bílkově ulici.

Hodnocení:

(špatná)

https://tapky.info/?4908,jana-loveme-massage-727-855-109-727855109

 

6563d3d085046_eroticmasseuse-loveme-Jana3.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
27 února, 2024 20:43

Koukám, že jsem měl buď štěstí na zrovna fajn maserky a nebo jsem byl moc namlsanej. Nevím nevim. Je fakt, že holky tohle moc neřeší ty stálý zákazníky. Přijde mi to fakt divný, co se týká týhle pussycat masáže. Podle mě, nikdo jim neřekl, o co jde 🙁 a jsou to jenom prázdný slova

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx