Erotické masáže Praha

Nika – Passion Massage

Nika – Passion Massage
( Moc nepíšu recenzi , ale tohle je katastrofa , tak jsem to musel všem oznámit ) , beru to jako „ Pracovní úraz “  

Objednání : 
-Objednání úplně na nic. Bylo to pozdější večer,  tak jsem blbec napadlo a říkám si  „ Že bych šel někam na Masáž ? “  , tak zapnu telefon a  filtruji na Googlu apod. Zaujal jsem na NIKA byla hned na začátku Stránku DOBRYPRIVATCz podle vyhledávání jsem zjistil že je z  podnik  Passion Massage  , a zrovna jsem našel kladnou recenzi na NIKA a podnik Passion Massage podle recenzi na Googlu je také kladné , říkám si tak to bude asi OK . Zavolám na 608 636 535 poprvé nic, nikdo nezvedá , tak jsem napsal SMS , zda je Volná a že za 30 min mohl jsem přijet , hned poté mi odepisoval že „JO“  a ptá se že v kolik přijedu , tak jsem znovu napsal že za 30min,……. apak NIC , za 15 min jsem znovu napsal ,že jestli mám přijet nebo ne  ………… a zase Nic neodepsala , tak jsem Volal po druhé a zase nikdo nezvedá , pak volám potřetí a už mi zvedá nějaká Uk-jinka že mužů přijet 🙂

Přivítání, začátek

– Podnik je umístěn na Adrese : Jindřišská 941/24,Nové Město hned v přízemí vchod je přímo z ulic ,  vítá mi paní Recepce ( UK ) začala mi vysvětlit a nabízet ceník služeb ( její čeština nic moc , ale domluvili jsme si ) , vybral jsem Pussycat ( Masáž 2000kc + 500 pussycat ) , u pokladny zaplatím a mě poslala do čekárny ( malá místnost vedle pokladny )………………… pak jsem tam čekal  asi tvl 10min. v čekárně ! , pak přišla opět paní recepce , a prý už mužů , a masáž je pro mě jíž připravená .

– A teď začíná průser, jdu na pokoj a sedí tam Holka ( UK ) měří asi 140cm tvl. ( nevoní vůbec , z ústa bylo cítit zápach ) Vlasy – černá krátký do ramena  , prsa 0,9/10 , ksicht pod 1/10 , postava pod 0,5/10 ( fakt nemůžu dát 1 ) v pokojů byla taková tma ale mám pocit , že do konce ta má chlupatou prdel tvl  , já chodím na masáž už několik let a tohle je POPRVÉ v životě co jsem zažil 😀 , tvl tak ošklivá holka jsem snad ani na ulici nepotkal , jako nechápu proč takový podnik zaměstnává  takovou holku ? . Říkám sám sobě co teď ? . Peníze jsem zaplatil už u pokladny =)), já jako nemám problém s otočkou , ale tento krát je mi nějak LÍTO ta holka co stojí přejemnou ( doma jsem se pak podíval všude na jejich stránku apod. a ta holka co jsem měl Vůbec ani nebyla v jejich nabídce nikde , ani na Web. stránky atd. )  , možná ta byla jejích Uklízečka   , která chce přivydělávat ? =)))

 K Akci :
– Seznámili jsme . Ptám se kde je NIKA , prtz. přišel jsem za NIKU a  s její špatnou češtinou jsem pochopil že NIKA už jde domů =)) a Ona je místo ní, ale zvovu muším tedy zdůraznit ,že nevím proč ale v té chvíle  je mi jí fakt líto, možná ona ví že vypadá hrozně vzhledově a pořád mi ptá , že vypadám smutně ( Tvl ještě že by ne :D, objednal jsem NIKA a dostal jsem Nike z Aliexpresu nebo z Temu 😀   ) , Ale rozhodl jsem zůstat aby mohla něco přidělat
– Svlékla pak společná sprcha. Začínáme na břiše. Masáž je skutečně jen o rozpatlávání oleje. Nic navíc. Erotično -0, ta nic neumí =)) , ptám se jí jak dlouho tady pracuje , ona že prý cca Měsíc a je nervózní hrozně apod. . Ptal jsem jí Kolik je ji let,  a ona že prý je ji  22 let , mno taková stydlivá a opravdu nervózní z ní je vidět , za 5min. masáž jsem ji sám řekl že otočíme a chci to rychle končit , ona mě ptá zda něco se mi nelibí apod. , řekl jsem jí že jsem dnes unavený a klidně můžeme končit dřív ( objednal jsem masáž na 60 min. ) , a pak jsem ji řekl že až mi vyhoní ptáka abych mohl stříkat a končíme , ona se pak snaží honit ( tvl ani honit se neumí =)) ) , po celou dobu honění jsem musel zavírat oči a myslet se na nějakou porno herečku , jinak si myslím že malý kluk nemůže ani stát , pokud budu koukat na ni . tvl tohle bylo fak něco ( to musíte snad někdy zažít tuhle situaci hahahah ) . za cca 15min honění konečně jsem stříkal , hned jsem zvednul z postele a utíkal jsem do sprchy , tam jsem umyl sebe fakt postivě  =))) šup  co nejdřív ven a konečně mám to za sebou =))) , jako holka za to nemůže , že není hezká , ale Doporučuji že taková holka na Erot. Masáž není pro ni vhodnou práci !

Doba trvání masáže
– Přijel jsem v   xx:30  ( v půl ) masáž je na 60 min a z toho
– V čekárně 10 min ( xx:40 )
———————————————————–
v pokojů : 
– První spol. Sprcha 5min ( xx:45 )
– Masáž  na bříško 5min ( xx:50)
– pak honění cca 15min  . Venku jsem po fakt necelých 30min ( když počítám z pokojů bez toho čekání v čekárně ) . =))

Shrnutí :

Kvalita masáže velmi špatná, navíc jsem přišel za NIKU a dostal jsem Nike z alliexpresu , takže považuji za podvod. Nikdy více! Nedoporučuji!!! =)) 

Hodnocení recenze:

( VELMI špatná, propadák)

nika_016.jpg

3.7 6 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
21 února, 2024 15:50

Tohle se mi teda nezdá, protože v Praze už přišli na to, že konkurence nespí a holek z východu je jako máku, které mají co nabídnout. Nějakou šeredu snad dneska už salón nevezme.

Druhá věc: ty se pozastavuješ nad češtinou holky a sám píšeš jak z pomocné školy. To trochu vypovídá o tobě a tvé sebereflexi, takže pro mě naprosto nedůvěryhodná slohovka.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx