Erotické masáže Praha

Samanta – Infinity Spa

Nedávno se v nabídce infinity objevilo několik nových slečen, u samanty mě zaujali fotky a výška, mám přez 180 takže rád někdy zkusím i vyšší slečnu. Nemusíte se krčit ve sprše atd. 🙂
Objednání klasicky přez WA bez problému, dostanu adresu halkova ulice a instrukce..

Dorazím na místo zdárně se dostanu přez všechny dveře, už se vítám se samantou. Mluví anglicky což mi nevadilo, vítáme se podáním ruky a jdeme na pokoj. Bylo slyšet že dnes holky moc práce nemají a tak si povídají a smějou se. Na pokoji se domlováme na masaži, beru jen klasickou erotickou, podle toho jak se samanta tváří tak tuším že GFE to nebude, shodím oblečení a čekám až se samanta vrátí.
Sprcha byla společná ale ne ve vaně ale na vedlejším pokoji se saunou, rohová docela malá, těšil jsem se že se pěkně pomazlíme.
Opak byl pravdou, samanta nastříkala vodu na sebe trochu na mě, pak trochu sprcháče a konec jdeme ven! vzal jsem si sprchu a ještě se opláchl, samanta mlčky kouká, nepřítomný pohled.

Vracíme se na pokoj začíná masáž na břiše, většinu času mi sedí na nohou hned za zadkem a hladí záda, proběhne i hlazení nohou, škrábe mě nehty po zádech ale nějak mě to nebere, většinou z toho mám husí kuži ale tady nic, nenašla asi to správné místo.. body to body probíhá bokem 🙂 klečí vedle a prsy tře záda. Neříkal bych tomu vůbec body to cokoliv.. pak mi ještě masírovala nohou záda. Bylo vidět že nějaký zkušenosti má, nedá se mluvit o jakékoliv erotice. Dole se vůbec nedotýka. Myšlenkama jsem uplně jinde, už přemýšlím kam si půjdu spravit chuť, co mě čeká v práci atd. prostě věci co na masáži řešit nechcete.

Otočka asi v druhé polovině, rozleje olej, zase většinu času klečí vedle a prsy přejíždí přez břicho, hrudník.
Snažím se zapojit, hladím jí nohy, ruce ale vůbec žádná reakce, o pohledech do očí nebo usměvu nemůže být ani řeč. Zakončení proběhlo tak že si sedla vedle mě, otočila se zády a začala honit. Musel jsem se snažit aby to dotáhla do konce. Pak už jen kapesníčky a zase sedí zády ke mě a hladí mě na břiše, připadal jsem si jednou zase jako nějaký netvor nebo starej dědek, přitom mezi náma neni ani dekáda!
Snažil jsem trochu rozbít tu tichou chvilku, bohužel dostávám jen jednoduché odpovědi, anglicky taky moc neumí. Dostanu z ní že tady pracuje 3 týdny ale že před tim pracovala 10 měsíců jinde. Česky se jí učit nechce.. No naštěsí jdeme do sprchy, která je zase extremě rychlá ani se nenamydlíme a už by chtěla jít ven, tak jí prosím jestli mi umyje záda, poprvé se usměje a opláchne my záda.

Na pokoji začne balit prostěradlo atd. asi aby jí nic neuteklo a mohla si pokecat s holkama.
Pak ještě objetí u dveří a jsem venku, čas dodržen.

Přišlo mi to celý jako totální bizár, slečna neni srovnaná s tim co dělá, divím se že jí to vydrželo tak dlouho. Je to ledová královna, stejný druh masáže jsem zažil i s kate která taky žádné GFE netvořila ale ta masáž byla asi tak 100x lepší! I naše firemní masérka při NE erotické masáži vytvoří víc erotiky než samanta. Popravdě nečekal bych že tohle zažiju v infinity. Jinak prostory jsou pořád stejné, bez jakékoliv změny.

Samanta je ukrajinka, věk 21 asi sedí, prsa 2ky přírodní, žádné líčení, štíhlá vysoká postava, trochu bříško ale nic hrozného, fotky na webu asi nebudou její ale jsou celkem podobné, česky umí jen pár slov.

Klasická erotická masáž
60 minut
1900 kč

https://www.tapky.info/?5006,samanta-infinity-spa-603-373-881-603373881

Hodnocení

IMG_9746-785x1024.jpeg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
26 února, 2024 11:37

Nejhorší, nejsmutnější a nejnepříjemnější pozice masérky jaká vůbec existuje je sedíc vedle klienta mimo jeho dosah otočená k němu zády. 🙁 Psychická i fyzická absence je tím dokonána.

Last edited 8 měsíců před by Sktr
jan.cinert
5 března, 2024 16:52

Já měl štěstí, že si při finále nesedla vedle mě, ale na mě.

jan.cinert
9 března, 2024 01:47
Reply to  legi93

Nemyslím štěstí jako pocit, ale jako štěstí (výhodu) oproti recenzentovi, u kterého si sedla vedle (asi u ní běžná praxe).

Last edited 7 měsíců před by jan.cinert
5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx