Diskuze

Lze první setkání zlepšit?

Napadá mě docela zajímavá otázka a lehce i taková menší úvaha, co když je premiérový setkání se slečnou špatný. Je tu taky někdo tak trochu možná až moc naivní a až moc optimistickej a řiká si: Jó, tohle bude super, tohle bude jízda, tohle milinokrát lepší a třeba je to stejný, né-li ještě horší? Možná co se týká sprchy, tak ji asi někteří z nás, rády pomazlí ve sprše a zkouší bejt malinko osobní. Jenže i přesto, že je výběr stále super, někteří z nás, se prostě musí spálit 🙁 a rovnou dvakrát, aby fakt věděli, že slečna byla už poprvé špatná nebo málo sexy?

Přirovnal bych to ke špatnýmu filmu. Když jdete do kina a film nebo představení v tom a onom divadle, se vám nelíbí, řikáte si, že prostě blbá zkušenost a jde se dál, ale někdy v nás stejně ještě dlouho poté bublá jakási zvědavost, jestli se náhodou něco nezměnilo a musíme se znova přesvědčit…..(i když to jsou mnohdy fakt vyhozený prachy)

3 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
mike.pokor
28 února, 2024 13:17

Očekávání kazí radost 😀 šel bych jinam bez jakéhokoliv očekávání, něco jako když jdeš nakupovat a jsi zvědavý na co narazíš. A na místě uvidíš. Po zkušenosti jdeš dál, jako když si koupíš třeba nový dresing do salátu, ale tenhle ti zrovna nechutná.

Nešel bych po špatné zkušenosti na stejné místo, abych to „napravil“

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx