Erotické masáže Praha

Liana & Caroline – Nirvana, Praha

Párová masáž

Jsme celkem atraktivni pár (45 on + 30 ona)

Jednalo se o párovou masáž, na kterou jsme si rezervovali místo den předem. Masáž proběhla v sobotu večer a vybrali jsme si masérky Carolinu a Lianu podle prezentace na webu.

Přišli jsme o pět minut později, než jsme měli domluveno. Po příchodu do salonu, který se nacházel v centru města, nás přivítala sympatická recepční (nejspíš)  ale v teplákové soupravě. Masérky, Caroline a Liana, nás přivítaly chladně a s jen minimálním úsměvem.

Uvedení do místnosti s atmosférou inspirovanou asijským stylem, která byla celkem atraktivní. Tam jsme si všimli jedné velké matrace s dvěma polštáři.

Jedna z masérek začala až před námi připravovat, přikrývat  matraci (!). Nehrála žádná hudba ani svíčky nehořely (!), jak jsme si představovali podle prezentace na webu. Svíčku jsem zapálil já a požádal o hudbu.

Následně jsme byli vyzváni, abychom šli  sami (!) do sprchy, která byla ve stejné místnosti. Během tohoto času masérky odešly. Po osušení jsme se vrátili do místnosti a čekali na návrat masérek. Po dvou minutách se vrátily a začaly masáž.

Techniky masáže zahrnovaly lehké doteky, škrabání a použití horkého oleje. Během masáže jsme měli minimální až žádný oční kontakt s masérkami. Během masáže jsme byli upozorněni na možnost intimních doteků za příplatek, což jsem já akceptoval.

Poté, co jsem souhlasil s příplatkem, jsem měl možnost dotýkat se Caroline, ale pouze zvenku. Konec, opět sprcha pouze my sami bez masérek. Nebyl z jejich strany žádný zájem.

Atmosféra nebyla příliš erotická a masérky působily bez zájmu, poněkud odtažitě, mechanicky a amatérsky.

Celkový zážitek z masáže byl smíšený. Masérky, Caroline a Liana, se lišily ve svém přístupu a dovednostech, ale obě nebyly schopny poskytnout uspokojivý (!) erotický zážitek ani mě ani partnerce. Salon měl atraktivní interiér, ale některé nedostatky v čistotě (WC) a pořádku (otevřená oddechová místnost, otevřená prádelna) snížily celkový dojem.

Hodnocení:

Caroline: 6-7/10

Liana: 5/10

Salon: 5/10

I přes tento zážitek jsme ochotni salonu dát druhou šanci, doufáme ve zlepšení a profesionálnější přístup, který přinese lepší zážitek při příští návštěvě.

Masáž pro páry – 60 min – 3700 Kč

https://tapky.info/?4752,liana-nirvana-masaz-775-445-442-775445442

(průměr, nic moc) až
(špatná, propadák)

IMG_3391-1.jpeg IMG_3390-0.jpeg

3.8 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx