Erotické masáže Praha

Kira – Tantra Club

Ahoj kolegové masážníci, mám tu oro vás recenzi na Kiru z Tantra clubu. Za mě je docela škoda, že zde masérky z tohoto podniku nemají více recenzí. Přijde mi přitom, že v podniku mají docela klenoty. Jen stále trošku škoda toho webu, že vidíte jen masérky dostupné ten den. Ale nevadí, několik dní jsem podnik sledoval a díky fotkám zde na tapkách jsem nějaký ten přehled měl. Proto když se mezi dostupnými objevila Kira, šel jsem do toho.

Objednání poměrně v pořádku, nakonec jsem se rozhodl volat. Po příchodu na místo mi otevírá rovnou Kira, čekání prakticky nebylo. Kira je dívka z východu. Musím říct, že jsem si fakt řekl wow. Uváděné míry na webu bych řekl sedí. Krásná vysoká postava, hubené tělo, menší prsa, a hezky tvarovaný zadek. Jo, tohle by teda šlo. Po příchodu na pokoj jsem poslán do sprchy – s tím jsem počítal, protože je garantována až po konci. Navíc jsem stejně ještě někde lítal, tak mi nevadilo jít sám, a také to aspoň netrvalo a bylo dost času na masáž. Po mém výlezu se sebe Kira všechno schazuje a poprvé vidím celé její parádní tělo. Fakt pecka.

Kira začíná jemnou ruční masáží, už během které tuším trefu na masérku. Až z toho mám husinu. Vypadá to, že to i Kiru baví. Postupně se také začíná hezky nastavovat v zrcadle a zapojovat celé tělo. Jezdí po mně těma svýma kozičkama a dělá to moc dobře. Přidává také jemné vzdychání. A také zavadí o správné místo několikrát. Celkově jedna z nejlepších masáží na zádech a to už jsem něc zažil 🙂

Následně přichází otočka. Opět nejdřív jemnější masáž, která však poměrně rychle přechází v slušné body to body. Kira po mně jezdí prsy i prdelkou. Holka i umí hodit zatraceně sexy pohled. Velmi často také zavadí o rozkrok. Náskedně začne chvíli honit, přičemž mám i dobrý výhled v zrcadle. Pak se však vrací k body to body a já už jsem úplně v sedmém nebi. Následně opět ruční práce a poté co se i naše pohledy na nějakou chvíli střetnou to už nevydržím a je vymalováno.

Poté tedy přichází na řadu ta společná sprcha, která je už fakt jen očistná s lehkým pokecem.

No Kiru můžu jen doporučit, fakt jsem byl moc příjemně překvapenej

https://www.tapky.info/?4806,kira-tantra-club-722-123-111-722123111

Body to body, 1h, 2000 Kč

Hodnocení tedy super

 

unnamed-3-min.jpg

3.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx