Splašky a smyšlené promo recenze

Ellie – Rabbit Hall

Jelikož mam slabost pro drobné ženské pohlaví volím dnes Ellie. Na stránkách Rabittu jsem po ni koukal, už delší čas, ale vždy mela full. Tak dnes jsem dočkal. Rezervace normálně přes WA.

Přicházím na Vršovickou, otvírá mi s úsměvem na tváři blondýnka s zelenými oči. Ten její pohled nejde zapomenout. První dojem parádní.

Poprosí mne abych si vzal pantofle a odvádí mne na pokoj. Zeptá se mne jaký jsem mel den a zda mi muže nabídnout něco k pití. Obratem je zpátky a úsměv stále na tváři. Ellie je velmi komunikativní a Češka, takže jsem rad, ze si konečně mohu popovídat.

Ellie mi nabízí společnou sprchu, kterou jsem samozřejmě přijal. Zeptám se zda ji mohu pomoci ze župánku, no což se na mne podívala rajcovním pohledem a řekla klidně Sundávám župánek ….. a bůh stvořil ženu .. podprsenka dolů , dokonalé C ečka , svlíkám ze sebe co se dá. Atmosféra parádní.

Ve sprše mi nabídne umyti zad a lehce přitiskne na mě svá prsa a lehce si pohraje. To už mi stoji kámoš v pozoru. Mohu se otočit a to už si pěkně mohu pěkně namydlit její kůzlátka. Za mne osobně krásné přírodní trojky. Pěkné mi mydli kámoše a divá se mi do oči. Má tak rajcovní pohled a ještě se na usmívá celou dobu. Ja uz mam co dělat abych se neudělal. Tak ji řeknu, jestli se nepřesuneme na futon. Podává mi ručník a ja si lehám na futon. Masáž na břiše začínala tím, ze mne ještě lehce dosušila, pak lehce hladila. Masáž hlavy, velmi příjemná. Ellie ma velmi jemný a něžný dotek. Přišla i na moje velmi citlivé místo na krku. Hezky mé už natírá olejem. Po asi 5 minutách začíná b2b. B2B od ni fantazie. Je malička a tak po mne klouže jak na klouzačce, ze ji to jde panečku. Ví, jak se nastavit. Já se tetelím blahem. Má krásnou postavičku, pevné tělíčko a zadeček v odraze. Mezitím i zajíždí její ručičkou na kulky a kámoše. Chvilkami se zastaví a celou vahou mě zalehne a objímá me. Mezitím proplete naše prsty. Potom je něžně stáhne nahoru a masíruje mi trapézy.

Přichází otočka a ted se můžu zapojit i já. Jsem uneseny z její postavy a jak krásný má profil obličeje i nos. Je taková jiná, neobyčejná. Pro mne bohyně. Poprosil jsem jestli můžu rozetrit po ni olej. Hladim ji všude. Ma tak jemnou kůži, krásnou postavu. B2b zepředu ještě lepsi než ze zadu. Klouže po mne, mezitím se mi divá do oči a s lišáckým úsměvem na jejich krásných rtech. Musel jsem se držet, abych ji nepolíbil. Dávala mi dost zabrat. V poloze 69 mi masírovala kamose nejen jejima rucickama, kdy střídala hmaty, ale i prsy. To jsem byl v sedmém nebi. Do toho její lasturka. Tak krasna, vonava. Škoda ze nedela pussycat. Masaz meho kamose jejími prsy a ja finišují. Hezky mi ho utre, leha si ke mne a mazli me a povidame si. Za mne je to velmi inteligentní slečna, se kterou se da bavit o všem. Ma v sobe zvláštní energii, že bych ji řekl celý svuj život, jak terapeutce. Dozvídám se, že ji jsou bližší tantrické masáže. Což možná vysvětluje, některé recenze. Za mne osobně jsme si sedli úžasně.

 

Sprcha očistná, pořádně mě namydlila a já ji. Trošku jsme se tam ještě pomazlili a povídali si. Hodně se s ní i nasmějete tedy alespoň já.  Zaplatím. Objetí , pusa a loučíme se. Ke konci mě ještě poprosila o recenzi, kterou jsem ji slíbil. Já sliby dodržím.

Zavěrem: Super masaž, jiná. Ellie je nadherná, neobyčejná, zabavná, inteligetní, sexy a vašnivá slečna. Jak pišou i na profilu. Já pod jejím pohled šel do kolen. Má tak svůdný pohled a krásné prsa za mne to jsou 3.  Na mix jsem měl b2b bych řekl 80% masáže a zbytek jsme se mazlili a povídali. Klasické GFE, jak dělá většina u ni nečekejte a to se mne osobně líbilo a příjemně překvapilo.  To mi Ellie na začatku masaže říkala, at toto od ní nečekám.  Mě se to líbilo a určítě se vratím protože na ní dodnes myslím.

 

https://www.tapky.info/?4888,ellie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Masaž – Mix, 60min, 1600,-
Hodnocení:  9/10 jeden bod si nechávam na příští návštěvu jestli překvapí

 

Ellie4-1.webp Ellie2-1-0.webp

3.6 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx