Erotické masáže Praha

Lucie – Studio Le Velour

Lucie – Studio Le Velour

Další návštěva v mém oblíbeném Le Velour. Objednání bez problémů jako vždy přes jejich stránky. Co se týče objednávání, tak mají jeden z nejlepších systémů. Po objednání vše potvrdí pomocí SMS a emailu, kde dostanete i veškeré informace ohledně příchodu do studia. Studio se nachází na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Před domem není potřeba nikam volat, diskrétně zazvoníte a celkem rychle se dostanete dovnitř. Poté po schodech dolů a následně čekáte před dveřmi, až vám dívka otevře. Na Lucku jsem čekal o něco déle, než bývá zvykem, ale nikoho dalšího jsem nepotkal, takže OK.

V případě Lucky se čekání navíc bohatě vyplatilo. Otevřela v sexy oblečení zdůrazňující její největší přednosti, v pohledném obličeji vykouzlila milý, rošťácký úsměv a já tušil, že to bude Ok, ostatně jako zatím vždy v tomto studiu. Po příchodu do pokoje mi Lucie nabídla pití a usadila mne na gauč. Povídání před akcí bylo o něco delší, než jsem zvyklí a Lucie měla celkem dost konkrétních dotazů k průběhu masáže a tomu, co od ní očekávám. Na závěr mi jasně oznámila, že jakékoliv doteky mezi jejíma nohama jsou pro mne tabu a zeptala se, zda jsem s tím OK. Poté jsem byl poslán do sprchy, kde Lucie zkontrolovala, zda je tam vše OK a zanechala mne o samotě. Bohužel zde vzhledem k velikosti sprchy a jejímu umístění na společné chodbě není možné společné osprchování.

Po návratu ze sprchy, mě Lucie čekala stojící před postelí jen v prádýlku. Odložil jsem ručník a vydal se nahý směrem k ní. Následovalo obligátní mazlení ve stoje. Lucie se snažila pěkně přitulit a velice příjemně jezdila prstíky po mém těle. Já ji nejprve také pohladil po zádech (nechtěl jsem ji hned chytit za kozy…ikdyž to nutkání jsem při pohledu na ni měl), ale dlouho jsem to nevydržel a neomylně se k nim blížil. Lucie je na to jistě zvyklá, jen se usmála a poslušně držela. Po chvíli mě vyzvala, zda si s nimi nechci pohrát bez podprsenky? Nemusela se ptát dvakrát! Asi minutu mě nechala a pak se zeptala, zda se nepřesuneme na postel.

Masáž zad zahájila jemným, sexy přejížděním svých prstíků po mých zádech, před zadek až na stehna, velice příjemná praktika. Následně přešla do klasické masáže zad, který byla velice poctivá. S jejím postupným přesouváním se do nižších partií (zadek a nohy) to přecházelo spíše v takové hlazení, ale velice příjemné. Tuhle fyzickou slast, jsem samozřejmě doplnil i sexy pohledy na tělo pěkné holky a nemohl jsem se dočkat otočky, až si zase pohraji s těmi kozisky, které tak bezostyšně vystavuje v zrcadlech. Když změnil polohu a začala do zrcadla špulit svůj zadeček, tak jsem si uvědomil, že jsme při seznamovačce zapomněli svléknout kalhotky… Ale vlastně to nebylo vůbec na škodu, ten pohled nebyl o nic méně sexy a navíc to povzbuzovalo mou fantazii a byla to další věc na těšení se. Masáž zakončila opět jemným přejížděním svých prstíků po mém těle a tentokrát zavítala i hlouběji mezi nohy. Následovala výzva k otočce.

Evidentně si byla vědoma onoho přebývajícího kousku oblečení. Postavila se nade mne a smyslně si s těmi kalhotkami začala hrát a pozvolna je svlékat, což na mne mělo očekávaný efekt. Tuto část masáže zahájila intenzivním hlazením mého přirození a oblasti vnitřní strany stehen. Když byla s výsledkem spokojená, tak se začala věnovat i dalším částem mého těla. Ví, kde má své největší přednosti a nebojí se jich při masáži využít. Dostane se vám do sytosti všeho od letmých doteků bradavek na vašem těle až po honění mezi kozy. Nechá vás si pěkně pohrát se svými kozami a nebránila se ani nějakému tomu plácnutí po zadku, užívala si doteky na zádech. Pravidla ohledně kočky jsem respektoval a mimo to svlečení kalhotek ji ani moc cíleně neukazuje. Zakončení v tomto případě jak jinak než mezi kozy. Zůstala nám chvilka času, takže jsme stihli i velice příjemný pokec na závěr.

Celkově velice příjemný erotický zážitek

Hodnocení recenze  (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?4687,lucie-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Masáž B2B, hodinka, 2100kč

lucie_006.jpg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx