Erotické masáže Praha

Nikol – Tantra Club

Zpět do Tantra Club, tentokrát s Nikol. Po 4 návštěvách u 3 různých masérek mohu říci, že Tantra Club se posunul do seznamu mých oblíbených salonů v Praze. Přede dveřmi jsem nikdy dlouho nečekal, salon sám o sobě je skromný ale udržovaný, pokoj příjemný, osvětlený správnou intenzitou, vybavený pohodlným křeslem, stolkem na pití, sprchový kout přímo v pokoji.
Fyzicky má Nikol moc krásné tělo, hluboké oči, smyslné pohyby, to už je dobrý začátek. Pokud jde o představení, Nikol předvedla vlastnosti, které nejsou vzácné samostatně, ale které se jen zřídka spojují v jedné osobě: rafinovaný přístup, rozkošná mladistvost, skvělé erotické mistrovství, výjimečná sladkost. Nebudu uvádět podrobnosti o tom, jak sezení probíhalo, ale hodina strávená s ní byla velmi kvalitním erotickým zážitkem. Tomu říkám GFE zážitek.
Určitě brzy obnovím.

VIP masáž + líbání (1 hodina) : 3000 Kč
Hodnocení : super

https://tapky.info/?4807,nikol-tantra-club-722-123-111-722123111

nikol_003.jpg

2.1 10 votes
Hodnocení recenze
14 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
21 února, 2024 22:03

A já zase tomu říkám recenze hodná do splašek. Nějaké podrobnosti chybí i v předchozím sezení. A při tom to je takové erotické mistrovství! 😄 Nic proti Nikol nemám, nebyl jsem a už ani nepůjdu, ale tyto „recenze“ jsou k smíchu.

Last edited 2 měsíců před by Sktr
Nikol
22 února, 2024 18:52
Reply to  Sktr

Dobrý večer pane, upřímně, bylo by lepší, kdybych nešla do komentářů pod svými recenzemi 😅, ale z nějakého důvodu mě lidé jako vy také rozesmějí. když ti připadám tak nezajímava a nepříjemna, tak proč pokaždé chodíš na moje recenze a píšeš takový hnus? promiň, ale vypadá to od tebe pateticky 🙂.
z nějakého důvodu jsem si dokonce jista, že za tvým nickem sedí nějaký „nedoatishnik“, který se bojí vyjít mezi lidi, ale své hrdinství ví jen na internetu, protože se s ním nikdo nechce ani bavit I když píšeš, že bys za mnou nikdy nepřišel, nezhorší mě to, radši si budu užívat ti lidi, kteří mě baví a já sáma bych nikdy nepracovala s lidmi jako jsi ty, protože bych byla velmi znechucena. Jsem vděčná, že mám lidi, kteří mě mají opravdu rádi, a s lidmi jako jsi ty je hnusné i dýchat stejný vzduch. mějte se krásně a nedělejte hlouposti, žijte lépe svůj skutečný život, ne život na internetu, moc vám přeji všechno nejlepší 😘🥰
Nikol ❤️🫶🏻

22 února, 2024 19:14
Reply to  Nikol

Jen se braň …. taky ti něco připíšu i když jsem si slibil že nebudu psát už recenze nějaky komentář už musím ….

22 února, 2024 19:26
Reply to  kefa

Teď zbyva jen sam sobe slibit, ze ťapky uz nikdá neotevres. Amen.

Last edited 2 měsíců před by long.tongue
22 února, 2024 21:32
Reply to  long.tongue

 😂  , jsi věřící ? já nee

Nikol
22 února, 2024 19:27
Reply to  kefa

napište, bude to jen na vašem svědomí, preji hezky večer 😊🫶🏻

22 února, 2024 19:39
Reply to  Nikol

Nechce se mi věřit, že toto napsala sladká masérka…  😥 

22 února, 2024 21:38
Reply to  Nikol

Ahoj Nikol, díky za komentář. Asi jsem tě trochu vytočil, ale zároveň rozesmál. Jak už jsem napsal, nemám nic proti tobě a už vůbec nepíšu, že jsi „nezajímavá a nepříjemná“, to bych si nedovolil, protože jsem za tebou nebyl. Tím pádem jsem to s tím kačerem možná trochu přehnal, uznávám, ale pokud ho opravdu máš, tak to je ten důvod proč za tebou nepůjdu. Je to větší hnus než moje komentáře, které se týkají spíše kvality jednotlivých recenzí, ne tebe jako masérky. Jeden recenzent s tebou strávil 3 hodiny a jediné co napsal je, že tam máš dobrou hudbu  😂  pro mě a ostatní zájemce to je recenze bez hodnoty.
Nemám rád nesmyslné a fake recenze. Sice nevím co znamená „nedoatishnik“ (ani pan google mi to neobjasnil, je to nějaký nedonosenec nebo co?  😅 ), ale je pravda, že můj život je trochu nudný a trávím tady až moc času, takže si čtu všechny recenze (čili nechodím jen na tvé, ale na všechny) a čistou náhodou je těch pofidérních pod tvým jménem více. Pokud se zbavíš botoxu, tak možná jednou budeme dýchat stejný vzduch a ani o tom nebudeš vědět.  😏 
Hezký večer!

22 února, 2024 21:38

Ta skladba vět a výrazů je naprosto šílená.

To psal robot nebo maďar.

Petrda
22 února, 2024 23:32

Masérka by se nikdy neměla zúčastňovat diskuze která se vede o jejich službách !

22 února, 2024 23:46
Reply to  Petrda

Proč?

user1902
23 února, 2024 05:26
Reply to  Petrda

nech sa zucastni. ale tu nie je diskusia o kvalite jej sluzieb, ale o kvalite jej recenzii. a popis „ma hluboke oci a smyslne pohyby“ mozes napisat o komkolvek a vypovedna hodnota je nulova. to by som mohol napisat aj o sebe a stale nevies, ci nie som chlpaty, pupkaty a hnusny.

24 února, 2024 17:21
Reply to  justaman

I was commenting on the content, not your language skills.

14
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx