Erotické masáže Praha

Ellie – Rabbit Hall

TL;DR: Kamarádka s výhodami, která se ráda pomazlí.

Po dlouhé době jsem vyrazil na masáž do RH. Věděl jsem kdy, nevěděl jsem koho. Objednání přes chat (funguje nejlépe podle mě). Byla volná Ellie na Vinohradské. Mám raději drobnější dámy a podle fotek zapadala do mého typu. A i když neměla žádnou novou recenzi tak jsem potvrdil. Po vpuštění jsem jí hned poznal. Podle mého fotky sedí a i zpětně jí na fotkách poznám (ty přikládám níže). Ellie je drobnější krásná Češka s přírodním tělíčkem bez úprav, tak jak to mám rád 🙂.

Rád na masáže něco přinesu a dal jsem jí růži, z čehož byla docela nadšená a odměnila mě pusou. Asi se to moc nestává. Během společné sprchy jsme se spíše pokecali a trochu se poznali. Ale bylo tam vše co ke sprše patří.

Přišla fáze na břiše, kde Ellie se krásně klouzala, měnila směry a polohy a zajela i na místa tam kam je třeba. Ellie vycítila, že jsem spíš mazlivý typ a na chvilku úplně zastavila a lehla si na mě a tulila se. Tohle udělala několikrát i v pozici na zádech. Možná to někomu přijde jako kravina, ale na masážích jsem tohle zažil poprvé. Za mě dobrý.

Otočka přišla tak akorát. Na zádech jsem měl samozřejmě lepší výhled a možnost se víc seznámit s tělem Ellie. Jak jsem už psal vytušila moji povahu a akcentovala mazlení a dlouhé pohledy do očí, což mi vyhovuje. Taky musím pochválit zrcadlo na stropě, protože ten výhled byl epesní. Dotykům se nevyhýbala a možná si je i užívala. Na druhou stránku nejsem žádný chmaták abych hledal limity. Má dobrý time management a ví kdy jít do finiše. Takže zbyl i čas na finální pomazlení a společnou sprchu, kde mě poprosila abych jí pořádně umyl, protože už jde domů. Pak oblíkačka, placení, pusa a ven.

Když zpětně čtu ostatní recenze myslím si, že záleží jaké najdete u Ellie společné sympatie. Když se naladíte na stejnou vlnu a nepřijdete jen pro “hoňku za prachy”, tak je to oboustranně příjemná záležitost. U Ellie to bude platit dvojnásob.

Shrnutí:
https://tapky.info/?4888,ellie-rabbit-hall-774-910-918-774910918 
Masaž: Mix, 60min, 1600,- dle ceníku v akci, salon Vinohradská
Plusy: Přírodní prsa a proporce postavy, trochu jiné GFE
Mínusy: Možná tím jak jsme kecali utrpěla romantická atmosféra.
Hodnocení: 8/10, opáčko ano
Recenze první, snad se bude líbit

yasmina2-1.webp Ellie-1-0.webp

4 7 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx