Diskuze

Vzájemné uspokojování

Zdravíčko vespolek, napadla mě taková jedna věc, kterou asi lze chápat velmi individuálně:

Když má slečna v tom či onom salónu uvedeno vzájemného uspokojování, znamená to, že slečně nevadí doteky na intimních partiích? Tím myslím především tam dole. Nebo ste už zažili, že sice tam měla slečna napsáno to a ono, ale vůbec tomu tak v reálu nebylo a slečna to třeba ani nedělala/nedělá?

5 2 votes
Hodnocení recenze
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
19 února, 2024 08:59

Podle mě to tam mají uvedené všechny a salony tyhle základní kategorie s masérkami moc neřeší, maximálně jí smáznou takové věci jako pussycat nebo masáž prostaty, pokud si řekne. Ale už jsem zažil i případ, kdy to masérka měla uvedeno a pak řekla, že to nedělá. Prostě nedá se na to spolehnout a většinou je všechno o domluvě přímo se slečnou, přičemž to může být i naopak. 😉

19 února, 2024 09:38

Nic moc si pod tím nepředstavuju, ono to vždycky nějak dopadne. Když to slečna strpí, tak mě to nebaví – nedělám to. Když jsou sympatie, má to uvěřitelnou atmosféru a neprobíhá nějaký zásadní přehrávání, tak proč ne….Decentně  😇 

Last edited 6 měsíců před by long.tongue
19 února, 2024 10:04

Na tuhle nálepku osobně vůbec nedám. Co, jak, kdy… u každé holky vždycky naprosto individuální a někdy to ani u té samé není dvakrát stejně.

k69
20 února, 2024 00:52

Jediné opravdické vzájemné uspokojení najdeš buď u Barbary (Barbara masáže, dělá opravdový pussycat kdy ti jí nacpe do pusy) nebo Jasmína (Luxury Grand, nedělá pussycat ale tady dělá příplatek autoerotiku s megadildem a dá ti to dildo do ruky). Jinde to bylo takový pseudo vzájemné uspokojování, že si to snad ani nepamatuju. Spousta masérek si to píše a nic to neznamená.

valecnik
22 února, 2024 19:41
Reply to  prosteFilip

Píšeš jako advokát a chápu že jsi prostě zamilovaný Filip,ale nevidím že by kolega nějaké masérky urážel nebo hnusně psal.
Co se týče vzájemného uspokojování tak si představ že slečna má dost zákazníků a každý by je chtěl nějak dráždit.Toto jsou erotické masáže a jsou určeny pro uspokojení potřeb zákazníka ten si přijde pro to potěšení slečny to mají jako práci
No ale jsem přesvědčen že masérky potěší když se líbí když si hraješ s prsama a s prdelkou ale určitě většina neocení když se je snažíš nějak vzrušovat. Já si třeba taky rád hraji s kočičkou ale ne s úmyslem však víš s jakým.
Narazil jsem pouze na jednu výjimku a pak tu je masérka Cherry z Rabbitu u které i když jsem měl Pussycat tak při pozici 69 řekla no licking.

Veru_Ostrava
20 února, 2024 09:30

Já když si vezmu tři salóny v Ostravě, kterými jsem prošla, tak ani v jednom jsem neměla a nemám napsanou tuto možnost, protože pro mě je to naprosto individuální záležitost a záleží vždy na tom, jak si sednu s klientem, nejen po vzhledové stránce, ale i v chování atd. Zažila jsem i masérky, které to měly napsáno takto obecně a byly „nuceny“ to dodržet, ale některé z nich to třeba po měsíci změnily a neměly tuto možnost v nabídce. Protože ono je klient a klient.

22 února, 2024 19:54

K tematu dám pár slov osobně si představuji vzájemné uspokojování ,třeba orálek 69, pokud je slečna na er. službách , pokud by byla na masážích při autoerotice žena si hraje sama rukou ,hračkou, a uspokojuje mně ….  🤗 cca před 3 hodinama jsem si užil takto  😝 

8
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx