Erotické masáže Praha

Nicola – Infinity Spa

Nicolu jsem měl už dlouho vyhlédnutou díky mnoha pozitivním recenzím, podle kterých by to s ní měl být velmi příjemný zážitek. Podle jejího profilu bych si ji bez těch hodnocení možná nevybral, neboť preferejum spíše „těžší“ masérky 😀 které je více cítit na těle u B2B.

Masáž proběhla na Hálkově ulici v té největší místnosti se saunou a vlastním vstupem do koupelny. Je to podle mě jejich nejlepší pokoj s dostatkem světla a parádním zrcadlem. Uvítání od Nicoly takové vlažnější, wow efekt se nekonal. Po upřesnění typu masáže jdeme do společné sprchy. Tam je to také takové vlažnější a nemyslím tím teplotu vody.

Nicola je malinká, takže jí nevidím do očí. Ale už tady si všímám, že něco asi není v pořádku. Dívá se výhradně směrem dolů a vypadá unaveně/smutně. Trochu se ke mně přitulí, když jí umývám záda. Tělo má naprosto štíhlé, ani gram tuku navíc, pěkný zadek a maličká prsa s výraznými bradavkami.

V pasáži na břiše mě velmi zaujala klasickou ruční masáží. Myslím, že Nicola je opravdová masérka. Šikovnými prstíky mi nahmatala ztuhlé svaly a krásně po celé délce je rozmasírovala. Věnovala se více levé straně mých zad, kde asi našla více svalových uzlů. Bylo to fakt dobré a relaxační, i když mnozí z nás tam nechodí vysloveně z tohoto důvodu. Já to umím ocenit a bylo by moc fajn, kdyby se všechny erotické masérky naučily i profesionální masáž.

Po kvalitním rozmasírování celého těla se Nicola začne krásně celá natírat olejem. Následuje body to body ze všech možných stran. Nicola je lehounká a obratná. K masáži používá často svůj zadeček a klín. V zrcadle je to zajímavé sledovat a Nicola se nebojí ukázat mi v něm všechny části jejího malého těla. Ale GFE bohužel skoro žádné. Nicola je celou dobu totálně ticho, žádná komunikace ani vokál. I otočku mi naznačí jen rukama.

Po otočce se znovu naolejuje a jde na body to body. Opět vystřídá mnoho poloh i takových odvážnějších. Dává si ho mezi stehna nebo ho masíruje svým klínem. Nemůžu si moc stěžovat. Nicola nemá žádné zákazy, ale mně se ji nechce při takové vlažnější atmosféře dole nějak moc dráždit. V poloze nos na nos má zavřené oči, ale umí se pěkně přitulit, otírá se tváří o moji a trochu slyším její zrychlený dech. To je asi nejkrásnější okamžik této hodinky. Proběhne i poloha na koníčka, i 69ka.

K vyvrcholení si sedá mezi mé nohy mimo můj dosah a začíná rychlejším tempem honit. No jo, Nicola trefila polohu, kterou nemám rád, ještě když se při tom vůbec neprojevuje. Tak se zvedám a hraji s jejími bradavkami. S nulovým GFE moje vyvrcholení poněkud trvá, ale ruční práci má vytrvalou i když trochu mechanickou, takže nakonec úspěšně dobojované. Nicola se konečně i usměje.

Nemáme už čas, tak mě žene do sprchy, tak jdu napřed. Dveře jsem pro ni nechal otevřené a vlezu do vany. Když se za ní ohlédnu vidím, jak opouští místnost. Ach, tak tím to pohřbila. Dlouho jsem nezažil, aby se mnou nešla masérka po masáži do sprchy a nepomohla s umytím oleje. Rád si právě tady s masérkou pokecám, když je už taková uvolněnější atmosféra a už se lépe známe. Platba a rozloučení. Nicola se usmívá. Posledních 5 minut s ní bylo v tomto směru nejhezčích.

Tak nevím no, měl jsem na konci smíšené pocity. Odcházel jsem trochu smutný z toho, že to nebylo takové, jaké jsem si podle recenzí představoval. Byla to standardní masáž na úrovni, ale v rámci Infinity nejslabší GFE za poslední návštěvy. Jako by to byla jiná Nicola, než navštívili kolegové. Nevím ani jakou má barvu očí. Tak buď jsem se jí fest nelíbil nebo toho měla příliš moc. Škoda. Smůla.

Vybrat vhodného smajlíka je v tomto případě poněkud obtížnější. Na usmátého to ve srovnání s kolegyněmi úplně nebylo, ale na průměrného to také až tak nebylo, spíše někde mezi těmito dvěma. Snad to byl jen nějaký její slabší den nebo jsem jí prostě něčím výrazně nesedl. Nicola mi přesto byla sympatická a předvedla technicky dobrou masáž se slabým GFE.

S přimhouřenýma očima a s odřenýma ušima hodnotím 🙂 a opakovat nebudu. I tak má prý pořád plno, mě nepotřebuje 🙂 Čas dodržen.

Klasická erotická masáž na 60 minut za 1900kč.

https://tapky.info/?4297,nicola-infinity-spa-603-373-881-603373881

nicola2-0.jpeg nicola-1.jpeg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
26 února, 2024 20:05

Mmmm, tak to je mi tedy zvláštní, V Infinity, drží dost dobrej standart, ale taky jsem měl už bohužel slabší masérky 🙁 no nic, díky za recku a zkusim za pár týdnů, něco přihodit i z mého pohledu 🙂

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx